השבוע שהיה

השבוע שהיה

ספרו על השבוע שלכם

דברים טובים שקרו וגרמו לכם לחייך
, דברים פחות טובים, אולי מבאסים ומעצבנים שקרו לכם
ודברים לא פשוטים שאולי קרו לכם ונשמח לתת לכם
במידת הצורך.

לא לשכוח לספר על התוכניות לסופשבוע הקרוב

שבת שלום
וסופשבוע נהדר

השבוע שלי

סה"כ שבוע טוב, שבוע לא פשוט מבחינת העומס שלו אבל איכשהו שרדתי ואפילו היה לי נחמד וכיף.
&nbsp
ביום שלישי חגגנו את מסיבת חנוכה בגן. האמת שפעם ראשונה שהייתי כל כך בטוחה ושלמה במסיבה שהתרגשתי בשביל הילדים אבל לא הייתי לחוצה בכלל. הייתי רגועה וזורמת והילדים היו מדהימים. אפילו הקטנים ממש ישר שמעו את ההתחלה של השיר וידעו מה לעשות (וזה לא ששיגעתי אותם עם חזרות, עשינו כל פעם שיר או שניים) וההורים מאוד התלהבו מהאביזרים שהכנתי. קיבלתי מלא מחמאות על המסיבה

&nbsp
בהמשך עברתי בדיקה שאישרה את זה שאני עוברת ממש בקרוב החזרה
של עוברית חמודה ומתוקה
(יכולה לבחור תודות לניתוח הגנטי שעשינו) אז התחלנו זריקות במקומות לא הכי כייפים אבל בסופו של דבר-זה יהיה שווה את זה.
&nbsp
היום אנחנו מארחים כמה וכמה ישראלים אצלנו-זה התחיל בזוג חברים ועוד שכן ישראלי שלנו והפך להיות עוד כמה. הכנתי מלא מלא אוכל (מבשלת מחמש בבוקר!), נותר לי להכניס תפוחי אדמה לתנור להכנת תפו"א מוקרמים ולהכין ספינג'

&nbsp
&nbsp

מחזיקה לך אצבעות וממליצה להוריד הילוך,

לתת לעצמך את הזמן. לנוח, להנות מדברים הקטנים שיש לך, לאותת לגוף, יש פה מקום גם לילדה מתוקה, יש לה מקום בעולם שלי

יוקלילי

New member
אמן

מצטרפת להמלצות לנסות להיות רגועה ככל האפשר. יש דבר חיובי בכך שההחזרה תתקיים בחופשת החורף, יהיה לך זמן רגוע לעצמך. ההמלצה הכי טובה שקיבלתי בכניסה להריון (עם הראשון זה לקח שנה וחצי) זה לצאת לחופשה. באמת הורדתי מהמשימות שתכננתי לאותה תקופה, אבל אני מאמינה שזה עזר. בהצלחה!!

alphadelta

New member

הנה וידוי : אני אוהבת את חנוכה. אירחנו והתארחנו כמעט כל ערב. אפילו אם זה ל10 דקות רק הדלקת נרות יחד.
כך שמאד נהנתי . בין השאר, מחר מסיבה שאני חלק ממנה בעבודה. השבוע יהיה שבוע קצת לחוץ ( המון מבחנים לילדים) ומחכה לחופשת חורף של יחד משפחתי לשבועיים וחצי. תענוג.

גם אני אוהבת חנוכה!!

ומצפה מאווווד לתחילת החופשה.
בקיצ, מזדהה עם ההודעה שלך

כבר איזה שבועיים לא כתבתי כאן..

עמוס לי.
היתה לי אורחת נהדרת בשבוע הקודם (גיסתי)
והעזיבה שלה השאירה אותנו קצת עצובים ובודדים בחנוכה
אז השבוע הייתי עסוקה בלשמור על מצב הרוח של כולנו ולחגוג למרות המרחק.
בסך הכל הצלחנו לא רע

יאללה, עוד 6 ימים מתחילה החופשה!!
מתכננים לטייל, לנוח, לארח חברים,
יהיה כייף!
&nbsp
ומקווה שבהמשך היום אספיק להגיב קצת בפורום...
&nbsp

mumfor4

New member
תקופה לא פשוטה

אני לא רוצה להרחיב רק לציין שמדובר בחוסר וודאות כרגע שמעיב על העניינים בבית
השגרה שלי לא מרתקת , הדבר היחיד שאני שמחה לקראתו הוא היציאה לחופש מאוד ארוך עד ה4 לינואר
ואני ממש מחכה לזה .
לבת הגדולה שלי יש חברה גרמנייה שההורים שלה עשו רילוקיישן לסין לכמה שנים והיא הגיעה לבריטניה ללמוד שנה
היא נמצאת אצל משפחה מאמצת , במקרה זאת משפחה שאני מכירה , עד כמה.שזה הזוי שאני מכירה אנשים כאן , צירוף מקרים ואלה זוג יהודים שפוקדים את בית הכנסת , הם מאמצים עוד 2 סטודנטיות .
מפה לשם , אחרי שהכירה את הבת הגדולה שלי , והיתה אצלנו בביקורים וארוחות , וראתה איך מתנהל בית עם 4 ילדים , ערימות של כביסות וסירים גדולים של אוכל , הבינה שעצוב לה אצל המשפחה המאמצת וביקשה מהבת שלי לשאול אותנו אם נסכים לארח אותה .
היא ילדה נהדרת ואני בכנות מתקשה להבין איך ההורים האמיתיים שלה ישנים טוב בלילה אלפי קילומטרים מכאן .
אז אני שוקלת ואעדכן .
שיהיה שבוע נפלא , כן , לא פתחתי את הפינה , אני יודעת , זה יידחה לסופשבוע ... איתכם הסליחה
דורית

חיבוק ענק יקירה

שוב חוסר ודאות? מה יהיה? אני מאחלת לך שהכל יתבהר במהרה.

לא הבנתי את הסיפור של הילדה הגרמניה, את שוקלת לאמץ אותה, או רק לחגים?

mumfor4

New member
שוקלת לאמץ אותה

עד הקיץ שהיא תחזור ותסיים את הלימודים ...
שוב חוסר וודאות . מתיש

למעלה