השבוע היה גם היום הארוך בשנה

קלייטון.ש

Well-known member
ולכן היום הפחות אהוב עלי בשנה מבחינת אסטרונומית.
אני באופן כללי לא אוהב יום. מעדיף את הלילה. מבחינתי אחרי 15:00 השמש מיותרת.
אני בדרך כלל עובד עד סביבות 14:00 (מתחיל ב-3 לפנות בוקר כך שזה לא מעצלות או חוסר בעבודה), ואז רוצה לנוח.
בשביל לנוח צריך חושך, ובגלל הימים הארוכים והלבנים שלכם, צריך לסגור תריסים. ותריסים סגורים זה קצת מדכא.
כשהימים קצרים ואפשר כבר לקראת 17:00 לפתוח תריסים, וגם לדעת שבחוץ חושך כמו שאני אוהב, זה יותר נעים.
מה שכן כיף בקיץ, שאפשר לצאת ליער יותר מוקדם. כי אנחנו מתזמנים את היציאה בערך שעה לפני הזריחה, ועכשיו שהיא הכי מוקדמת אפשר לצאת כבר ב-4:20 לפנות בוקר.
בכל אופן היום הארוך בשנה מביא גם בשורה טובה, והיא שמעכשיו (פחות או יותר) הימים יתקצרו. אז לא הכל רע.

mיטלמן

Well-known member
אני בדרך כלל עובד עד סביבות 14:00 (מתחיל ב-3 לפנות בוקר כך שזה לא מעצלות או חוסר בעבודה), ואז רוצה לנוח.
בשביל לנוח צריך חושך, ובגלל הימים הארוכים והלבנים שלכם, צריך לסגור תריסים. ותריסים סגורים זה קצת מדכא.
כשהימים קצרים ואפשר כבר לקראת 17:00 לפתוח תריסים, וגם לדעת שבחוץ חושך כמו שאני אוהב, זה יותר נעים.
מה שכן כיף בקיץ, שאפשר לצאת ליער יותר מוקדם. כי אנחנו מתזמנים את היציאה בערך שעה לפני הזריחה, ועכשיו שהיא הכי מוקדמת אפשר לצאת כבר ב-4:20 לפנות בוקר.
בכל אופן היום הארוך בשנה מביא גם בשורה טובה, והיא שמעכשיו (פחות או יותר) הימים יתקצרו. אז לא הכל רע.
מה זה פה?
"ובגלל הימים הארוכים והלבנים שלכם",
עכשיו כפולניה חלקית, גם על זה לפתח רגשות אשם? החסרת משוגעות/ים ורגשות אשם אני?
שבת שלום.
סוגרת תריסים בצהרי היום לקצת חושך.

כוכבית מצויה

Well-known member
הבעיה אצלך, אתה מבזבז שעות שעות חושך שנועדו לשינה בעבודה ואז יש לך עודף שעות אור.

סופהו 1

Well-known member
"מתחיל ב-3 לפנות בוקר"
מה כתוב פה?
יש שעה כזו ביומיום? (אני מכירה את השעה הזו רק מטיסות לחו"ל ולהבדיל, משעת הגעה לחדר לידה).

נערך לאחרונה ב:
למעלה