השבוע לא התחברתי לאף אחדלקחתי לתשומת לבי הערותיכם
דווקא כשכלכך התאמצתי? [ אפילו ההוא המסתבן או המסתיר אשכיו? ] הם דומים למישהו שהבאתי תמונה ומצא חן בעיניךהשבוע לא התחברתי לאף אחד
אז כדי לא להעליב ו\או לפגוע בךדווקא כשכלכך התאמצתי? [ אפילו ההוא המסתבן או המסתיר אשכיו? ] הם דומים למישהו שהבאתי תמונה ומצא חן בעיניך
אוללהחו"ח חס ושלום - לא נעלב לרגע ולא נפגע. מחוות פיוס הומוריסטית-משהו צפה בקובץ המצורף 5698
חשבתי תביא כתובת
במצבה זה בבת ים. בקניון - זה גם בבת ים? לנו ישנו אחד משגע לגמרי שלא ברור לי עד עכשיו אם הוא נשוי לגבר או לאשה. שון מאירי - כצנלסון בעירי.חשבתי תביא כתובת
היה חייט אחד במצבה , סקסי , אבל יש לו טבעת נישואים , והוא די ערס בהתנהגות אז ירד לי ממנו
יש עוד אחד בקניון , אבל גם נשוי וגם חרדי , אבל יש לו גוף , לרייר עליו
בקניון בת ים , כןבמצבה זה בבת ים. בקניון - זה גם בבת ים? לנו ישנו אחד משגע לגמרי שלא ברור לי עד עכשיו אם הוא נשוי לגבר או לאשה. שון מאירי - כצנלסון בעירי.
האגבעתיים
גם לא לכולם יש באמת צינור רציני בין הרגליים. עוד דעה קדומה תוצרת הפורנו. עם זאת, מבנה הגוף מייצר אשליה של "גודל".נבחר השבוע - 10. אין כמו כושי בתנוחת ריקוד. סטילס קינטי. בפארק שלנו יש מלא כושים עם שפה לא מובנת, מתאמנים בריצה. יש עוד רצים. אבל לכושים יש מבנה גוף מתאים יותר, וכח של חיים בלהקה. ויש כל מיני צורות לגוף הכושי, כולם אתלטיים שריריים. כולם רצים בקפיצות כאילו. נותן לי קצב במנוחה, צופה ממקומי ומתופף באצבע. זה מרהיב לחזות בהם. בהעדפה שלי זה לבהות בנקודה במרחב ולפתע נכנסת קבוצת רצים קופצים כושים. נראה שהבהרתי את רעיון - הכושים. אממה לא לכולם יש אסטתיקת פנים כשל כוכבי פורנו, רובם נראים....נו טוב, יעזור השם
נכוןגם לא לכולם יש באמת צינור רציני בין הרגליים. עוד דעה קדומה תוצרת הפורנו. עם זאת, מבנה הגוף מייצר אשליה של "גודל".
...מפתה לעשות עבודת מחקר על הנושא !נכוןגם לא לכולם יש באמת צינור רציני בין הרגליים. עוד דעה קדומה תוצרת הפורנו. עם זאת, מבנה הגוף מייצר אשליה של "גודל".
זה סתם מיתוס
קדימה...מפתה לעשות עבודת מחקר על הנושא !
חשבת שלא נבדק נושא זה?קדימה
רק אל תשכח לפרסם את תוצאות המחקר
המחקר שלי יהיה ייחודיחשבת שלא נבדק נושא זה?
לא על הגודל לבדו יחייה האדם
רוב הגברים יחושו בחרדה בשלב מסוים בחייהם בקשר לגודל הפין שלהם. אצל רובם תחושות אלה יחלפו. אצל מקצתם החרדות יימשכו, ובמקרים מסוימים, הם עלולים לפתח בעיות משנה כגון אינאונות, שפיכה מעוכבת, שפיכה מוקדמת, הימנעות ממגע מיני ומקשרים רומנטיים ועוד. נא להירגעwww.ynet.co.il
לא לשכוח אותנו במסקנותהמחקר שלי יהיה ייחודי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.