השבוע שלי בחווה!

Juli kleo rullz

New member
השבוע שלי בחווה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

אוקייייייייייי אז ככה: יום רביעי היה לי שיעור עם המדריכה שלי... איכפתי אותו וישר עליתי עליו... עשיתי איזה 5-10 דקות הליכה ואז התחיל לי השיעור... עבדנו כרגיל על הארכת צוואר ושמירה של הסוס על המתג... עשינו המון שמיניות גדולות... תוך כדי גם עבדנו על הידיים שלי (לשמור אותם במקום) ועל האגן... כי יש לי קטעים שאני דוחפת טיפה יותר מדי עם האגן... שטפתי אותו... טיפלתי בו... והחזרתי לתא. יום שישי באתי בבוקר איכפתי אותו ועשיתי לו לונג' עם גוג... המדריכה שלי אמרה לי לפני כל רכיבה לעשות לו לונג' עם גוג כדי שהוא יפתח מהצוואר וימתח את השרירים של הגב... ואז עליתי עליו ורכבתי איזה 25 דקות... היה נחמד... אח"כ שטפתי אותו ושמתי לייבוש (חחח זה נשמע כאילו תליתי בגדים על חבל כביסה...
) עזרתי לידיד שלי לאכף סוסים... אז איכפתי את קליאו המדהימה!!!!!!!!!!! ואז טיפלתי בברמוני (
) והחזרתי אותו... אההה ושכחתי לציין שהתאהבתי בסוסה חדשה אצלנו
היא מדהימה!!!! קוראים לה פפיטה... או משהו כזה... כולם קוראים לה פפי... (PEPPY) בקיצור היא הייתה משוחררת במנז' הרחוק וביקשו ממני להביא אותה... בקיצור התחלתי ללכת לכיוונה והיא התחילה לצהול אליי!!! ואח"כ התקרבתי לשער והיא הייתה בקצה של המנז' אז היא באה בקאנטר מטורף לשער! ואז קלטתי שהראשייה שלה לא עלייה... אז הלכתי להביא אותה וכל הדרך היא הלכה אחריי... די היא כזאת מותק!
יום שבת אוקיי היום באתי בבוקר... הוצאתי אותו ושחררתי אותו במנז' לאיזה 25 דקות... כמובן שהמאמי שלי לא רץ (זקן שלי!
) והוא התפלש... אז החלטתי לחפוף אותו... אז חפפץתי וחפפתי... ואז נתתי לו לאכול דשא בשמש... ככה הוא גם נהנה וגם מתייבש יותר מהר... בקיצור טיפלתי בו ואז הכנסתי אותו לתא... ואז היה לי איזה שעה וחצי לחכות לאבא שלי שיבוא לקחת אותי... אז פתחתי את התא שלו וישבתי מחוץ לתא... כי הוא מזה אוהב את זה כי הוא יכול להסתכל על כל העולם... בקיצור הוא היה כזה פשוש!!!! הוא התחיל ללקק אותי! בכל הגוף! נשבעת לכם! הוא התחיל ללקק אותי ביד... ואז לאט לאט הוא עלה והתחיל ללקק אותי בצוואר!!! (טוב שזה לא נשמע כמו סיפור ארוטי... חחחח
) ואז הוא קיבל גזר ו2 קוביות סוכר... וזהו... חזרתי הבייתה... מחר (יום ראשון) אני הולתכת גם לרכב... אני אעדכן מחר... :)

Juli kleo rullz

New member
אני אשתדל... ../images/Emo15.gif

ביום שבת לצלם אותה... כשישחררו אותה... ואני גם אצלם תמונות חדשות של המלאך שלי (ברמון
) ושל פליס, ג'וליה וקליאו המאמיות שלי!!!!!!!!!!!!!

למעלה