hilagilady
New member
השבוע בתוכנית "שבת ישראלית"../images/Emo124.gif
"שבת ישראלית" - להיטים מכל הזמנים (כמעט...) מכל המקצבים (כמעט...) "שבת ישראלית" בעריכתע משודרתי בכל שבין בין 10:00 בבוקר ל-14:00 בצהריים בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה- 10:00-11:00 מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה הילה זיתון- תישאר שירי מימון- אהבה קטנה הראל סקעת- כמה עוד אפשר שלמה ארצי- האמיתי שאנן סטריט עם חוה אלברשטיין- נפשי חוה אלברשטיין- צל זהבית פסי ומאיה רוטמן- כמו צמח בר זהבית פסי ומאור פיניה- שיר של יום חולין היונים ואילנית- רינגולי בעז שרעבי- אם את עדיין אוהבת אותי גלעד שגב- הבזק ג'וזי כץ- אני סולחת
שעה שניה 11:00-12:00 (השעה שלא שודרה בחג) אריק איינשטיין- פסק זמן שם טוב לוי - באה המוסיקה ארקדי דוכין- בגללך שלומי שבת- מי אוהב אותך יותר ממני פיני חדד- שני סיפורי אהבה קטנים שימי תבורי- עוד סיפור אחד של אהבה רון שובל- חלק מגופי זהבה בן- חלק ממך מאיה רוטמן- אהבה אסורה כנסיית השכל- טיפת מזל נקמת הטרקטור- משחק של דמעות טל גורדון- עורבים
שעה שלישית 12:00-13:00 סיון שביט- כרטיס טיסה דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט ג'ירפות- גג עופר אקרלינג- לא אתן לך ללכת פורטרט- הכל מבינה שלום חנוך- אל תקרא לי עם תמוז- סוף עונת התפוזים אריאל זילבר- שדות גולדברג רוי אדרי- כבד לי דיקלה- עולם נינט טייב- סוף העולם דנה עדיני- הסודות דניאל סלומון - הייתכן
שעה רביעית 13:00-14:00 אביב גפן- מחר אריאל הורוביץ- תמיד תאמין אתניקס- אמריקה שרון חזיז- הולכת ממך עברי לידר- בוא ניקה והנרי- בגידה אמיר פיי גוטמן- יום אחרון אילנה אביטל ואמיר פיי גוטמן- סיכוי לאהבה דנה אינטרנשיונל- הכל זה לטובה יהונתן- קורא לך GAME BOYS- כמה אהבה דיימונדז- כח האהבה צפייה נעימה
העורכת הילה גלעדי
"שבת ישראלית" - להיטים מכל הזמנים (כמעט...) מכל המקצבים (כמעט...) "שבת ישראלית" בעריכתע משודרתי בכל שבין בין 10:00 בבוקר ל-14:00 בצהריים בערוץ מוסיקה 24