השבוע שהיה. היה טוב
או רע

השבוע שהיה. היה טוב../images/Emo13.gif או רע ../images/Emo10.gif

לי אישית היה שבוע מאוד סולידי ונחמד. עוד קצת זוגיות עם הילד. עכשיו יש לי אדרנלין בת... להמשיך ולעבוד כי שבועיים וחצי כמעט ולא עבדתי. אז איך היה לכם??????????.

רויתג

New member
דווקא היה שבוע נחמד

היינו ביום שלישי במוזיאון המדע בירושלים. צפיפות נוראית, חוץ מזה היה מקסים. אח"כ הלכנו לאכול במלחה. אתמול כמובן התחילה שנת הלימודים, ואבא שלי התקשר לאחל לי חופש נעים מהילדים. כייף להם בגן וזה מאוד נעים לי כהורה. הצלחתי ביומיים האילה כמעט להחזיר את הבית למצב של בית וזה גם מעודד. סוף שבוע, החצי בבית. מה רע? שבת שלום לכולם.

??? מה זאת אומרת????.

נשרף כל הבית? אז איפה אתם? מה אתם עושים? איך את מסתדרת?

וואו... שיעבור מהר.

ואנחנו כאן כדי לשמוע ולקרוא את כל הקיטורים... מה שכן, זאת הזדמנות טובה לשנות בחדר את כל מה שרצית לשנות ולצבוע מחדש.. (אני חושבת)...

Breaking Wave

New member
קלעת בול :)

החדר שלי היה אוטו גלידה. צבעוני, ילדותי, ממש קרקס. עכשיו הכל צבוע בלבן ואני יכולה לעצב אותו איך שאני רוצה :)) ותודה.

יפיופי

New member
יש לי יש לי

קודם כל נעלמתי ככה לשבועיים כמעט כי היה לנו כיף, ועמוס, אז אנחנו אחרי הבת מצווה שהיה מקסים ביותר, לא הפסיקו לפרגן לנו, שיצא מהמםםם. פינקו אותנו לרוב , ואחר כך עוד שבוע של כיף טוטאלי עם הילדה כפי שהבטחתי שכולם סביב מושא הערצתה 2 הצגות בכיכובו, כוכב נולד, ומפגש אישי.. התחלנו את השנה טוב חטיבה מקום חדש, חברים חדשים, מורה להתחבבה עליה במבט ראשון, ותוכנית חדשה שנשמעת מבטיחה, בית ספר אישי מה שאומר לכל 15 ילד מחנכת. נו התחלה טובה. לאט לאט חוזרים לימים השגרתיים, הצרות בעבודה שלי, וחיפוש אחרי עיסוק חדש. זהו בנתיים אחלה יום ורק טוב

איזה כייף לשמוע!!!../images/Emo24.gif

שימשיך כך בכייף. רק דברים טובים. מה הצרות בעבודה? מה את מחפשת?

למעלה