השבוע העשרים ואחד

אבח"י

Well-known member
ננזפתי אי שם על כך שאינני מעלה תמונות של זקנים. מהשבוע באופן קבוע אעלה תמונה אחת או שתיים. המיום והבחירה יהיו בתנאי שהקשיש [כמוני] מצולם מתוך עמדה של כבוד ולא מתוך רחמים.

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    2.jpg
    KB 137.6 · צפיות: 5
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 107.1 · צפיות: 4
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 65 · צפיות: 5
  • 5.jpg
    5.jpg
    KB 62.5 · צפיות: 4
  • 6.jpg
    6.jpg
    KB 64.9 · צפיות: 4
  • 7.jpg
    7.jpg
    KB 39.7 · צפיות: 4
  • 8.jpg
    8.jpg
    KB 134.9 · צפיות: 5
  • 9.jpg
    9.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 5
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 374.9 · צפיות: 5
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 122.5 · צפיות: 4

GoldenEyes

Well-known member
ננזפתי אי שם על כך שאינני מעלה תמונות של זקנים. מהשבוע באופן קבוע אעלה תמונה אחת או שתיים. המיום והבחירה יהיו בתנאי שהקשיש [כמוני] מצולם מתוך עמדה של כבוד ולא מתוך רחמים.
2 ו 10 מזכירות לי חדרי חושך במועדונים :)
9 נראה כאילו הוא מתפלא , בקש תחת אחד וקיבל 4 :)
אז השבוע חסכתי , לא קונה כלום אולי את 8 אם לא היה מצוייר :)

אבח"י

Well-known member
2 ו 10 מזכירות לי חדרי חושך במועדונים :)
9 נראה כאילו הוא מתפלא , בקש תחת אחד וקיבל 4 :)
אז השבוע חסכתי , לא קונה כלום אולי את 8 אם לא היה מצוייר :)
אישית מבחינת הטעם למיטה אז 3 ו- 6 :) את 11 הייתי שוכר כשומר ראש.

Zadig

Well-known member
דפננטלי - 3 !
...במציאות עשיתי הליכה הבוקר. תלמידי ישיבה חרדים הארד-קור צצו מכל עבר בתוככי הפארק. כנראה עינגו זה את זה, חשבתי לעצמי. במדשאה חכה לי בתנוחת פסל מרשימה אחד בדיוק כמו בתמונה רק עם תחתון מינימלי. היה קר, אבל הבחור השקיע ברוחניות שלו. לא התעוררתי ממנו, אבל חשבתי, אולי בכל זאת אלך בהפגנתיות מולו, לכיוון השירותים הסמוכים. השקעתי. עשיתי סיבוב. וכשצצתי שוב מאחורי הבנין, הדפוק הזה עדיין באותה תנוחה. אהבל.
333.jpg

GoldenEyes

Well-known member
דפננטלי - 3 !
...במציאות עשיתי הליכה הבוקר. תלמידי ישיבה חרדים הארד-קור צצו מכל עבר בתוככי הפארק. כנראה עינגו זה את זה, חשבתי לעצמי. במדשאה חכה לי בתנוחת פסל מרשימה אחד בדיוק כמו בתמונה רק עם תחתון מינימלי. היה קר, אבל הבחור השקיע ברוחניות שלו. לא התעוררתי ממנו, אבל חשבתי, אולי בכל זאת אלך בהפגנתיות מולו, לכיוון השירותים הסמוכים. השקעתי. עשיתי סיבוב. וכשצצתי שוב מאחורי הבנין, הדפוק הזה עדיין באותה תנוחה. אהבל.
צפה בקובץ המצורף 6947
:ROFLMAO:

למעלה