השבוע ב"שבת ישראלית"- ערוץ מוסיקה 24

hilagilady

New member
השבוע ב"שבת ישראלית"- ערוץ מוסיקה 24../images/Emo124.gif

מחווה קטנה למשפחת בנאי, במלאת שנה למותו של הזמר, השחק ואיש רב פעלים, יוסי בנאי
הרבה שירים לרגל הארוויזיון הבא עלינו לטובה במוצ"ש הקרוב (איחולי המלחה ל"טיפקס" מכל ה-
) "שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
התוכני "שבת ישראלית בעריכתי משודרת בין שבת מ-10:00 בווקר עד 14:00 רק בערוץ מוסיקה 24.
שעה ראשונה 10:00-11:00
שלמה ארצי- איסלנד שלום חנוך- אהבת נעורי דין דין אביב- מוכרת לי מפעם יהודית רביץ ואהובה עוזרי- האיש ההוא יהודית רביץ- כשתבוא אהבה אורטל אופק- תמיד אהבה עברי לידר- לאונרדו נינט טייב- יחפה זהבית פסי ומאיה רוטמן- כמו צמח בר מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה טל שגב- יום אחרון כנסיית השכל- ידיים למעלה
שעה שניה 11:00-12:00
עמיר בניון- ניצחת איתי הכל יהודה מסס- לא רוצה להאמין יוסי אזולאי ושלומי שבת- אף פעם לא אומר שלומי שבת וליאור נרקיס- לכל אחד יש עוזי חיטמן- עכשיו התור לאהבה אריק איינשטיין- האור בקצה שרית חדד- נדליק ביחד נר דוד ד'אור- להאמין שירי מימון- השקט שנשאר ריטה- שרה ברחובות יובל בנאי ברחובות שלנו משינה עם יוסי בנאי- תחזור תחזור - בהופעה 96
שעה שלישית 12:00-13:00
יוסי בנאי ומיכה שיטרית- תרנגול כפרות מאיר בנאי- בשם האהבה מזי כהן- מתמלאת אהבה מיקה קרני- סיפור אהבה איילה אינגדשט- ממהרת רוי אדרי- כבד לי קולומביה- נצא לסרט איגי וקסמן- קולנוע שרון הולצמן- מה שאני רוצה גלי עטרי- השיר שיביא לך אהבה לאה שבת- תמיד יחכו לך רמי קלינשטיין- רוחות מלחמה
שעה רביעית 13:00-14:00
פבלו רוזנברג- אל תדאגי לי אמא שרון חזיז- תראי עכשיו דנה ברגר- חמימות חולפת אמיר פיי גוטמן- יום אחרון ניקה והנרי- see me now יהונתן- קורא לך דניאל זילברשטיין- אלייך מומי לוי- זאת לא אהבה עדן- יום הולדת דנה אינטרנשיונל- דיווה כלא 6- דרך המלך טיפקס- PUSH THE BUTTON

hilagilady

New member
"טיסת לילה"- יום ראשון - ערוץ 24../images/Emo124.gif

ברוכים הבאים לפלייליסט של התוכנית הכי הזוייה הטלויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט ביום ראשון מחצות ועד 06:00. "טיסת לילה"- כאן תמצאו את הקליפים הכי נשכחים, נדירים, מוטרפים, משוגעים, מזעזעים...הזויים (כבר אמרתי
) כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה- עכשיו חצות
רמי פורטיס- אגם ענקית טל גורדון- סיפור שלא נגמר טל גורדון וקינן רונה- כמו שיורד גשם רונה קינן- מבול אסף ארליך- עשרה ימים זיו רובינשטיין- בארץ אהבתי זיו רובינשטיין ודפנה ארמוני- רק אוהב אבטיפוס- אשה אשה איגי וקסמן- אדום איטליז- ATTRACTIVE אינפקציה- אני נורא התגעגעתי רוקפור- קטיפה שחורה שגיא צורף ואלעד כהן- שלושים
שעה שניה- עכשיו 01:00
דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט ג'ירפות- גג גלעד כהנא- שנה ושלוש ארקדי דוכין- דיוטי פרי שמה למה דינג דונג- נאמר כבר הכל הדג נחש - קמתי- בהופעה עופר אקרלינג- לא אתן לך ללכת פורטרט- קר לי וזה לא בגללך מרסדס בנד- בואי ונביא לך ת'פאנק פאנקנשטיין- DOG AND CAT בום פם- חתול וחתולה הבילויים- כשנפוליאון יכבוש את עכו- בהופעה ברי סחרוף- מונסון
שעה שלישית- עכשיו 02:00 אינפקטד משרום עם ברי סחרוף- יומולדת אינפקטד מאשרום- BECOMING INSANE כנסיית השכל עם אסטרל פרוג'קשיין- השיר מהגן- מתוך מפגשיר טרי פויזן - קומסי קומסה רם אוריון- רינגטון רם אוריון- אינסוף נושאי המגבעת- נגד כיוון הזיפים המכשפות- הלילות הקסומים ערן צור- בלילות של ירח מלא אלונה דניאל- זאבים אביב גפן וקרין אופיר- בית נבנה אביב גפן- צלקות מוניקה סקס- פצעים ונשיקות
שעה רביעית- עכשיו 03:00
יהלי סובול - לא יכול בלי זה החשמליות- לונדון פונץ'- כמה זה יפה שאנחנו יחד יוסי בבליקי- יש לך מקום סיון שביט- כרטיס טיסה אסף אמדורסקי- ביחד ג'נגו- לנשום במים ג'ירפות- מהר מידי אריק ברמן- תשמח שלום חנוך- ללא מילים רוך- אל האהבה פבלו רוזנברג- בדמעות שאת בוכה רעש- לעתים
שעה חמישית- עכשיו 04:00
שלמה ארצי- איסלנד מאיר ישראל- מול עיניה אושיק לוי- אהבתי יהודה פוליקר- מאוחר אולי מוקדם עמיר בניון- הכל עד לכאן שרית חדד- עליך ועלי יהודה מסס- לא רוצה להאמין בית הבובות- שיר בעיפרון אהוד בנאי- ילדי הלילה שרון רוטר, אריק סיני, וירה פיית', רינה איילי, יחיאל עמר ואמיר ירמיאייב- שלח לי גל יוסי פרץ- לפעמים אני בוכה גבי שושן - אל תוך הלילה
שעה שישית- עכשיו 05:00
מיטל טרבלסי- עוד יהיו לנו שעות יפות אלון אולארצ'יק- כל דבר קט יהודית רביץ- בך לא נוגע יפה ירקוני- כשהיינו ילדים אריק לביא- ניגון עתיק אסף קרן ומוזיקת המקרה- עוד אבוא אל ספך אריק איינשטיין- עטור מצחך זהב שחור ארקדי דוכין/יוני רכטר/שלומי שבת/דין דין אביב- נמרוד ארקדי דוכין- ממתקים זהבה בן וליאת אחירון- יש בי אהבה זהבה בן - ללכת עם האור שרית חדד- עליך ועלי טל שגב- יום אחרון האזנה וצפייה מהנות.. העורכת, הילה גלעדי

dsol

New member
השעה הראשונה פשוט תענוג לאוזנים !_../images/Emo189.gif

Funky Giraffe

New member
זה ליל המתכונת שלי

כנראה שאני הולך לראות את כל הקליפים בזה אחר זה, הרי מי מצליח לישון בלילה כזה מתכונת ראשונה... הילד גדל

tali104

New member
השעה הראשונה הייתה פשוט כיפית!

במיוחד הביצוע של זהבית פסי ומאיה רוטמן, פשוט קסם. נוגע בכל מיתרי הלב..היה כיף. תודה רבה רבה! אחלה עבודה, סתם רציתי לפרגן

L e e e e e

New member
מיותר לציין שגם אני אהבתי

את השיר שהיה בשעה הראשונה
הממ...הפלייליסט של "טיסת לילה" נראה יפיפה ויש סיכוי שהוא דווקא יגרום לנדודי שינה...

למעלה