השבוע סוף סוף הפרק שחיכיתי לו

MissPop

New member
השבוע סוף סוף הפרק שחיכיתי לו

נדמה לי שאפילו מחר או מחרתיים הפרק שניק כביכול מת איזה כיף, סוף סוף אני אראה. כל פעם פספסתי....
למרות שזה אומר שעוד מעט פיונה מגיעה וגם אותה אני לא אוהבת, אגב, קראתי שהיא ואארון ג'פרי היו זוג בחיים האמיתיים במהלך אותה תקופה. אני חייבת להודות, שלא אהבתי את ג'ודי עד הפרק של אתמול (שלא ראיתי אותו גם כן בשידורים הרגילים) שהיא גילתה שהיא מקלאוד. אני ממש אוהבת אותה ואת רוב/מאט ביחד. לא אהבתי את לוק בכלל. ואני לא אוהבת את מוירה. היא קצת מעצבנת, לא? ועדיין בעד קייט ודייב... יאללה שיגיעו הפרקים איתם.

ג'ודי ../images/Emo99.gif

אני מתה עליה בעיקר עם מאט (באתי לכתוב שאני מתה על מאט ורובי.. מה נסגר איתי?!?) בכל אופן הם זוג מהמם. פיונה אחת המעצבנות !! ומוירה לדעתי האישית ממש דודה חמודה. צריך שמישהו יאייש את התפקדי של מג אחרי שהיא הולכת לא?!?

MissPop

New member
דודה חמודה אך מעצבנת

ופרק ההלוויה של קלייר היה הרבה יותר עצוב ... למרות שהפרק עם אלכס שהתחרפן וחשב שהוא מדבר עם ניק גם מאוד עצוב. משחק מעולה. עכשיו אני מבינה את ההבדל בין העונות הראשונות (שלרוב פספסתי) לבין עונה 7. נראה לי שנשארנו רק אני ואת בפורום... אף אחד לא רואה את השידורים החוזרים? מזל שאני חוזרת מוקדם מהעבודה ובחופשת מבחנים שיש לי זמן להשלמות

את ג'ודי מהתחלה אהבתי

איך אפשר לא לאהוב את הבלונדינית הזו שהיתה מפונקת וחושבת רק על עצמה והביאה קצת צבע לסידרה? כולן היו הרי קשוחות והיא היתה היחידה שהאופי שלה עוד איכשהו היה שונה משל כולן ולראות את השינוי שלה מתחילת הסידרה רק מרתק יותר. לגבי מוירה, אני מודה שבהתחלה לא אהבתי אותה אבל אח"כ היא היתה איכשהו דמות יציבה שיש בה אמונות וידעה לשמור על איזון בין הבנות , כמו האמא ששומרת...

yafash7

New member
יקירה

למה את חושבת שאת לבד? כולנו מכורות לבנות מקלאוד ולשמחתי סוף סוף הצלחתי לראות את עונה 5 וכמובן שגם את 6 אראה. אלה עונות שפיספסתי... בכל פעם שהיו שידורים חוזרים הייתי בחו"ל. כמו שאמרתי עכשיו אני מתענגת על הפרקים הללו שכן ישנן עדיין דמויות מהעונות הקודמות שלאט לאט עוזבות אותנו אחת אחרי השניה, הארי, סנדרה טס וניק, , וואו וואו טס שחקנית גדולה!! בתחילת הסדרה לא כל-כך התחברתי אליה כי אהבתי מאד את קלייר( כי היא היתה קצת בצילה ) ולאט לאט התחלתי להתרגל אליה ולהתאהב בה. מאמצע עונה 3 היא מחזיקה את הסדרה בגאון,בלעדיה זה לא זה. חוץ מזה מוירה היא דמות צבעונית שיש לה תפקיד רוחני כזה שבעונות הבאות בא לידי ביטוי.

MissPop

New member
אותו דבר קרה לי עם ג'ודי

לא אהבתי אותה בהתחלה, רק בפרקים של עכשיו התחלתי להתחבר לדמות. אבל בשבילי קייט וסטיבי הכי אהובות. אגב כמה הזוי הקטע שאלכס וסנדרה מתנשקים?! לא יכלו למצוא משהו יותר הזוי מזה? אגב בפייסבוק יש קבוצות שונות של הסדרה והיא משודרת בארה"ב שם עדיין לא הגיעו לעונה 7, אנחנו במצב טוב

היום היה אחד הפרקים היותר טובים לדעתי

היה את הפרק שאלכס נעלם לו ביער "ופוגש" אני שני הילדים . פשוט פרק גאוני לדעתי

MissPop

New member
פרק עצוב

במיוחד עם סטיבי ואלכס. ומחר עוד יותר עצוב שאלכס מגיע עם פיונה. איכס. לא יכולה לראות את זה. לא סובלת את פיונה. אני חושבת שהתחלתי לראות מהעונה הזו כי את העונות הקודמות ראיתי אבל חלק מהפרקים פספסתי ראיתי קטעים מסוימים, לא ביסודיות. אגב, זה גם אומר שעוד קצת וריילי ומרקוס יגיעו...
אבל גם דייב יעזוב.
כל כך הרבה בעונה אחת....
הלוואי ואחרי שריילי ימות יחזירו את דייב להיות עם קייט. מה הסיכוי?

איכ פיונה ../images/Emo10.gif

ואם הם יחזירו את דייב זה יהיהנוראי לדעתי למרות שאני מתה עליו . אבל זה יהיה טלנובלי ברמות מחרידות!! אבל יכול להיות שגם הוא יחזור להלוויות?!?!?(מה אם ג'ודי ומאט באים הוא לא יכול?!?)

yafash7

New member
לא נורא כל-כך שכן

הוא לא מת אלא עובד באפריקה. לפעמים נמאס מהעבודה..... או מתגעגע לקייט...... למה שהיה..... עונה 8 מסקרנת אותי כמו את כולן אז יאלה שיחזירו לנו דמויות חיים בגבול ההגיון ולא כרוח רפאים.

MissPop

New member
כן

במקום להחזיר את ג'סמין ששיחקה ב-2 פרקים שיביאו את דייב לנחם את קייט
(למרות שזה לא יקרה, עדיף לו להישאר "בשכנים שכנים" עם החברה שלו

למעלה