השבוע בתוכנית "שבת ישראלית"

hilagilady

New member
השבוע בתוכנית "שבת ישראלית"../images/Emo124.gif

"שבת ישראלית" - להיטים מכל הזמנים (כמעט...) מכל המקצבים (כמעט...) "שבת ישראלית" בעריכתע משודרתי בכל שבין בין 10:00 בבוקר ל-14:00 בצהריים בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה- 10:00-11:00
מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה הילה זיתון- תישאר שירי מימון- אהבה קטנה הראל סקעת- כמה עוד אפשר שלמה ארצי- האמיתי שאנן סטריט עם חוה אלברשטיין- נפשי חוה אלברשטיין- צל זהבית פסי ומאיה רוטמן- כמו צמח בר זהבית פסי ומאור פיניה- שיר של יום חולין היונים ואילנית- רינגולי בעז שרעבי- אם את עדיין אוהבת אותי גלעד שגב- הבזק ג'וזי כץ- אני סולחת
שעה שניה 11:00-12:00
(השעה שלא שודרה בחג) אריק איינשטיין- פסק זמן שם טוב לוי - באה המוסיקה ארקדי דוכין- בגללך שלומי שבת- מי אוהב אותך יותר ממני פיני חדד- שני סיפורי אהבה קטנים שימי תבורי- עוד סיפור אחד של אהבה רון שובל- חלק מגופי זהבה בן- חלק ממך מאיה רוטמן- אהבה אסורה כנסיית השכל- טיפת מזל נקמת הטרקטור- משחק של דמעות טל גורדון- עורבים
שעה שלישית 12:00-13:00
סיון שביט- כרטיס טיסה דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט ג'ירפות- גג עופר אקרלינג- לא אתן לך ללכת פורטרט- הכל מבינה שלום חנוך- אל תקרא לי עם תמוז- סוף עונת התפוזים אריאל זילבר- שדות גולדברג רוי אדרי- כבד לי דיקלה- עולם נינט טייב- סוף העולם דנה עדיני- הסודות דניאל סלומון - הייתכן
שעה רביעית 13:00-14:00
אביב גפן- מחר אריאל הורוביץ- תמיד תאמין אתניקס- אמריקה שרון חזיז- הולכת ממך עברי לידר- בוא ניקה והנרי- בגידה אמיר פיי גוטמן- יום אחרון אילנה אביטל ואמיר פיי גוטמן- סיכוי לאהבה דנה אינטרנשיונל- הכל זה לטובה יהונתן- קורא לך GAME BOYS- כמה אהבה דיימונדז- כח האהבה צפייה נעימה
העורכת הילה גלעדי

hilagilady

New member
../images/Emo160.gif"טיסת לילה"- יום ראשון- ערוץ 24 ../images/Emo119.gif

"טיסת לילה"- יום ראשון- ערוץ 24
ברוכים הבאים לפלייליסט של התוכנית הכי הזויה בטלוויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מחצות ועד 06:00. "טיסת לילה"- כאן תמצאו את הקליפים הכי נשכחים, נדירים, מוטרפים, משוגעים...הזויים (כבר אמרתי
) כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה- 00:00-01:00
אריק איינשטיין ושלום חנוך- טוב לי שלום חנוך עם משה לוי- צרות טובות הראל סקעת- ואת מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה קלינשטיין והמועצה- חוץ ממך כלום גידי גוב- מי תרצי גידי גוב ורונה קינן- הריקוד המוזר של הלב טל גורדון וקינן רונה- רציתי שזה לא יגמר טל גורדון- סיפור שלא נגמר להקת מנגה- הסיפור שכמעט נגמר אוליב- סוף היום ביקיני- חגיגה ג'ינג'יות- LA
שעה שניה- 01:00-02:00
נושאי המגבעת- נגד כיוון הזיפים נוער שוליים- קיר של אהבה טאטו- מריה אלונה דניאל- זאבים הדג נחש- קליפורניה סינרגיה- אשם ניאון- בולע וסופג ברי סחרוף- עיר מקלט האחים פורטיס- תלוי על הצלב הקליק- אינקובטור DOUBLE MEANING- PITCHBEND אסף אמדורסקי- האינטימי שלי הבליינים- גולה גולה
שעה שלישית 02:00-03:00
ישראלים / פעולה / סקס- תשכח זקני צפת- השכן הזבובים- קרול מאור כהן- ספלין פיטר רוט- שיער קצר מלכת הפלקט- מיליון פעם דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט בנאי וסובול עם שגיא צורף ואלעד כהן- משהו בה יהלי סובול- לא יכול בלי זה יהודית רביץ- עיר קטנה ויטראז'- העיר בוערת הגבעות- בתוך מראה
שעה רביעית 03:00-04:00
אבטיפוס- ציפור אמיר לזארוב- ציפור של אש FADING STAR- SQUID גלעד שגב- עכשיו טוב לירן נדל- איפה היית אביב גפן-עכשיו מעונן נינט טייב- קח אותי (בהופעה) היהודים- מחפש תשובה אינפקציה- מסעדות דגים בוטן מתוק בקרקס- מפנטזת אמסטפ- אין קץ לילדות אלמנה שחורה- הבריחה חיים צינוביץ'- לך עם הכעס
שעה חמישית 04:00-05:00
רוקפור- הכעס רוקפור- GOES AROUND צ'וקה- רמי מאירי מופע הארנבות של דוקטור קספר- אחלום לנצח קרח 9- איתו לנצח נעם רותם- עזרה בדרך מאיר בנאי- שירו של שפשף מאיר בנאי- חלומות אחרים דני בסן- תהיה לנו מלך יזהר אשדות - מלך שלך מירי מסיקה- ברכת המלך זהבה בן - ללכת עם האור יהודה סעדו- מצחיק מידי
שעה שישית- 05:00-06:00
יונתן רזאל- סך הכל שי גבסו- יצאתי לטייל לפנות ערב דין דין אביב- סודותיי דנה עדיני- הסודות זיו רובינשטיין - סודות זיו רובינשטיין ודפנה ארמוני- רק אוהב מיקי גבריאלוב עם דפנה ארמוני, קורין אלאל וסי היימן- עוף גוזל מיקי גבריאלוב עם יפעת תעשה- לחיי האהבה אפרת כהן, נתי רביץ וניר לוי- לעוף בן ישראלי- לעוף איתך עידן יניב- ונדמה שישוב פונץ'- כמה זה יפה שאנחנו יחד ELEPHANT PARADE- GOODBYE האזנה וצפייה מהנות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי

dsol

New member
ואי נחמד... אני רואה ש..._../images/Emo189.gif

נתת למאור כהן 5 שירים ברצף ! (נו הרכבים שונים) זה ממש מגניב
וה"אני לא מאמין" הכי גדול שיש... שמת לשידור את חיים צינוביץ'- לך עם הכעס
זה פשוט לא נתפס אצלי... נדיר לראות את הקליפ הזה, אפילו בטיסת לילה אם תשאלו אותי.. זה ממש חבל ! אלבום מעולה רק מבאס שאי אפשר להשיג אותו

dsol

New member
זה אחד הלאבומים שאני הכי אוהב ולטעמי_../images/Emo189.gif

הוא לא מוערך מספיק, ובתכלס אני מבין למה... כל הקטע הזה של "השרוף" והכל באמת שהוציא לו שם לא הכי טוב, למרות שהדיסקים של השרוף דיי חביבים לא מבחינה מוזיקאלית אלא יותר מבחינה שהם מצחיקים ! בגלל כל הקטע עם השרוף איך שאתה שומע חיים צינוביץ' אתה חושב על זה... גורם לאנשים לא לשמוע את "קצת פורקן קצת חום קצת אהבה" (זה גורם וגם הקטע שאי אפשר למצוא אותו בשום מקום !) שבאמת דיסק ענק, בקלות הוא נכנס ל TOP 5 שלי אבל בזמן האחרון (לא יודע... 2-3 שנים בערך ?) חיים מקבל את ההכרה שלו, אם זה בתור כותב מוזיקה לסדרות בחו"ל או ההוצאה המחודשת של "פרוייקט הג'יבריש" פה בארץ

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifתודה!!!!

תודה רבה ששמת את הקליפ של "מיכאלה"!!!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifלמה הקליפ לא היה בסוף?../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

hilagilady

New member
כי העריכה עדיין לא הייתה

"טיסת לילה" שאני עורכת משודרת רק בלילה שבין ראשון לשני....כלומר, הלילה.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאוקיי, תודה../images/Emo13.gif

וזה בטוח יהיה בשעות האלה או שיכולים להיות שינויים?

hilagilady

New member
תמיד יכולים להיות שינויים

אבל רוב הסיכויים שהשיר יכנס.

hilagilady

New member
בואו נשחק משחק...../images/Emo13.gif

דרגו את חמשת הקליפים שהכי אהבתם ב"טיסת לילה"/ "שבת ישראלית"..

dsol

New member
קצת קשה אבל בסדר ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

לאו דווקא לפי הסדר שרשמתי.. אבל נגיד שאלו המועדפים... טיסת לילה: מופע הארנבות של דוקטור קספר- אחלום לנצח חיים צינוביץ'- לך עם הכעס הבליינים- גולה גולה נושאי המגבעת- נגד כיוון הזיפים הקליק- אינקובטור שבת ישראלית: שלום חנוך- אל תקרא לי עם תמוז- סוף עונת התפוזים נקמת הטרקטור- משחק של דמעות גלעד שגב- הבזק סיון שביט- כרטיס טיסה

שלמונזה

New member
יאללה נלך על זה ../images/Emo168.gif

שבת ישראלית קצת קשה כי לא מצאתי משהו קליפים שאני מתחברת אליהם ובכ"ז: שלום חנוך - אל תקרא לי עם תמוז - סוף עונת התפוזים טל גורדון - עורבים נקמת הטרקטור - משחק של דמעות טיסת לילה - יותר קל כי אחלה קליפים טאטו - מריה!!! אחלה קליפ ולא משדרים אותו הרבה או בכלל, תודה!!! נושאי המגבעת- נגד כיוון הזיפים אלונה דניאל - זאבים אבטיפוס - ציפור רוקפור - הכעס כל הקליפים בהשתתפות מאור נו התפרעתי פה

Funky Giraffe

New member
בום

שבת אריק איינשטיין- פסק זמן שם טוב לוי - באה המוסיקה פורטרט- הכל מבינה רוי - כבד לי שלום חנוך- אל תקרא לי עם טיסה מופע הארנבות של דוקטור קספר- אחלום לנצח קרח 9- איתו לנצח נעם רותם- עזרה בדרך אריק איינשטיין ושלום חנוך- טוב לי הדג - קליפורניה

יאלללה _יצא לי קצת יותר מ../images/Emo3.gif)

היהודים- מחפש תשובה מופע הארנבות של דוקטור קספר- אחלום לנצח דין דין אביב- סודותיי אביב גפן-עכשיו מעונן זהבית פסי ומאיה רוטמן- כמו צמח בר

Koala Girl

New member
שלי../images/Emo3.gif

מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה אריק איינשטיין- פסק זמן שרון חזיז- הולכת ממך עברי לידר- בוא אילנה אביטל ואמיר פיי גוטמן- סיכוי לאהבה "טיסת לילה"
שלום חנוך עם משה לוי- צרות טובות ברי סחרוף- עיר מקלט יהודית רביץ- עיר קטנה היהודים- מחפש תשובה רוקפור- הכעס מיקי גבריאלוב עם יפעת תעשה- לחיי האהבה - ואת זה סתם בגלל הנוסטלגיה

למעלה