השבוע יוצא הסינגל החדש "אני לא יודעת" לרדיו!

השבוע יוצא הסינגל החדש "אני לא יודעת" לרדיו!

אני מקווה שכולם פה יוכלו לעזור ולהצביע במצעדים השונים כדי לקדם את השיר. האלבום יוצא בשבוע הראשון של אוגוסט... כשיהיה לי תאריך מדויק אני אודיע לכם ראשונים :) שבוע נעים לכולם!!! יפתי

dudig19

New member
סוף סוף בנאדם!!

כבר תהיתי לי ביני לבין עצמי בשעות הקטנטנות של הלילה מתי תוציא את הדיסק אם בכלל... ורק שתדע: יש לך לא רק מעריצות בנות 14 אלא אפילו מעריצים בני 20 פלוס. אחשלי! אל תתייחס לאנשים שמציקים, כי בינינו, הכל בא מקנאה. אני יודע כמה קשה זה להכניס סינגל בודד לפלייליסט, אתה הכנסת שני שלאגרים! תמשיך ככה. peace out!‎

הוא פונה לקהל הצעיר והבוגר...זה מה שיפה פה

לדוגמא כך את הראל סקעת..באלבום שלו הוא פונה לרוב לקהל הצעיר... "כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינינו אהבה,כמה עוד אפשר...." תקשיב לכל המילים..זה מעפן יותר ממעפן. כאילו....הקצב יפה הלחן חמוד והכל אבל זה הכל. יפתי שים לב אפילו אחותי הקטנה שרה לי את השירים שלו..כן מגיל 5 היא ככה...השבוע חגגה 6.... היא פשוט שרה את השירים שלו...בוא לים...הלילה יעבור....נגמר בחזרה.. ולא שאני שרתי לה אותם!! היא אוהבת את השירים האלו וגם החנסתי אותה לאמפי שלה בכוונה חח אבל בלי קשר היא אוהבת את השירים. וגם אני שאני בת 16 אוהבת את השירים...ויש פה בפורום אפילו בני 23(נכנסים פחות אני מניחה) יפתי תותח אין לי מילים...והשיר שלו עם אניה (החדש)יגיע רחוק יותר ממה שאתם מתארים לכם..אני מאמינה בזה! חכו תראו..ואם יהיה לשיר הזה קליפ איתו ועם אניה זה יהיה סופר מעולה... להיט חדש בדרך..אני מחכה לו כבר...

IשחרI

New member
אופס....טעויות ...לא התבגרתי אני רואה...

מתקנת את עצמי... הכנסתי* קח*

IשחרI

New member
אופס....טעויות ...לא התבגרתי אני רואה...

מתקנת את עצמי... הכנסתי* קח*

dudig19

New member
האמת...

שמעתי את השיר, ו... איך לומר?... לא הטעם שלי. השיר אולי מושר יפה, אבל כשמנסים להתעמק נתקעים ישר בקרקעית... התוכן לא מתחבר. הפזמון דווקא נחמד. בקיצור, יש פורום לאניה?! חחח... אבל תמשיך לשחרר שירים אולי יש עוד טובים. אגב, שמעתי אתמול את השיר ``ביילה`` מישו יכול לתת עליו פרטים? מה שאני יודע זה שהשיר בלייב בערוץ 24 בדיבור צפוף ב2005.

למעלה