השבוע הייתה תחזית כזאת מהקבלה

השבוע הייתה תחזית כזאת מהקבלה

קודם כול אחלמה ותפילות שראש הממשלה יצא בריא ושלם השבוע בתוכנית סיגליות של סיגלית שחמון היה בחור שעוסק בקבלה ובא לתת תחזית לשנת 2006 והוא אמר ששרון לא יהיה ראש הממשלה הבא בשל מצבו הבריאותי הוא לא פרט והוא אמר שביבי יהיה ראש הממשלה אז שאני רואה היום את מה שקרה אני בהלם וזה מפחיד ומדהים ביחד רק השבוע הוא צפה את זה וכבר זה קורא אני מקווה שעם ישראל יתפלל והתחזית הזאת תתבדה.

זה ממש לא ביג דייל לתת תחזית../images/Emo121.gif

אחרי ששרון אושפז לפני יותר משבועיים הרי מי שקצת מבין בזה יודע שמי שמקבל שבץ מוחי , יקבל שוב ואולי עוד ועוד . אז הבחור שבא לסיגל שחמון לא חזה משהו יוצא דופן. הוא פשוט עשה חשבון 1+1 זה הכל צל לי לאכזב אותך...אל תרוץ עליו לקבל תחזית:) וכמו שנאמר כבר- המון בריאות לשרון שיצא מזה בשלום כולם אוהבים אותו ודואגים לו

sknr 1

New member
מי שמקבל שבץ, זה סימן הזהרה..

לאחד יותר חזק בדרך !! רק חבל שהרופאים של שרון לא ידעו את זה וכול מה שהיה להם לומר בתיקשורת, אחרי השבץ הראשון זה - הוא בריא לגמרי !! או שאולי הם ידעו אבל כדי להסתיר את המידע, נתנו לשרון מדללי דם כול כך חזקים ושיחררו אותו מחסותם !! מה שגרם לשטף הדם הקטלני !! בקיצור, אים הם היו יותר מיקצועיים הם היו ממשיכים להשפז את שרון, ואולי היו יכולים ליתפוס את הדימום יותר מהר ובכך לימנוע את הנזק ששרון סובל ממנו.

לגבי זה אני מסכימה איתך

ללא ספק איש בגילו של אריק ועם משקל גופו שעבר אירוע מוחי היה אמור להשאר תחת השגחה לא משחררים חולה במצבו ובטח לא את ראש ממשלה זה היה מחדל ...עוד יידובר המון על כך ועוד יקימו וועדת חקירה מי אחראי ולמה בכלל הוא נלקח לחווה שלמחרת היה אמור לעבור ניתוח? למה נתנו לו לעשות את כל הדרך לחווה? זה נראה לי טימטום ממדרגה ראשונה ובילתי אחראי מוזר שרופאים הכי טובים בארץ ואפשר להגיד נחברת של ישראל פיספסו או בעברית קלה פישלו בגדול . חבל!

chuli

New member
ח"ו

הלוואי ולא יקרה האסון הזה שביבי יחזור להיות רהמ"ש. עדיף כבר לעבור לגור ברשות הפלסטינית אם האסון הזה יקרה. ולגבי ראש הממשלה שרון - לא נמניתי עם בוחריו אבל אינני מאחלת לו רע הלוואי שיתאושש למרות שאני שומעת ברדיו דברים מפחידים לגבי עתידו. חבל שמשאת נפשו של ביבי תתגשם . כשאמר בטלויזיה :"תנחומי " הייתי רוצה ששרון יקום על רגליו ולא יתן למשאלתו של הנבל להתגשם. והוא עוד משחק אותה קדוש ומתחשב הצבוע הנבזה הלז. תפילתי לאל שלא יזכה לראות בהתגשמות נבואתו ולא יהיה לעולם ראש ממשלה - אמן !!!

למעלה