השבוע החלטתי לא לאכזב אותכם אזזזזז

השבוע החלטתי לא לאכזב אותכם אזזזזז

שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום
"קניתי
לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "

לא קשור אבל אולי תעניינו ותתעוררו

. מה מרגש אותך? 3. מתי בכית בפעם האחרונה? 4. מה אתה לובש עכשיו? 5. תלמיד טוב? 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד______________ 7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי ב___________________ 8. בגד אהוב? 9. תחביב אהוב? 10. שחקן אהוב? 11. להקה אהובה (אם יש)? 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת ____________________ 13. אני נער\ה עם הרבה_______________________ 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? 15. מה לא היית מחליף בעצמך?

la orejita

New member
אור הזו...:)

באמת..עד שמישהי מנסה להכניס רוח חיים לפורום ואת לא עונה על השאלון?? אני יקדיש קצת זמן ויחזור לשיעורי הבית:) (רק בגלל שאמרת לנו שבת שלום) אז ככה: * מה מרגש אותך? - תינוקות * מתי בכית בפעם האחרונה? בינואר :) *מה אתה לובש עכשיו? -(איזה שאלה מוזרה), הממ..מכנס פישתן בג', חולצה בצבע ירוק זית, ונעליים תואמות לחולצה..ו...עזבו אני לא יכנס לזה:) *תלמיד טוב? לא ממש, אבל משתדלים. *השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד - הממ..משוגעת:) *השלם: אני מפנק\ת את עמצי ב - במה שבא לי... *בגד אהוב? -פיג'מה אני מניחה. *תחביב אהוב? - ואווו יש הרבה..אם לעשן זה תחביב אז לעשן (לצערי) *שחקן אהוב? לא יודעת אני אוהבת את כולם.. *להקה אהובה (אם יש)? יש הרבה ..אוף..טוב נו..הלקה של אח שלי:) *השלם: אני נער\ה חסר\ת - אני חסרת סדר..זה נורא. *אני נער\ה עם הרבה - שמחה. *מה היית רוצה להחליף בעצמך? את העקשנות..הייתי מוותרת על זה. *מה לא היית מחליף בעצמך? את עצמי:) זהו..חשפתי את עצמי בפניכם! *אייקון דרמטי* שבת שלום!

שבוע טוב לכולם ../images/Emo42.gifהנה התשובות

שלי זה קצת הפוך מצטערת .., חוץ מזה אני נוסעת לטבריה אחזור לכתוב את החתימה הקבועה של שישי אל דאגה אז תעשו חיים גם אתם לילה טוב לכולם והשאלון: שלמה יצפאן 1. מה מצחיק אותך? שלמה מוזיקה בכלל 2. מה מרגש אותך? . מתי בכית בפעם האחרונה?בלילה שבין רביעי לחמישי לובשת כותונת לילה כבר לא תלמידה אבל שנאתי.ללמוד.חוץ מאנגלית ולשון5. תלמיד טוב? חברותית6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד______________ לבזבז כסף7. השלם: אני מפנק\ת את עמצי ב___________________ גופיות8. בגד אהוב? לשמוע מוזיקה לדבר בטלפון לגלוש באינטרנט 9. תחביב אהוב? משה איבגי10. שחקן אהוב? משינה11. להקה אהובה (אם יש)? אופטימיות וביטחון עצמי12. השלם: אני נער\ה חסר\ת ____________________ לא יודעת 13. אני נער\ה עם הרבה_______________________ ידיים ורגליים ובאופי פסימיות14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? את השער15. מה לא היית מחליף בעצמך?

טוב רק כדי שלא תגידו שאני לא עוזרת

בהפחת רוח חיים בפורום. ולא עניתי כי אני לא כ"כ מתה על סקרים. מה אני לא עושה בשבילכם
1. הרבה דברים מרגשים אותי אפילו סרטים עצובים 2. בוכה בקלות (בעיקר מדברים שמרגשים אותי,נו אנימ זל סרטן מה אני יכולה לעשות) 3. לובשת פיג'מה (חח איזו שאלה מצחיקה) 4. הייתי (סיימתי ללמוד) תלמידה די טובה (ממוצע של 95 ) 5. אני נערה מאוד..... אממ לא יודעת אין הנחתום מעיד על עיסתו 6. מפנקת את עצמי באמבטיה סרט טוב בילוי בילוי עם המשפחה ובכלל כל מה שאני אוהבת. 7. אין לי בגד אחד אני אוהבת הרבה בגדים (אני קשה נורא בקניות ולכן כל מה שיש לי בארון זה אך ורק דברים שאני אוהבת מאוד). 8. יש לי המון למשל מוזיקה (היא החים שלי),שינה , לדבר בטלפון, טלויזיה,טיולים,ספרים לא משהו מסעיר דברים שיגרתיים לחלוטין. 9.שחקני תיאטרון:חנה רובינא חנה מרון גילה אלמגור ויש עוד המון בטלויזיה את ג'ורג' קלוני ובכלל חולה על שחקני אי אר. 10. אין חלי להקה אחת אני אוהבת שירים של כל מיני להקות ובעיקר זמרים/ות ישראלים 11. אני נערה חסרת..... אמממממממ ביטחון? 12. דברים טובים ,וממה יש לי בשפע אני אתן לאחרים להעיד 13,14. כמה מקום וסבלנות יש לכם?

sarita4

New member
אז ככה...

כל דבר שנוגע בנקודות חולשה או אהבה שבוע שעבר או לפני שבועיים ג'ינס וחולצה לא רעה שאני רוצה... לא דברנית... גלידה/בגדים בקיץ שמלות/חציות לישון/מחשב ברוס ויליס משינה ח ב ר! ? כלום חיוך וזמר נוסף אהוב (סתם כי בא לי להוסיף) פיטר רוט אז זהו נראה לי המשך שבוע טוב לכולם!

למעלה