שבוע תוסס
ביום חמישי היתה ארוחת חג וב12 זיקוקים מעצבנים ,אני מניחה שהתופעה הזו בארץ היתה מעוררת כל מיני פוסט טראומטיים.
ביום שישי ראיתי סרט בשם המתמחה עם רוברט דה נירו ואן הת'וואי, הוא הומלץ על ידי כל מיני והסבה שהשקעתי בו יותר מדי זמן היא שמדובר על אשה(אן הת'אווי) שמקימה עסק ואני אוהבת נשים אמפוואר, מה שקוראים היום, משהו בסגנון של אנגי מרקל, הלה טורנינג שמידט , הילרי ולא פחות האהובה עלי מכולם מרגוט וולסטרום שרת החוץ השבדית שכבר מזמן לא שמענו ממנה ..
הסרט מתאר עסק שכמו בכל הסרטים האמריקאים, הוקם לפני פחות משנה ומיד משגשג ברמות בלתי רגילות ואנשים לא מפסיקים לקנות אצלם בגדים ממש איביי צריכים להזהר. מקימת העסק שכמובן גרה באיזור הכי יקר בברוקלין ויש לה בעל חתיך וילדה יפהפיה עם תלתלים ארוכים וחיוך שמפיל כל מלהק ילדים לסרטים.
עוד כוכבים בסרט הם מחשב אפל, שכל שניה תוקעים את הלוגו שלו בתחילת סצנה ובסופה וכן רכב אאודי שגם הלוגו שלו מקשט כל סצנה שניה, אפילו וואינט לא עושים תוכן שיווקי בצורה כזו בזויה,
במסגרת שינויים בהתנהלות החברה ,הם שוכרים פנסיונרים שיש להם ניסיון חיים ויכולם לעזור בעצות שלהם לעסק המשגשג., את המתמחה של אן הת'אווי מגלם רוברט דה נירו, אבל עם כל הצער שבדבר הוא לא יכול להציל את הקטסטרופה הזו. ואני כל כך שונאת את אן הת'וואי, היא כל כך מזויפת אין בה שום דבר משכנע היא וסנדרה בולוק באותה קטגוריה של זיוף .
כמו כולם עקבתי אחרי האירוע הנורא בתל אביב ,ואני רוצה לשתף במשהו . חברה של חבר בפייסוש איבדה גור כלבים מסוג קורגי וולשי שכנראה עולה המון ,יתכן והגור נגנב זה קרה בערב ראש השנה, כמובן שהצטערתי בשבילה, לגנוב כלב זה כמו לגנוב תינוק , והנה התברר שהגור בשם הפרחי ספיר נמצא, כמובן ששמחתי בשבילם , באותו פיד גם התפרסם סטטוס במילים אלו : "את זה המשא לא יכולה לשאת..היום מטמינים את האוצר היקר שלי , " זו אמא של אלון בקל שנרצח ביום שישי בפאב הסמטא, כי הוא פשוט היה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון, אותו אף פעם לא ימצאו, הוא לא יחזור ולא ישמח אף אחד, המסך ירד על המשפחה הזו חשבתי על השבריריות של החיים על תוכניות גדולות ואיך זה פאףףף מתמוגג .