השבוע השני של "האי" - שמות הפרקים

Yarinv

New member
השבוע השני של "האי" - שמות הפרקים

בשבוע שבין ה-30.11 עד ה-4.12 ישודרו כאמור 4 פרקים בימים א'-ד' וביום חמישי "מעבר לאי" עם סיכום אירועי השבוע ב-14:30. הפרקים יעלו לויאודי לאחר השידור בערוץ הילדים, לדברי נציגי השירות של HOT (אבל יש לי הרגשה שבסוף הפרקים יעלו בערב
). אלו שמות הפרקים של השבוע השני: פרק 56 - אשליה פרק 57 - משהו לאכול פרק 58 - הלפיד פרק 59 - מזימות בין לאומיות אתם מוזמנים לנסות לנחש ולפרש אם בא לכם

dar dahan

Member
הפרקים יעלו כנראה אחריי השידור החוזר...

ב19:00, 19:30 או לא יודע, או חצי שעה אחריי זה, ואני כמעט בטוח בזה... למרות שלא תהיה לי בעיה במידה ויעלו את הפרקים לV.O.D. גם אחריי השידור הישיר..

../images/Emo51.gif ויש לי שאלה...

יש לך מושג מה קורה עם העונה השלישית והאחרונה של "השמיניה" ? מתי היא תעלה ל-VOD ? סליחה על החפירה אבל.. אתה כבר בטח יודע למה אני שואלת

dar dahan

Member
אין ליג מושג אם שאלת אותי את זה אבל..

אני יודע שהעונה השלישית של השמינייה או חצי ממנה תעלה כאשר תסתיים העונה השלישית בשידור חוזר, זאת אומרת פחות או יותר עוד שבוע ביום רביעי או חמישי יעלו את העונה השלישית...

העניין הוא שביום ראשון הבא "האי" חוזרת..

גם לערוץ הילדים וגם ל-VOD , אז מה יהיה ? ישימו גם את העונה השלישית של "השמיניה" וגם את העונה החדשה של "האי" ב-VOD ? או שנצטרך לחכות עד פסח בשביל שישימו את העונה האחרונה של "השמיניה" לצפייה ב-VOD

dar dahan

Member
לא נראה לי שזה יהיה משנה...

חוץ מזה שבהוט מעלים כל כך הרבה תוכניות ככה שזה לא יפריע להם לעלות את העונה השלישית של השמינייה, ולמרות זאת אין לדעת.... אני חושב שהם יעלו את העונה השלישית וישאירו אותה עד לחצי העונה הראשונה של העונה השנייה של האי. ד"א אני מציע לך פשוט לחכות ולראות

למעלה