השבוע שהיה והשבוע שיבוא

Growler

New member
השבוע שהיה והשבוע שיבוא

שבוע חדש מתחיל, ובהמשך למנהג החדש שלנו הנה השאלות הקבועות שלנו: 1. איזה שיר של מאיר מאפיין את השבוע שעבר? 2. איזה שיר שלא של מאיר מאפיין אותו? 3. איזה שיר של מאיר אתם חושבים שיאפיין את השבוע הזה שמתחיל ממש ברגעים האלו? 4. איזה שיר שלא של מאיר לדעתכם יאפיין את השבוע המתחיל? ושיהיה לכולנו שבוע טוב!!!!

Growler

New member
אני ראשון! אני ראשון!

השבוע שהיה: מאיר: "כשהייתי ילד" (מה לעשות שהיה לי יום הולדת השבוע
) ברי סחרוף: "יום הולדת" (זה היה מתבקש, לא?) השבוע שיהיה: מאיר: "חומר נפץ" (תאמינו לי, לשרוד את ארוחות החג לא יהיה קל בכלל
) סינרגיה: "יום יפה" (כי לקום בבוקר ולדעת שעוד יומיים חופש זה פשוט גורם לי להרגיש אפטימי
)

איף

New member
חח בדיוק באתי לפתוח את הפינה בעצמי ../images/Emo13.gif

1. איזה שיר של מאיר מאפיין את השבוע שעבר? "בשם האהבה" . כי אני נתקלת לאחרונה ביותר מידי מקרים שאנשים חושבים שמותר להם לדרוך על אנשים אחרים כדי להשיג מטרה כלשהי. 2. איזה שיר שלא של מאיר מאפיין אותו? אסף אמדורסקי - "בראשית" . כי בא לי קצת לפתוח דף חדש בכמה תחומים בחיים שלי. 3. איזה שיר של מאיר אתם חושבים שיאפיין את השבוע הזה שמתחיל ממש ברגעים האלו? "אליה" -עיר בלבן
(זה הכי קרוב שמצאתי לשבועות). 4. איזה שיר שלא של מאיר לדעתכם יאפיין את השבוע המתחיל? "סלינו על כתפינו"

Growler

New member
לא חשבתי על זה! ../images/Emo6.gif

עברתי במשך שעה על השירים של מאיר כדי למצוא משהו שיתאים לחג. אבל על זה לא חשבתי

איף

New member
יש לי עצה

תנסה לחשוב על הדברים האלה בשעות מאוחרות, כשאתה ממש עייף... בשעות האלה מגיעים לתובנות ברומו של עולם

למעלה