השבוע התחיל בסדר?

חורף20

New member
בנתיים בסדר..

התחיל בשיחה עם הפסיכולוגית..
ניראה איך הוא ימשיך עכשיו...

דיכאון סמוי

זה כמו דיכאון, אבל בלי כל המאפיינים הקלאסיים. נגיד, את יכולה להרגיש לא טוב ומדוכאת, אבל את עדיין תהיי אנרגטית ותעשי דברים כרגיל. יכאבו לך דברים פיזיים בלי הסבר רפואי, אבל לא תרגישי מדוכאת.
אצלי זה מופיע בצורה של אני עייפה ואין לי כוח לכלום, אבל אני לא מרגישה מדוכאת.
חלק מהטיפול בזה הוא טיפול פסיכולוגי, על מנת להכיר בתופעה כדיכאון ולמצוא איזון בטיפול תרופתי.

נכון לשנים האחרונות, אני מאובחנת עם Seasonal affective disorder (שזו דרך יפה לומר "דיכאון חורף"
) ואני עולה במינון לקראת החורף. השנה כנראה לא הגעתי לאיזון מוחלט עם התרופה שלי ולכן אני מרגישה תסמיני דיכאון כמו עייפות וחוסר חברתיות, אבל לא באמת מרגישה מדוכאת.

וואו, מעניין מה שאת אומרת

טוב לפחות שיש לך רופאה שמצליחה לעלות על ההגדרה המדוייקת של הליקוי, זה כבר מקל על תחילת הטיפול בו.

זה הקטע הכיפי באמת

שהפסיכולוגית עלתה על זה. את הפסיכיאטרית אני רואה פעמיים בשנה, למעקב כזה.
איזו פסיכולוגית תותחית. אני איתה כבר 8 שנים.

חורף20

New member
לפי מה שאני יודעת זה דיכאון שהוא חלקי..

לפי מה שאני יודעת זה דיכאון שהוא חלקי..
אומרים שזה בדר"כ מדברים שסוחבים מהילדות..
וגם שמרגישים את הדיכאון..
אבל לא באמת יודעים להגיד מה גורם למצב של הדיכאון..

זה מה שלי הסבירו על דיכאון סמוי..
אני מקווה שלא הטעו אותי..ואני סתם מטעה אותך..

תשמעי

יותר הגיוני לי שזה נובע לי, אישית, מחוסר האיזון, כי אני מעלה ומורידה אותו בהתאם לעונות.

ייתכן שקיימים מצבים שבהם דיכאון סמוי נובע מדברים שסובבים אותך בחיים או חוויות מהילדות. זה באמת תלוי מה עולה מהטיפול שאת עוברת.

שוב לא ישנתי כל הלילה

בצירוף שיעול בלתי פוסק וחרדות. כיף גדול.

יצאתי מהמיטה לא מזמן, בינתיים לא נרשמו אירועים חריגים.

לא. אני מעדיפה לנסות להתגבר עליו לבד

בכלל, אני לא מאלה שרצים לרופאים ולפעמים זה ממש בעוכריי, פעם הזנחתי בעיה שהיתה לי בעיניים (הפרדות רשתית) והגעתי לניתוח דחוף בגלל זה.

אני חושבת שאני לא רצה לרופאים כי אני האנטיתזה לאמא שלי שרצה על כל דבר לרופא ואני כנראה מנסה לעשות בדיוק ההפך ממנה, אבל זה לא מראה על חכמה יתירה...

Lady Stark

New member
עתיד ורוד

אני לא רוצה לדרדר אף אחד חלילה לנרקוטיקה

אבל ממליצה לך על סירופ מכייח נגד שיעול. הם גם מועילים מאוד לשיעולים טורדניים וגם מרגיעים מעט.

היי אלומה

את יודעת מבחינה רציונלית את כל הסיבות לכך שצריך וכדאי להמשיך לחיות. את יודעת. לפעמים השד בא לבקר, וזה הוא מדבר, זה הוא חושב כך. לא את. תחשבי על כל הדברים שעוד לא ראית, את לא מתה מסקרנות?

שולחת לך המון אור, כשמך, אלומת האור.

כן

יש לי הרבה סיבות טובות לחיות, ואני גם פחדנית. פוחדת מהמוות אפילו יותר ממה שאני רוצה אותו. פשוט כל כך מיואשת. אלו גלים שבאים והולכים, אבל הם סוחפים כל כך (כמו השם שלך). פשוט רע לי כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

ותודה.

אני מכירה טוב את הגלים האלה

אני חושבת שמה שאת צריכה זה עוגן חזק (סליחה על משחק המילים) להיאחז בו עד שהסופה תחלוף. חברים, משפחה, אהוב, פורום, מטפל/ת. לכולם יש משברים, את לא לבד.

אין לי

אין לי חברים. אין לי משפחה. אין לי אהוב. יש לי את הפורומים שלי, שזה נפלא, ויש לי את הרופאה שלי שהיא מלאך, אבל אני זקוקה לה כל כך ואין לה הרבה זמן לצערי. אני עובדת על מציאת עוגנים בחיים שלי וזה קשה כשכל הזמן אני נעה ונדה בין בתי חולים עם כל המחלות שלי, כמעט תמיד לבד.

למעלה