השבוע שהיה + הודעות מערכת

hillator

New member
השבוע שהיה + הודעות מערכת../images/Emo70.gif

אז מה היה לנו השבוע:
גיוס ספטמבר רבים מחברי הפורום התגיסו נשמח לשמוע תגובות תובנות וחוויות מהבקו"ם
..
המשטר בלוב נפל(או בדרך ליפול).
סופה בארה"ב.
הסתיימה שביתת הרופאים. ובשבוע הבא:
טירונות מתדבים ראשון עד חמישי.
אירוח בפורום של קצינת תא מתנדבים. שיהיה לכולם שבוע טוב ושבת שלום. אתם מוזמנים לשרשר נקודות אור ותובנות מהגיוס אתמול ואיך היה (אני באמת אשמח לשמוע) בבברכה

hillator

New member
השבוע שלי

משהו טוב קרה בצה"ל- לא נפרט כאן מה.
נגמר החופש הגדול- סוף סוף אפשר לצאת מהבית שלי לראות זעטוטים.

לכל הסקרנים- שלבי החיול כפי ששמתי מביתי

זה התחיל ברחבת לשכת הגיוס שם היינו קבוצה קטנה של מתגייסים ולאחר המתנה קצרה הגיע רגע העליה למיניבוס, כל מי שעלה אמר את שמו, ולמרות זאת פספסו משהי... נסיעה קצרצרה והגענו לבקו"ם , התישבנו על ספסלים והוצע לנו כיבוד של כריכים ושתייה (כולם נמנעו מלקחת). אדם מבוגר קיבל את פנינו שחילק לנו סט מדבקות קוד שבלעדיו לא ניתן להתגייס (ובו מפורט שם מלא, ת.ז. ומ.א.) והוביל אותנו לאודיטוריום ושם אמר לנו שלדעתו אנחנו גיבורים ושהוא יודע את מסע הייסורים הבירוקרטי שהיינו צריכים לעבור כדי להגיע לרגע הזה. הוא הדגיש שלגבי כל בעיה שיש לנו אנו צריכים לפנות לחיילים במקום . ומשם הלכנו לתחנה הראשונה שהיא הצילום לתעודת החוגר, לאחר הצילום איפשרו לנו להסתכל על התמונה במחשב ולאשר שאנו אוהבים אותה. תחנה שניה- צילומי פה תחנה שלישית- טביעות אצבעות תחנה רביעית- צילומי רנטגנט של השיניים תחנה חמישית שדרשה המתנה- אימות נתונים והצהרת אמונים לצה"ל והצהרה שאיננו משתמשים בסמים. תחנה שישית- בדיקות דם לDNA וחיסונים (טטנוס ודלקת קרום המוח) דלפק לקבלת החוגר תחנה שביעית- חדר קציני מיון שבגיום שלנו הם לא היו שם אלא ענינו על סקר ממוחשב חוות דעת על מדור פרט ותא מתנדבים לאחר המענה על הסקר מקבלים מעטפה שבה יש את תעודת המתנדב. תחנה שמינית- האפסנאות לקבלת הציוד והמדים. כשבתחילה חותמים על מסמך המפרט את כל הציוד שנקבל. עם קבלת המדים עוברים לחדר הלבשה שבו המפקדות (שיהיו בטירונות) עוזרות להתלבש במידת הצורך והמפקדים עוזרים לבנים. ביציאה מקבלים חבילת שי המועדון "יותר" של האגודה למען החייל. מתאספים תחת סככה ושם הציגו עצמם בפנינו צוות המפקדים שיהיו לנו בטירונות וצוות תא המתנדבים. ונרשמנו אצלם לפרטי קשר ושינה בזמן הטירונות. ומהם קבלנו דף הסבר על הטירונות ופרטי יצירת קשר איתם. משם נסיעה קצרה באוטובוס כדי לצאת מהבקו"ם ולהמשיך את הדרך הביתה.

hillator

New member
כמה שאלות

שנדה למחזורים הבאים 1. האם אמרו לכם לאן בידיוק יש להגיע ביום א? וכמו נתנו פתרונות לכל האנשים עם המוגבליות לטירונות. כלומר נגיד מישהו אלרגי לביצים אמרו לו מה יהיה איתו ביום א בטירונות? שיביא אוכל מבית? יביאו לו? 2. חיסונים זה כרגיל למתנדבים? כי הרי אתם לא שיכים לצבא רפואית. 3. עד מתי נמשך היום? ובקשה קטנה אפשר להוסיף למאמרים? בברכה

כמה תשובות

1. אמרו להגיע לבה"ד X ובמכתב עם מספרי הטלפון היו מפורטים כל מספרי האוטובוסים והדרכים האפשריות להגעה. (כמו כן למי שיש קושי ספציפי- נינתה אפשרות ליצור קשר טלפוני עם המ"פ במוצ"ש על מנת למצוא פיתרון) לגבי אלרגיות- לא יודעת , אנשים עם מגבלה פיזית נראית לעין (כ"ג וקשיי ניידות אחרים הוזמנו הצידה לשיחה מיוחדת ) 2. כל מי שהיה בסביבתי קיבל חיסון מלבד אחד שהיה אלרגי. 3. יצאנו משם בסביבות 13:00 . נאמר לנו שהטירונות תיהיה עד 17:00 בהחלט אפשר לפרסם במאמרים תודה על פורום שמאפשר קבלת מידע שבלעדיו היה קשה מאד להסתדר בתהליך הארוך והמסורבל שעברנו עד כה.

נ ו ע ה 12

New member
:)

1. אמרו בדיוק לאן להגיע ומתי, וגם אמרו שבכניסה לבה"ד תהיה מישהי מטעמם שתדריך אותנו. אמרו שביום ראשון (מחר) תהיה שיחה עם המפקד הישיר ולו אנחנו צריכים לומר את כל הבעיות, כגון אלרגיות, כמו שאמרת. חולק לנו גם דף עם הטלפונים של המ"פ ושני המ"מ על מנת שאם קורה משהו חריג בשישי-שבת או שיש שאלות כלשהן, תהיה אפשרות ליצור קשר. 2. עד כמה שאני יודעת איך הולך אצל כולם - זה רגיל. קיבלתי 2 חיסונים. כמובן ששואלים לפני כן אם אנחנו רגישים לתרופה מסוימת והאם עברנו חיסון בשנה האחרונה. 3. אמרו לי שנסיים בין שתיים לחמש, אבל כבר באחת ועשרה יצאתי לגמרי מהבסיס.

למעלה