השבוע הסייקי (PSYCHY) שלי

riktal

New member
השבוע הסייקי (PSYCHY) שלי ../images/Emo13.gif

מה דעתכם שנגלה קצת פרטים אחד על השני? (נוכל לעשות זאת על בסיס שבועי אם זה יהיה מוצלח): אז אתם/ן מוזמנים לענות על השאלות הבאות: סדרת הטלויזיה שאני מחכה כל השבוע לראות (לא כולל את בניחוש חוקר, כמובן), או שאני צופה בה כעת. שיר שתקוע לי חזק בראש. ספר שאני קורא/ת כרגע. דבר שאני מחכה שיקרה השבוע.

riktal

New member
ואני אתחיל: ../images/Emo9.gif

סדרת טלויזיה שאני מחכה לראות כל השבוע (לא כולל PSYCH) היא על טבעי. סדרה שאני צופה בה כרגע במרתון היא "מדיום" (אחת הסדרות הכי אהובות עלי). שיר שתקוע לי חזק בראש הוא אחד השירים של אדם למברט No Borderline. אני חולה על הזמן הזה. לדעתי הוא היה צריך לזכות באמריקן איידול, אבל אני גם מבינה למה כריס זכה.
ספר שאני קוראת כרגע הוא "חף מפשע" של ג'ון גרישם (אחד הסופרים הכי אהובים עלי). זה סיפור אמיתי שמתרחש בשנות ה-80 ומספר על איך לקחו 4 אנשים חפים מפשע והלבישו עליהם רצח שהם לא ביצעו, רק בגלל שלא מצאו את הרוצח האמיתי. המסר הוא שזה יכול לקרות לכל אחד, בכל מקום. דבר שאני מחכה שיקרה השבוע הוא סוף השבוע, כמובן. יהיה זה סוף שבוע ארוך (למרות שרימו אותנו וראש השנה יוצא בסוף השבוע, אז הפסדנו יומיים חופש, אבל יום כיפור יפצה על זה). אתם מוזמנים בכיף להוסיף גם תמונה. אני הוספתי תמונה שמצאתי לאחרונה, של ג'יימס עם אנשי האפקטים של הסידרה. הוא פשוט נראה מהמם בתמונה (השאר, כמובן, לא חשובים).

למעלה