השבוע שהיה והשבוע שיהיה -

ms pizza

New member
השבוע שהיה והשבוע שיהיה -

אז..איזה שירים אפיינו את השבוע שלכם ( אחד של ממאיר ואחד לא) , ואיזה נראה לכם יאפיינו / הייתם רוצים שיאפיינו את השבוע הבא עלינו לטובה ? ואגב.. סתם קוריוז - איזה שיר ( אם בכלל ..) של מאיר הייתם חושבים שאפשר היה לשלוח לאירוויזיון ?
שבוע מעולה !

Growler

New member
ספיישל אירוויזיון (וקצת געגועים לחורף) ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שעבר: מילים: הראל סקעט (סתם כי חפרו עליו) גשם: כי אחרי הימים האחרונים של שרעב מצאתי את עצמי לא פעם ולא פעמיים מתחננן לגשם (חוץ מזה, האוטו באמת זקוק לאחד כזה שישטוף הכל... ולסיום, אני מה זה רוצה לישון!!!! שיר השבוע החדש: Satellite: לנה (פשוט הולכים לחפור עליו כל השבוע) אהבה קצרה: כי ככה נראו היחסים בין סקעט לבין אירופה. כולם אהבו אותו, כולם הימרו עליו, אבל בסופו של דבר, כמו שזה התחיל, ככה זה נגמר :,-(.

איף

New member
שבוע קשה היה

שיר של מאיר שמאפיין את השבוע שעבר "הלילה של אתי" . היו לי כמה לילות שפשוט סירבו להסתיים. שיר לא של מאיר מילים- הראל סקעת
אתרי ההימורים הצליחו לגרום לי לפתח זכייה. באמת רציתי שהוא יזכה. השבוע שיהיה: שיר של מאיר מרגישה בסרט. שיר לא של מאיר בראשית - אסף אמדורסקי. תקופה של התחלות חדשות בפתח, וגם קצת חששות לקראת התקופה

איף

New member
אבוי לי,

שכחתי שיר של מאיר לאירוויזיון. נראה לי שהייתי שולחת את "ירושלים". יש לי תחושה שזה היה עושה משהו לאירופאים ....

Growler

New member
וואלה... גם אני שכחתי...

טוב, אחרי הזכייה הלא כל כך צפויה של השיר הגרמני, אין ספק שהשיר "וביניהם" היה מטפס עד המקום הראשון. "יום אחד, לא היום" גם היה מצליח לדעתי, לא פחות.

איף

New member
גם נכון

טוב, אבל מה הם מבינים בכלל.... נתנו להראל סקעת מקום 14

Growler

New member
אני מבין שככה נהוג פה...

כן בטח, פותחים פינה ושאחר יענו... אז איך היה השבוע שלך גברת פיצה?

odery

New member
גמאני

השבוע שהיה היה בסימן אצל בעולם/ים של דמעות ושאר סוחטי דמעות משלל הז'אנרים לא של מאיר היה בעיקר סימנים השבוע שיהיה: אליה-אתמול מאיר המאד חמוד נאות לעשות לי תשיר באוזן (אמרתי לו מאיר בחיאת מאיר,יש לי ב00:40 אוטובוס לי-ם ונשאר לי זמן רק לשיר אחד,פליז אתה אליה טוב"? ויען הבחור ויאמר "הגעת בדיוק לבנאדם הנכון,אני אומר לו בעצמי...ואז הוא התחיל לנגן לי|רק לי| ובסוף עוד שלח חיוך מקסים ואמר לי נסיעה טובה-כולו חמוד) לא של מאיר- אחד-רמי קליינשטיין לארוויזיון הייתי שולחת את "לב סדוק"

איף

New member
אין עליו ../images/Emo9.gif

אני מקווה שהמחווה של מאיר הצליחה לגרום לך לחייך למרות כל מה שקורה. וגם אני שולחת חיבוק
הייתי שולחת גם שיר, אבל נראה לי שמאיר עושה את זה יותר טוב ממני

odery

New member
הוא בהחלט החליק לי כמה משקעים

החיוך הזה שהוא חייך בהתחילת השיר הרגיש כמו שמישו הדליק לי את השמש מעל הראש:) איזה כיף שיש אותו. שוב תודה לכולכם גם על ההשקשבה והתמיכה וגם למאיר ולהפקה תודה תודה תודה

למעלה