השבוע עברתי חוויה די מפחידה..

השבוע עברתי חוויה די מפחידה..

כמעט קרתה לי תאונה כשהיתי עם הודיה ברכב.. זה היה ממש מפחיד ומבהיל.. השבוע באחד הבקרים הסעתי את בעלי קרוב לתחנה מרכזית וכדי לא להתקע בפקקים החלטנו שנגיע למקום שיהיה נוח לו להגיע לאוטובוס ולי לחזור לכיוון הגן של הודיה.. (הגן והתחנה המרכזית נמצאים בכיוונים שונים לחלוטין..) חזרתי דרך השוק, זאת דרך שאני לא ממש אוהבת לסוע בה כי הכביש שם לא רחב.. ותמיד יש שם מכוניות רבות, א-ב-ל בשעה בה נסענו בבוקר היא היתה פנויה לגמרי ולכן החלטתי שכן אסע בדרך הזאת. הדרך כאמור היתה די פנויה אבל זה לא אומר שלא היתי אמורה לתמרן בה, כמו ללמשל לחכות עד שמכונית שבאה מהכיוון השני תעבור כי הכביש שם די צר.. (או שאיזה מכולה עמדה לה כמה מטרים לפני וחסמה חצי מהדרך שלי..) בעוד שאני ממתינה שהמכונית מהצד השני תעבור אני שמה לב שמהמדרכב בצד השני שועת לעברי |דגש|טרקטור שנוסע ברוורס... (בעוד שאני נוסעת בצורה אנכית הוא נסע בצורה אופקית ברוורס ולא שם לב למה שהולך בכביש.. פשוט חוצפה..
) מזלי גם שזה היה לכיוון שלי, אני רק חושבת מה היה קורה אם זה היה קורה בצד השני.... (הודיה יושבת בכסא רכב בצד אלכסוני ממני..) אחרי ההלם הראשוני מזה נתתי כזאת צפירה... והמזל הגדול שלי היה שהיו שם אנשים שהזהירו אותו.. כי אם הוא לבד מי יודע אם הוא לא היה מתנגש ברכב.. אפילו אם היתי צופרת, יש איזה זמן עד שקולטים שצפרו לך.....
מה שעוד יותר הפריע לי בסיטואציה היה שאני האטתי את הנסיעה בעצם עצרתי את הרכב (בבלימה) כדי לאפשר למכונית שנסעה בנתיב הנגדי לעבור בקטע שהיה צר.. ואיך זה שאותו נהג הטרקטור המפ%# לא שם לב לשנינו..... מה שכן, כמה ש"קללתי" אותו ב
בפועל רק צרחתי עליו שהוא לא נורמלי....

מזל שהוא עצר בזמן! ../images/Emo5.gif

וזה מזכיר לי שכשמורני הייתה תינוקת, אימי ז"ל הייתה חולה ודעתי והייתי מוטרדת גם בזמן הנהיגה. וכשהייתה לי פניה שמאלה, פניתי והתנגשתי חזיתית ב...מתקן ברזל (פלדה?) של מחזור נייר שעמד באמצע הכביש. ההתנגשות הייתה חזקה אבל למזלי הגדול מורני הייתה חגורה בחגורת בטיחות. כמובן שמישהו הסיע אותנו לחדר מיון ושם בדקו אותה ומצאו שהכל בסדר. על כך אני מודה לאלוהים!

מה שהכי עצבן אותי בכל הסיטואציה

שכשהוא עצר הוא הסתכל אחורנית במן מבט מה היא מפריעה לי באמצע הדרך ממש נורא שככה נוהגים אצלנו

וזה מה שצריך לעשות...../images/Emo43.gif

להיות חגורים בחגורות בטיחות, כ ו ל ם , הילדים בכסא בטיחות או במתקן ריסון, ואם חס וחלילה יש תאונה ולו הקלה ביותר, להגיע לבי"ח לבדיקה... נסיעה זהירה לכולם הרבה בריאות אמנון מרגלית

rachell

New member
אכו ממש מפחיד

אותי פעם גרדה משאית ועד היום אני עדין רועדת כשמשאית עוברת לידי העיקר שיצאתן ללא פגע

ואנחנו ב"ה בסדר !!

היה פגוע בעירנו (נתניה) במרכז
הערב יצאנו להצגה (אם לא היה לי מנוי בטוח שלא היתי יוצאת בימים כאלו..) ובגגל החחש שמחבל נוסף מסתובב באזור של המקום בו היתה ההצגה לא נתנו רשות לצאת מהאולם בהפסקה...

iris and ben

New member
ואו-חויה לא נעימה בכלל../images/Emo4.gif

העיקר שאתן בריאות ושלמות
איך הגיבה הודיה?

מזלי שזה היה בצד שלי והיא לא ראתה

את זה.. אבל הודיה קלטה שאמא היתה קצת לחוצה ושאלה בקולה המקסים "אמא, מה קרה ??"

למעלה