השבוע עם בראד ב../images/Emo44.gif../images/Emo88.gif
*קודם כל, סליחה על חוסר העידכונים בזמן האחרון.. פשוט לא היה לי זמן.. ואם היה לי זמן העייפות לקחה לי אותו
בכל מקרה.. זה הולך ככה
-
ב-YES:
ביום שבת 15/9, בערוץ yes 2, בשעה 23:33, יש את הסרט - "ראיון עם ערפד" [בפעם ה-1000 אולי
].
תקציר הסרט - "ראיון עם ערפד":
אימה. ערפד מגולל בפני עיתונאי את סיפור חיי הנצח שלו במהלך שתי מאות, ואת המפגשים המוזרים עם בני הכת שלו בארה"ב ובאירופה. עם: טום קרוז, בראד פיט, קירסטן דאנסט. במאי: ניל ג'ורדן. ארה"ב, 1994.
ביום שני 17/9, בערוץ yes 4, בשעה 23:39, יש את הסרט - "שבעה חטאים".
תקציר הסרט - "שבעה חטאים":
מתח. צמד בלשי משטרה החוקרים רציחות מזוויעות של רוצח סידרתי, מגלים שהרציחות מתבצעות כמעשי ענישה בהתאם לשבעת החטאים. עם: מורגן פרימן, בראד פיט, גווינת פאלטרו. במאי: דיוויד פינצ'ר. ארה"ב 1995.
ב-HOT:
היום 13/9, בערוץ 14, בשעה 19:55, יש את הסט - "משחקי ריגול". שידורים חוזרים: ביום שישי 14/9, בשעה 08:20 וב- 14:05, באותו ערוץ, כמובן.
תקציר הסרט - "משחקי ריגול":
מותחן. סוכן CIA העומד לפני פרישה, מגלה שבן חסותו נאסר בסין באשמת ריגול. כעת עליו להציל את הסוכן הצעיר תוך 24 שעות, לפני שיוצא להורג. עם: רוברט רדפורד, בראד פיט, בימוי: טוני סקוט (ארה``ב, 2001).
ביום שבת 15/9, בערוץ 14, בשעה 19:55, יש את הסרט - "המכסיקני". שידורים חוזרים: ביום ראשון 16/9, בשעה 07:35 וב- 15:05, באותו ערוץ.
תקציר הסרט - "המכסיקני":
מותחן קומי. פושע זוטר שחברתו רוצה שיפרוש מעולם הפשע, נשלח למכסיקו ע``מ להביא משם אקדח עתיק ויקר, אך נאלץ להתמודד עם כל תקלה אפשרית בדרך. עם ג'וליה רוברטס, בראד פיט, בימוי גור ורבינסקי (ארה``ב 2001).
ביום ראשון 16/9, בערוץ RTL, בשעה 20:15, יש את הסרט - "אושן 11". שידורים חוזרים: ביום שני 17/9, בשעה 00:30, אותו ערוץ.
תקציר הסרט - "אושן 11":
מותחן. פושע שרמנטי מגייס עשרה שותפים, ויוצא לשדוד בלילה אחד שלושה בתי קזינו בלאס-וגאס. בדרך, הוא מנסה גם לזכות בחזרה באישתו לשעבר. עם: ג'ורג' קלוני, בראד פיט, בימוי: סטיבן סודרברג (ארה``ב 2001).
נראה לי, שלפי כל הסרטים האלה, הולכת להיות לנו אחלה של שנה.. לא?
ת...ה...נ...ו...!
*קודם כל, סליחה על חוסר העידכונים בזמן האחרון.. פשוט לא היה לי זמן.. ואם היה לי זמן העייפות לקחה לי אותו