הפעם מממממממממהלקט השבועי
אנחנו ?
אחרי שראיתי אתמול את המתחרה בנינגה ישראל , השחיין הצעירון הזה , שהופיע בספידותתענגו על המאמי המבטיח הזה
כריס פיצ'וגיןיש לו שם? שנוכל למצוא אותו ביוטיוב?!
אכן, חתיך, חבילה עושה רושם - די גדולה. סקס לא חסר לו וכנראה גם לא יחסר שנים רבות. חאראם.כריס פיצ'וגין
אפשר גם לראות קטעים במאקו
אכן, חתיך, חבילה עושה רושם - די גדולה. סקס לא חסר לו וכנראה גם לא יחסר שנים רבות. חאראם.
אם כבר אז אריאל דרהאמי, התימני המתוק. זו סטייה ממש חזקה שלי תימנים, אמנם נמוכים.. אבל לא הייתי בועט בו החוצה ממטתי בעוד שנתיים-שלוש., עכשיו כן. תינוק.
גם לפני שבוע היה איזה שחקן כדורגל , צעירון וסקסי
יובל פיבן
בכלל , כל המשתתפים שם בנויים לתלפיות , אבל שני הצעירונים האלה ממש הבליטו את הסקסיות שלהם
חחח גם הוא בת ימי וסקסי לא קטןאם כבר אז אריאל דרהאמי, התימני המתוק. זו סטייה ממש חזקה שלי תימנים, אמנם נמוכים.. אבל לא הייתי בועט בו החוצה ממטתי בעוד שנתיים-שלוש., עכשיו כן. תינוק.
זו אהבה חסרת סיכוי, והוא יודע את זה. אל דאגה, מהר הוא ימצא בלונדה שדומה לה, ויתנחם בכך.חחח גם הוא בת ימי וסקסי לא קטן
אבל מאוהב קשות ברותם סלע
ימצא אותה בחוף טובגו , אני מקווהזו אהבה חסרת סיכוי, והוא יודע את זה. אל דאגה, מהר הוא ימצא בלונדה שדומה לה, ויתנחם בכך.
איפה זאדיג ? אנחנו מנהלים פה דיון על נינגות סקסיים וקולו לא נשמעאתה יודע מי שר - האבא של האנה מונטנה, לא זוכר ת'שם שלו או שלה.
הצדיק הוא בחור מפתיע בעקרון. לעולם אל תצפה שיתנהג כמצופה ממנו. ♥איפה זאדיג ? אנחנו מנהלים פה דיון על נינגות סקסיים וקולו לא נשמע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.