השבוע שלי

Helter Skelter1

New member
השבוע שלי../images/Emo175.gif

איזה חום, אלוהים. (אה וזה כי נמאס לי שהפורום כזה מת וזה לא עוזר שיש אחד כזה פעם בחודש
) דמות השבוע: שחקן/שחקנית השבוע: דעתכם על הפרק השבועי: מה אתם רוצים שיקרה בפרק הבא: משהו טוב שעבר עליכם השבוע: משהו רע שעבר עליכם השבוע: סרט/ספר השבוע: שיר/אלבום/להקת השבוע: תמונה סתם שיהיה נחמד(לא חייב שלכם):

blur2

New member
עונה >>

דמות השבוע: ג'סטין שחקן / שחקנית השבוע: רייצ'ל דעתכם על הפרק השבועי: רבקה!!
מה אתם רוצים שיקרה בפרק הבא: ששרה וג'ו ישלימו
משהו טוב שעבר עליכם השבוע: הממ.. סיימתי את הארי פוטר השביעי
משהו רע שעבר עליכם השבוע: הממ.. עדיף שאני לא אספר..
סרט/ספר השבוע: הארי פוטר 7 ^^ שיר/אלבום/להקת השבוע: Jesse של עברי לידר.. מדהים. תמונה סתם שיהיה נחמד(לא חייב שלכם):

Aviyush

New member
עונה :)

דמות השבוע: קיטי שהציעה לסנטור להתחתן
שחקן/שחקנית השבוע: רייצ'ל המדהימה (כמו תמיד
) דעתכם על הפרק השבועי: פרק מהמם! ראיתי אותו שוב היום ^^ מה אתם רוצים שיקרה בפרק הבא: שג'ו ושרה ישלימו, שרבקה תגלה את האמת משהו טוב שעבר עליכם השבוע: סיימתי עם העבודה לחופש משהו רע שעבר עליכם השבוע:הייתי קצת בדיכאון סרט/ספר השבוע: רטטוי.. סרט אדיר
וגם "לפנות ערב" שיר/אלבום/להקת השבוע: LEMON TREE של סטינג תמונה סתם שיהיה נחמד(לא חייב שלכם):

עונה../images/Emo13.gif

איזה חום, אלוהים.-
(אה וזה כי נמאס לי שהפורום כזה מת וזה לא עוזר שיש אחד כזה פעם בחודש)-כנ"ל! דמות השבוע:חחח מקליסטר
שחקן/שחקנית השבוע:רייצ'ל גריפית'(מהסדרה?לאמשנה) דעתכם על הפרק השבועי:מפתיע
מה אתם רוצים שיקרה בפרק הבא:חחח שישימו א רבקה הזונה בכלא
משהו טוב שעבר עליכם השבוע:ממ
משהו רע שעבר עליכם השבוע:חחח אמא שלי קנתה לי סרט מ-18 ומעלה
והיאלאידעה זאת,איך היא כועסת אואה סרט/ספר השבוע:סרט:היפהפייה והיחפן שיר/אלבום/להקת השבוע:so small-carrie underwood you go first-jessica andrews תמונה סתם שיהיה נחמד(לא חייב שלכם):

YaEl 15

New member
השבוע (שעבר) שלי... ../images/Emo3.gif

דמות השבוע: הממ... נורה. שחקן/שחקנית השבוע: מB&S ?? אם כן, אז סאלי פילד. דעתכם על הפרק השבועי: היה נחמד. קצת מבאס. מה אתם רוצים שיקרה בפרק הבא: מקליסטר סכים להצעת הנישואין. משהו טוב שעבר עליכם השבוע: הממ.. לא הרבה
משהו רע שעבר עליכם השבוע: נוכחתי לדעת כמה שיעורים יש לי... סרט/ספר השבוע: ספר - ג'יין אייר, לעבודה בספרות. שיר/אלבום/להקת השבוע: you can't always get what you want בביצוע של BfTV
תמונה סתם שיהיה נחמד(לא חייב שלכם): לא חייב..

YaEl 15

New member
חח.. אבל אם לא שמעתי את הביצוע הזה,

אז איך את יכולה לדעת?

Lee1392

New member
../images/Emo45.gif אני שונאת שונאת שונאת חידושים

במיוחד רמיקיסים שעשו לשירים של קווין
למה?!!?!??????? למה להרוס????? או,איכס! שמעתי חידוש מזוויע לwild horses ואני התפחלצתי! אני שונאת שבעיקר בנות עושות שינויים מזעזעים בטונים
גאד מה קרה למוזיקה של ימינו?

YaEl 15

New member
זה לא רמיקס, ולא שום חידוש

מזוויע כזה... זה חידוש גאוני

Helter Skelter1

New member
ואוו מסכימה לגמרי!!!!!!!!!

עשו חידוש ל-wild horses?!?! אומג.
אין כמו המוזיקה של פעם. דייר סטרייטס וזפלין שולטים!

YaEl 15

New member
וואי, שמעתי את השיר הזה פעם...

אני חושבת שזה בגרסה החדשה, כי הוא היה מזעזע :-S בכל אופן, יש גם חידושים טובים. אי אפשר להתכחש לעובדה הזו... אז נכון, היום לא עושים מוזיקה כמו פעם, אבל עדיין יש חידושים מוצלחים לפעמים...

Lee1392

New member
אני ../images/Emo9.gif על השבוע שהתחיל בצורה רעה ../images/Emo10.gif

דמות השבוע: קווין -שהיה כ"כ חמוד שציירו עליו אריה
. שחקן/שחקנית השבוע: נורה שהצחיקה אותי והייתה חמודה
דעתכם על הפרק השבועי: היה פרק טוב מאוד מה אתם רוצים שיקרה בפרק הבא: שמקליסטר לא יסכים! משהו טוב שעבר עליכם השבוע: עוד מעט נגמר הסיוט שנקרא "החופש" שלא היה לי
משהו רע שעבר עליכם השבוע: מה לא? סרט/ספר השבוע: שעת שיא 3 -מדהים!!! אני חולה על ג'קי צ'אן וכריס טאקר!!!
שיר/אלבום/להקת השבוע: the battle of evermore של זפלין. מדהים כמה אני יכולה לחרוש שיר
תמונה סתם שיהיה נחמד(לא חייב שלכם):
בקרוב אצלי =]]]

למעלה