השבוע ב"שבת ישראלית

hilagilady

New member
השבוע ב"שבת ישראלית ../images/Emo13.gif ../images/Emo124.gif

התוכנית "שבת ישראלית" בעריכתי משודרת בכל יום שבת מ- 10:00 בבוקר עד 14:00 בצהריים בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 11:00- 10:00
דני רובס - פנים ושמות שלמה ארצי - סייסטה מקומית שלום חנוך ושלמה ארצי - ירח (בהופעה) ריטה- האם אתה מאושר יגאל בשן- את יפה נשארת יפה אוהד חיטמן - אל תגעו באהבה דני בסן- מאז שהתאהבנו יהודית רביץ - כשתבוא אהבה פיטר רוט- היא אוהבת אריק איינשטיין- אחד עשר מטר אריק ברמן- שער 6 טיפקס- עוד שבת
שעה שניה- 12:00- 11:00
השמחות- היו לי פעם חברים FOREIGN AFFAIR- SANDANYA רמי פורטיס- רד מעל מסך הטלויזיה שלי דני סנדרסון - אמרתי לה לבוא מה קשור- גרעינים אופיר לובל- איך את עושה את זה דודי לוי- מושיקו אמיר פיי גוטמן- יום אחרון קרן פלס- אם אלה החיים שרית חדד- עליך ועלי רמי קלינשטיין- הרבה פנים נינט טייב- יחפה (בהופעה) אביב גפן- אהבנו
שעה שלישית- 13:00- 12:00
דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו דנה עדיני- הסודות שאנן סטריט עם דנה עדיני- SHARE THE CITY שאנן סטריט- נעלי הבית הדג נחש- גבי ודבי תיסלם- פרצופה של המדינה יזהר אשדות- תפסיק לכוון אלי אלונה דניאל- זאבים שרון ליפשיץ - קולנוע דן תורן ושליחי הבלוז- פניה במראה אבי עברי- שיר שמח יוני בלוך- חסר אחריות
שעה רביעית- 14:00- 13:00
דפנה והעוגיות- קובי איגי וקסמן- תישא אותי לאשה רם אוריון- אינסוף שילה פרבר- איזה זהב דנה ברגר- מלך ברי סחרוף- כמה יוסי שרון רוטר- ארוץ אליך משינה- משהו קטן וטוב יובל בנאי- ניפגש במאי נושי פז- מרגיש נכון פורטרט- עד אליך עופר אקרלינג- לא אתן לך ללכת האזנה וצפיה מהנה, שלכם
העורכת, הילה גלעדי

למעלה