אבח"י
Well-known member
ננזפתי אי שם על כך שאינני מעלה תמונות של זקנים. מהשבוע באופן קבוע אעלה תמונה אחת או שתיים. המיום והבחירה יהיו בתנאי שהקשיש [כמוני] מצולם מתוך עמדה של כבוד ולא מתוך רחמים.
2 ו 10 מזכירות לי חדרי חושך במועדוניםננזפתי אי שם על כך שאינני מעלה תמונות של זקנים. מהשבוע באופן קבוע אעלה תמונה אחת או שתיים. המיום והבחירה יהיו בתנאי שהקשיש [כמוני] מצולם מתוך עמדה של כבוד ולא מתוך רחמים.
אישית מבחינת הטעם למיטה אז 3 ו- 6 את 11 הייתי שוכר כשומר ראש.2 ו 10 מזכירות לי חדרי חושך במועדונים
9 נראה כאילו הוא מתפלא , בקש תחת אחד וקיבל 4
אז השבוע חסכתי , לא קונה כלום אולי את 8 אם לא היה מצוייר
איזה ראש ?אישית מבחינת הטעם למיטה אז 3 ו- 6 את 11 הייתי שוכר כשומר ראש.
ברור שראש המיטה, אלא מה?!איזה ראש ?
נגידברור שראש המיטה, אלא מה?!
[URL unfurl="true"]http://dumuzee.bloger.co.il/[/URL]
דפננטלי - 3 !ננזפתי אי שם על כך שאינני מעלה תמונות של זקנים. מהשבוע באופן קבוע אעלה תמונה אחת או שתיים. המיום והבחירה יהיו בתנאי שהקשיש [כמוני] מצולם מתוך עמדה של כבוד ולא מתוך רחמים.
דפננטלי - 3 !
...במציאות עשיתי הליכה הבוקר. תלמידי ישיבה חרדים הארד-קור צצו מכל עבר בתוככי הפארק. כנראה עינגו זה את זה, חשבתי לעצמי. במדשאה חכה לי בתנוחת פסל מרשימה אחד בדיוק כמו בתמונה רק עם תחתון מינימלי. היה קר, אבל הבחור השקיע ברוחניות שלו. לא התעוררתי ממנו, אבל חשבתי, אולי בכל זאת אלך בהפגנתיות מולו, לכיוון השירותים הסמוכים. השקעתי. עשיתי סיבוב. וכשצצתי שוב מאחורי הבנין, הדפוק הזה עדיין באותה תנוחה. אהבל.
צפה בקובץ המצורף 6947
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.