אממקצת פיצויים, או שלא?!
חחח זאדיגכן כן רוצים פיצויים !
אני מנסה כבר שעות לפענח את 11. האם זה אותו אחד ? איך זה שהגובה משתנה ? אולי כשהוא עירום לגמרי הוא הכי גבוה אז יעני הגיע להתגלות ? ובסוף נתפסתי על האף שלהם, כן, האף הבהיר לי שזה לא אותו אחד, והשני מימין נראה לי בכלל עם עקמת בגב, שני משמאל נראה כנוע או ענו. אז בחרתי את השמאלי שמשאיר לי מקום להפשיט אותו ולדמיין מה שאני רוצה על מה מתחת
צפה בקובץ המצורף 11841
צריך למצוא מכונת זמן שתחזיר אותי לגיל 22 ואני מסתערהיית לוקח את ארבעתם ובוחן כל אחד מהם לעומק
איך אומרים ? "זה לא הגיל , זה התרגיל"צריך למצוא מכונת זמן שתחזיר אותי לגיל 22 ואני מסתער
נפלתי בזעותיהם החסונות של כמה פיליפינים דרך איזה אתר/קבוצה בפייסבוק. ציינתי שם את היום הגשום ויום הולדתי וצירפתי איזו תמונה. למעלה משלוש מאות ברכות, אבל התחילו להפגיז את המסרניָּה, המסנג'ר שלי. בין הרבים, שניים מתעקשים. אחד נראה לי בן 40 בערך, שרק מצפה לברוח מהפיליפינים ולהגיע לישראל, אז הוא אוהב אותי נורא נורא, ובטח אלוהים ידאג שנחיה לנצח [ לא פחות ], ותוכל לעזור לי?! האיך אומרים ? "זה לא הגיל , זה התרגיל"
אני לתומי סברתי שזה הומאז' לתמונה הידועה הזו: https://www.makorrishon.co.il/nrg/images/archive/300x225/303/230.jpgכן כן רוצים פיצויים !
אני מנסה כבר שעות לפענח את 11. האם זה אותו אחד ? איך זה שהגובה משתנה ? אולי כשהוא עירום לגמרי הוא הכי גבוה אז יעני הגיע להתגלות ? ובסוף נתפסתי על האף שלהם, כן, האף הבהיר לי שזה לא אותו אחד, והשני מימין נראה לי בכלל עם עקמת בגב, שני משמאל נראה כנוע או ענו. אז בחרתי את השמאלי שמשאיר לי מקום להפשיט אותו ולדמיין מה שאני רוצה על מה מתחת
צפה בקובץ המצורף 11841
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.