hilagilady
New member
השבוע ב"שבת ישראלית"- ערוץ מוסיקה 24../images/Emo124.gif
מחווה קטנה למשפחת בנאי, במלאת שנה למותו של הזמר, השחק ואיש רב פעלים, יוסי בנאי
הרבה שירים לרגל הארוויזיון הבא עלינו לטובה במוצ"ש הקרוב (איחולי המלחה ל"טיפקס" מכל ה-
) "שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
התוכני "שבת ישראלית בעריכתי משודרת בין שבת מ-10:00 בווקר עד 14:00 רק בערוץ מוסיקה 24.
שעה ראשונה 10:00-11:00 שלמה ארצי- איסלנד שלום חנוך- אהבת נעורי דין דין אביב- מוכרת לי מפעם יהודית רביץ ואהובה עוזרי- האיש ההוא יהודית רביץ- כשתבוא אהבה אורטל אופק- תמיד אהבה עברי לידר- לאונרדו נינט טייב- יחפה זהבית פסי ומאיה רוטמן- כמו צמח בר מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה טל שגב- יום אחרון כנסיית השכל- ידיים למעלה
שעה שניה 11:00-12:00 עמיר בניון- ניצחת איתי הכל יהודה מסס- לא רוצה להאמין יוסי אזולאי ושלומי שבת- אף פעם לא אומר שלומי שבת וליאור נרקיס- לכל אחד יש עוזי חיטמן- עכשיו התור לאהבה אריק איינשטיין- האור בקצה שרית חדד- נדליק ביחד נר דוד ד'אור- להאמין שירי מימון- השקט שנשאר ריטה- שרה ברחובות יובל בנאי ברחובות שלנו משינה עם יוסי בנאי- תחזור תחזור - בהופעה 96
שעה שלישית 12:00-13:00 יוסי בנאי ומיכה שיטרית- תרנגול כפרות מאיר בנאי- בשם האהבה מזי כהן- מתמלאת אהבה מיקה קרני- סיפור אהבה איילה אינגדשט- ממהרת רוי אדרי- כבד לי קולומביה- נצא לסרט איגי וקסמן- קולנוע שרון הולצמן- מה שאני רוצה גלי עטרי- השיר שיביא לך אהבה לאה שבת- תמיד יחכו לך רמי קלינשטיין- רוחות מלחמה
שעה רביעית 13:00-14:00 פבלו רוזנברג- אל תדאגי לי אמא שרון חזיז- תראי עכשיו דנה ברגר- חמימות חולפת אמיר פיי גוטמן- יום אחרון ניקה והנרי- see me now יהונתן- קורא לך דניאל זילברשטיין- אלייך מומי לוי- זאת לא אהבה עדן- יום הולדת דנה אינטרנשיונל- דיווה כלא 6- דרך המלך טיפקס- PUSH THE BUTTON
מחווה קטנה למשפחת בנאי, במלאת שנה למותו של הזמר, השחק ואיש רב פעלים, יוסי בנאי