השבוע חנכנו שימוש בשבבי סויה
ראשונות היו קציצות מעורבות עם גזר ובצל שנאפו על מצע של עגבניות עם רוטב עגבניות ולימונים פרסיים- סוף!
אתמול הכנתי רוטב "בולונז" מפתיתים שהשרתי במי רותחין כשעה ואז סחטתי ,עם עדשים כתומים וחומים שהושרו יום, בצל וכמה עגבניות טריות חתוכות. לצד ספגטי, נטרף והצמחונית אמרה- כמה התגעגעתי לרוטב בולונז...
ראשונות היו קציצות מעורבות עם גזר ובצל שנאפו על מצע של עגבניות עם רוטב עגבניות ולימונים פרסיים- סוף!
אתמול הכנתי רוטב "בולונז" מפתיתים שהשרתי במי רותחין כשעה ואז סחטתי ,עם עדשים כתומים וחומים שהושרו יום, בצל וכמה עגבניות טריות חתוכות. לצד ספגטי, נטרף והצמחונית אמרה- כמה התגעגעתי לרוטב בולונז...
