השבוע ישבה לידי באוטובוס

השבוע ישבה לידי באוטובוס

אשה נחמדה והתחלנו לפטפט, והשיחה נסובה על מעדן שהיא מכינה למשפחתה "סוטלץ'" או "סוקלטצ," לפי דבריה זה ממש ממש מעדן, והספיקה לומר לי שמכינים את זה מאורז מבושל חלב סוכר ומי ורדים. היא כמובן ירדה בתחנה שלה, ולצערי לא הספקתי לשאול אותה איך בדיוק מכינים את זה ומה זה בדיוק "מי ורדים" ואיפה קונים אותם. .. אודה מאוד אם מישהו מכיר את המתכון הזה ויוכל לרשום לי אותו. ת ו ד ה.
 
מי ורדים זה בקבוקון קטן

שקונים בחנויות תבלינים בשוק ב 10 שקלים. משתמשים בטיפה אחת לכוס בערך. הם עשויים מעלי ורדים. ומוסיפים ריח ורדים נהדר למנות מתוקות. אפשר להוסיף גם ליוגורט.למעדן גבינה לבנה תוצרת בית. לשוקולד. הם אינם מתקלקלים בבית. גם לסחלב העשוי מסוגים שונים של קמח, וגם למלאבי מוסיפים טיפה. גם לעוגות סולת מזרחיות .
 
למעלה