השבוע:מפגש "טרנסג´נדרס וחברים" ה-17

OneTimer

New member
השבוע:מפגש "טרנסג´נדרס וחברים" ה-17

השבוע, ביום רביעי ה 15.1.03, יערך מפגש הטרנסג´נדרס ה 17, בקפה "קפקא" (יבנה 21, תל אביב) החל מהשעה 20:30. המפגש פתוח לטרנסג´נדרס (על כל גווניה של הקשת הטרנסג´נדרית) וחברים. המפגש נערך בחצר האחורית והאינטימית של בית הקפה כך שאפשר (ואפילו רצוי) לבוא "לבושים" ללא חשש. המפגש הבא (השמונה עשר) יערך ביום רביעי, ה 19.2.03. כולם מוזמנים לבוא ולקחת חלק. אז... נתראה שם?

אדם יקירי,

הממ...אני לא יודע אם השאלה הזאת חסרת טקט, כי אולי הפסדתי משהו...אבל למה אתה לא יכול
בנוסף לכך אני ממש רוצה לדעת איך אתה מרגיש! אני דואג!

Lizz

New member
אוו, יציאה מארון אחר ;)

יש לי מנייר - זו מחלה כרונית, קשורה לאוזן הפנימית, בלה בלה בלה, ואחת הבעיות שזה יוצר היא שאם אני עולה על אוטובוס, תוך כמה דקות אני שרוע על הרצפה, מקיא את נשמתי אל בוראה, ולא קם עד שנותנים לי הרבה תרופות. במכונית זה טוב יותר - בערך חצי שעה לפני שהכול מתחיל ;) ואני לא גר באזור גוש דן. אז זהו :( וזה בסדר שאתה חסר טקט, תרגיש חופשי לשאול :) אני שמח שאתה נמצא פה :)

ק ל א ו

New member
ללא נושא

מה עם רכבת? אופניים? (מתוך עניין, כן? אם זה חטטני, תנפנף אותי
) הייתי משתגע תוך שבוע אם לא הייתי יכול לצאת מהקיבוץ שלי
(סליחה, אני עוד מנסה את הסמיילים של תפוז)

Lizz

New member
תחטטו, חופשי :)

התנועה עצמה היא שמהווה בעיה. ואני אכן קצת משתגע מלהיות סגור. אבל זה מה יש. אם אתם רוצים עוד פרטים, תרגישו חופשי לשאול.

ק ל א ו

New member
היי, אולי

צריך לקיים מפגש "טרנסג´נדרים וחברים" אלטרנטיבי באזור שלך. אני מוכן לבוא, אבל בתנאי שאני אטמע בהמון (לפחות חמישה אנשים).

ליטל ו

New member
היי, גם אני אבוא ../images/Emo13.gif

רעיון מצויין. זה כבר שלושה? ארבעה? עוד אחד ויש לנו סריה

Lizz

New member
יש חמישה.

אני וקט, ליטל, קלאו ובריאן? הנה 5. :) (ש*אני* אהיה קול ההגיון בקטע מתמטי? סוף העולם מגיע)

ק ל א ו

New member
הידד!

עכשיו אדם צריך להגיד אם בכלל הוא מעוניין שנבוא לעשות לו רעש בשכונה.

למעלה