השבוע ראיתי אותה

סאביבית

New member
השבוע ראיתי אותה

נו, את זאת שאסור לדבר עליה - דורין. ישבתי ברמת גן במסעדה ואישה אחת שנראית מאוד מבוגרת ניקתה את השולחנות והגישה מנות, לקח לי כמה שניות, קודם הקול המוכר ואז חיבור לפרצוף בתוספת לא מעט שנים. מה אני אגיד לכם - נקרע לי הלב, שחקנית מוערכת שחייה התחילו ללא ספק קצת יותר טוב מלרובנו, מצאה את עצמה במצב שכזה. היא היתה מאוד סימפטית ואפילו ניסתה להתחבר איתי, יכול להיות שהיא שמה לב שזיהיתי אותה אז קישקשנו קצת. פתאום הגיעה בחורה צעירה והתחילה לדבר איתה, "זאת הבת שלי", אמרה בגאווה לעברי ואז נפל לי האסימון - הבת של מתי! לא חושבת שאי פעם יצא לי לראות אותה, לצערה ירשה ממנו את האף
ונראית בול כמו סיואן ושון. איזה סיפור עצוב, זה ממש לא משנה מי התחיל ומי אמר מה למי, בשורה התחתונה יש פה ילדים שגדלים בלי אבא. כמה כואב.

המתגונן

New member
באמת עצוב

רגע, אבל חשבתי שיש לה קריירה מפוארת כשחקנית בכל מני הפקות?

סאביבית

New member
אז ניקוי שולחנות זה השלמת הכנסה?

אולי היא הבעלים? באמת שאני לא יודעת.

גנגי

New member
אולי זאת הצגת חייה.

ובכל הרצינות - זה עצוב, כמו שעצוב לראות את מירי אלוני יושבת שם בפינת אלנבי ושרה. וכמו שעצוב לראות מוזיקאים מכובדים מרוסיה עומדים ומנגנים בקרן הרחוב. וכמו שעצוב היה לראות מה נגמר עם דוד אבידן.

alma fa

New member
הי, קצת כבוד לבראנז'ה, יקיריי../images/Emo150.gif

תרשו לי אאוטינג היסטרי? כשאני באה לבקר כאן חרש בלילות, דעו לכם כי זה עתה שבתי מעבודתי (המפרנסת והברוכה) כמפנת שולחנות. נכון, זה לא קריירה וזאת וואחד פשרה (בתקווה- זמנית...) עדיין- אישית זה לא מפריע לי להיות אחד האנשים המאושרים ביותר שאני מכירה
לילה טוב!

caspit

New member
היא דווקא משחקת עכשיו בהצגה

משהו עם פראג. ולגבי ילדים שגדלים בלי אבא - זו היתה הבחירה של דורין. אבל עדיף לא להכנס לזה נכון?

סאביבית

New member
אני רואה שעדכנת את התאריך../images/Emo70.gif

בטח שלא נכנסת, אין לי מושג ירוק. התוצאה נראית לי מחורבנת (סלחו לי על הצרפתית שלי)

trilliane

Well-known member
מנהל
אצלי היא תמיד תיזכר מהילדות

מ"שישאר ביננו" ומקטעי הפנטומימה מ"בלי סודות".

למעלה