השבוע חנכנו שימוש בשבבי סויה

השבוע חנכנו שימוש בשבבי סויה

ראשונות היו קציצות מעורבות עם גזר ובצל שנאפו על מצע של עגבניות עם רוטב עגבניות ולימונים פרסיים- סוף!
אתמול הכנתי רוטב "בולונז" מפתיתים שהשרתי במי רותחין כשעה ואז סחטתי ,עם עדשים כתומים וחומים שהושרו יום, בצל וכמה עגבניות טריות חתוכות. לצד ספגטי, נטרף והצמחונית אמרה- כמה התגעגעתי לרוטב בולונז...
 

july14

New member
באילו שבבי סויה את משתמשת?

אני מחפשת שבבי סויה ללא גלוטן. יש כזה דבר?
 
אצלנו תמיד נ"ג

כי יש לי צליאקי בצוות.
אני קונה את היבשים על המשקל בניצת הדובדבן, אני מניחה שאפשר להשיג בעוד צורות אריזה ובעוד מקומות.

אלה מגיעים ללא שום תיבול או תוספות, דורשים השריה במים וסחיטה לפני השימוש .

לבישולים שציינתי השתמשתי באלה הקטנים שנראים קצת כמו קוסקוס או משהו כזה, מעט יותר גסים.
http://www.tvuot.co.il/?CategoryID=171&ArticleID=289
 

july14

New member
תודה! בטוח ששבבי הסויה בתפזורת הם נ״ג?

השטיפה והסחיטה יכולות להוריד שאריות גלוטן? אני גם צליאקית ולאחרונה עברתי לצמחונות
 
למה שלא יהיו?

את יכולה לברור אותם כדי לראות אם נפל לתוכם גרגר כזה או אחר
אם זה החשש שלך.
אצלנו זה עבר ללא שום בעיה והצליאקי מגיב בחריפות לנוכחות גלוטן- לצערנו
ככה שמבחינתי זה נקי דיו
 

ladybug6

New member
אני משום מה נעולה על הטחון המוכן של טבעול

למרות מחירו המופקע..
אולי באמת כדאי לנסות בהזדמנות
 

littlegem

New member
יאי לימון פרסי ברוטב! תמיד אני לוקחת ממך

רעיונות חדשים.
 
למעלה