השבוע היו לנו אורחים וזה חלק

  • פותח הנושא ddh1
  • פורסם בתאריך

ddh1

New member
השבוע היו לנו אורחים וזה חלק

ממה שהכנתי. בלינצ'ס ממולא בממרח פלפלים קלויים, שמן זית, שום ובזיליקום ולצידו בלינצ'ס ממולא בשמנת ופטריות
 

ddh1

New member
גלילות חצילים

חצילים במלית גבינות ורוטב פסטו מעל- של בני סידא
 

ddh1

New member
ולקינוח טארטלטים

בשמנת מתוקה ותותים. יש לי שאלה, זה זמן רב שאני לא מצליחה להקציף את השמנת המתוקה כמו שצריך. היא לא נשארת לי יציבה ונהיית קרמית. בבקשה תנו לי טיפים איך להקציף בצורה טובה. ולאמר בדיוק מה אתם מוסיפים ?(אם זה סוכר) ומתי? (תוך כדי ההקצפה, לפני ,אחרי). וכמובן שלכולם תהיה שבת של שלום ונחת!!! אנחנו מתפנקים והשבת אוכלים את האוכל הכי טעים בעולם- של אמא!!
דינה
 

cial 1

New member
שבת שלום ל DDH1../images/Emo16.gif.../images/Emo16.gif.../images/Emo48.gif../images/Emo143.gif

כך מגיע לך חומד על הדברים היםים שלך הכול מעודן וטב לאריח כך זה נעשה באהבה כול מי שמקשט ביופי של הדברים הקטנים הם מקבלים מקום גדול כי הכול הוף להיות בצורה המושלמת יש לך ידיים טובות ישר כח תמיד אמן כך יהיה לך לכולם סילחה אני כאן מצרפת עוד ברכות אבל זה תמיד טוב גם לכול החברות כאן שבת שלום ומקודש ומחבק
את תושבי שדרות וגם תפיל
ה קטנה תעור בגדול לשלומם אמן לך יוכי
ולך חנה פ
ולך מאיווש
ולרותי
לגולדה
ושחמטית ל FRUGE שנתנה
הכי הרבה כאן השבוע. את הדברים הטעמים שלה בגללה אני לא אוכלת שבת זה בשרים ?רק מאפה דגים חייב אגב רק בשר הודו אני אוכלת ומזה אני עושה מעדן קצת מרגרינה או שמן זית ובשר ההודו הוא דומה לכול בשר וגם מתעלה על כולם וגם פחות קוריות ובריא ללב. שוב שבת שלום לכול המתוקות שלי וגם לאלה שלא זכרתי את השם אוהבת את כולם פה תתנפשו לכם בקיך ותגיעו לכאן תמיד בגדול כי אתן הגדולת כאן תמיד
 

רותי410

New member
שבת שלום ומבורך לכולם, וגם לך חני, ודינה

דברים סופר מגרים הכנת כאן. ממש ללקק את האצבעות. יישר כוח!!! ומקווה לנצל כמה ממתכונייך בעתיד הקרוב
 

חנהפ

Active member
השמנת כמובן צריכה להיות טריה -להריח

קרה וגם הכלי והמקצף צריכים להיות קרים סוכר מוסיפה כשכבר מתחיל להסמיך
 

ddh1

New member
../images/Emo24.gif מתכונים

בלינצ'ס או קרפים בצרפתית ממולאים לקרפים 250 גר' קמח 1/2 ליטר חלב 2 ביצים כף שמן קורט מלח לשים הכל במערבל. לשמן מחבת ולטגן. לי יש את המכשיר שמכין 6 קטנים ביחד, אז זה הרבה יותר כיף ונוח. כשמטגנים להשתדל לשים בלילה על כל המחבת כדי שלא יהיו חורים בקרפ והמילוי לא ינזול. לאחר שטיגנו משני הצדדים וקיררנו.ממלאים. רוטב פלפלים קולים פלפלים בתנור. צהובים ואדומים. אפשר רק אדומים. לאחר שהוצאנו אותם, לשים בשקית נילון שיזיעו וכך הקליפה תצא יותר בקלות. במערבל או במטחנה, שמים פלפלים,שום כתוש טרי, מעט עלי בזיליקום, שמן זית , פש"ג וטוחנים. זהו ממלאים את הבליצ'נס. ניתן גם למלא בגבינות שמנת, טפנאד, רוטב שמנת ופטריות, או פטריות מטוגנות ויין - ולטחון וככל שעולה על דעתכם. חצילים ממולאים- מתכון בסיס,בני סידא לחתוך חצילים לאורכם. כל פרוסה ברוחב של 1 ס"מ. לטגן קלות משני הצדדים.ולשים בנייר סופג. לאחר שהתקררו, שמים את פרוסת החציל על קרש חיתוך וממלאים בצד הרחב בגבינת- שמנת, או עיזים. אני הכנתי גבינת שמנת בטעם זיתים, פלפל שחור, שום שמיר, ושמן זית. וכל חציל מלאתי בטעם שונה. לאחר ששמנו בקצה, לגלגל בעדינות את החציל שלא יקרע. מעל הגלילות לפזר רוטב פסטו: בזיליקום, טרי, שמן זית, שום, מלח וצנוברים ופלפל שחור גרוס (אפשר גם אגוזים). טארטלטים מתוקים - מי שרוצה לשים מילוי מלוח, לא לשים סוכר 2 כוסות קמח 1/2 כוס סוכר 100 גר' חמאה קרה חתוכה לחתיכות קטנות 1 ביצה 4 כפות מים קרים לשים את הכל במערבל עד שיהיה בצק רח ונעים. לאפות בחום בינוני 20 דק' לערך. עד שהבצק נראה מוכן. ממלאים במה שרוצים- קצפת עם תותים או שאר פירות, ניתן גם לזלוף מעט ג'לי מעל הפירות. בהצלחה ובתאבון! דינה
 
איזה דברים שווים!

כל הכבוד! במיוחד מצאו חן בעיני הבלנצ'ס הקשורים, איזה יופי! נראה גם טעים חבל"ז...
 

הרברונן

New member
פשש... אפשר להיות אורח אצלכם???

הטיפים שנתנה לך חנהפ להקצפת שמנת טובים וממצים. אולי פשוט את צריכה להמשיך להקציף יותר זמן ממה שאת מקציפה, רק להיזהר לא להפוך את זה לחביצה המייצרת חמאה... שבת שלום וכל טוב, רונן
 

ddh1

New member
כבוד גדול יהיה לנו לארח אתכם

אך לאור מה שהצגת כאן לפני חודשיים , את הארוחה שהכנתם ליום הולדת של גיסך? קטונתי מאוד ויש לי עוד הרבה מה ללמוד אבל ביתנו תמיד פתוח!
 
למעלה