השבוע נפרדים מעונה 1 של "אהבה גדולה

gadgad0

New member
השבוע נפרדים מעונה 1 של "אהבה גדולה

- סדרה שהיא עונג גדול, אף על פי שאי אפשר להגדירה "יצירת מופת" או כל סופרלטיב אחר שאנו רגילים להמטיר על תוצרתה של HBO. בסך הכל סדרה חכמה ומשוחקת לעילא - במיוחד ג'ין טריפלהורן כבארב הנריקסון והארי דין סטנטון הוותיק כרומן גרנט. וזה "בסך הכל" גדול מאוד.

גלׁ

New member
אני דווקא כן הייתי מגדיר את זה

כיצירת מופת, במיוחד מול שאר מה שבא מHBO (עמוק באדמה, רומא)

snier1991

New member
להגיד שהיא יצירת מופת תהיה הגזמה

פרועה סדרה נהדרת אפילו מצוינת אבל אי אפשר להשוות אותה בכלל עם אוז הסופרנוס וסדרות כבלים אחרות היו לה כמה פרקים מופתיים(פרק 4 זכור ליכמצוין) וככל שהיא התקדמה היא השתפרה לדעתי אבל עדיין יש קווי עלילה מאד מיותרים(הבן והחברה האח הלא מסומם ועוד כמה הויאגרה) הייתי מסכים לגבי ג'ין טריפלהורן שהפגינה משחק נהדר(וגם הדמות הייתה מצוינת) עד הפרק האחרון שהמשחק שלה בדקות הסיום היה מאד מוגזם ומלאכותי משהו. הייתי מוסף גם את ניקי(אין לי מושג מה השם במציאות) שהפגינה משחק מצוין והצליחה לגרום אמפתיה לדמות למרות שהיוצרים התעקשו משום מה לתת לה את תפקיד הביץ' ליותר מדי פרקים(למרות שהם צימצמו את זה לקראת הסוף ושאלה לסיום מתי עולה העונה השניה בארה"ב?

סדרה לא רעה

לא צופה באדיקות,אבל צופה. והארי דין סטנטון מתאים בול לתפקיד אך לא רואים אותו מספיק.. הוא מבליח פה ושם, ויותר מדברים על הדמות של רומן גרנט מאשר מראים אותה.

gilriv

New member
הפרק האחרון ?אם לא ראיתם

אל תלחצו בגלל זה פרק משעמם במיוחד {רק האחרון לא כל הסידרה הסידרה לא כל כך רעה
ביום ראשון הקרוב מגיעה סוף סוף עונה השניה של WEEDS העשב של השכן עם תוספת ישראלת לצוות החברים מיטל דוהן

למעלה