השבוע שלי!

פיגמיסט

New member
השבוע שלי!

שם: גיל: עולה לכיתה: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: איש השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: איך עבר השבוע: אירוע חשופימי שעשה לכם את השבוע: סוף שבוע נעים=)

Paz Love Gal

New member
../images/Emo152.gif

שם: פז P: גיל: 13 וחצי D: עולה לכיתה: ח' \= משהו טוב שקרה השבוע: אין משהו רע שקרה השבוע: מממ...לא מרגישה טוב >< איש השבוע: חברות:) ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע: ככה-ככה אירוע חשופימי שעשה לכם את השבוע: הנשיקה של ברק ואריאל,כמובן!D:

kren2

New member
עונה!

שם:קרן גיל 16 וחצי עולה לכיתה:י"א-בעע משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי את הקורס קיץ ל001-במתמטיקה משהו רע שקרה השבוע:הרבה דברים.. איש השבוע:חברות תמונת השבוע:אין ציטוט השבוע:אין איך עבר השבוע:נחמד מאוד מאוד אפילו טוב. אירוע חשופימי שעשה לכם את השבוע: הנשיקה של ברק ואריאל-זה היה ג-ד-ו-ל אבל לא מפתיע.

IreeEena

New member
עונה :)

שם: אירנה גיל: 15 עולה לכיתה: ט' משהו טוב שקרה השבוע: הממ לאדעת משהו רע שקרה השבוע: לא קרה איש השבוע: אין ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין XD איך עבר השבוע: די משעמם אירוע חשופימי שעשה לכם את השבוע: לא יצא לי לראות חשופים השבוע

Daniel44862

New member
עונה

שם:דניאל גיל: בקרוב בר מצוהו עולה לכיתה:ח משהו טוב שקרה השבוע:זכיתי במבצע הפיג'מות משהו רע שקרה השבוע: איש השבוע:אממ....האייקון
של תפוז ציטוט השבוע: תמונת השבוע: איך עבר השבוע:מהר אירוע חשופימי שעשה לכם את השבוע: הקליפ או משו כזה...><" סוף שבוע נעים=)

hot3tv

New member
תשובות

שם: מיתר רוקח גיל: עוד חודש 15 עולה לכיתה: י' משהו טוב שקרה השבוע: גלי חזרה לעצמה.. איתן נישק את שירה.. אריאל התוודה (סוג של..) על אהבתו לברק!. אני שמייח! משהו רע שקרה השבוע: אין איש השבוע: איתן ארזי! ציטוט השבוע: "לפעמים נשיקה היא סתם נשיקה" אריאל לברק. תמונת השבוע: http://img296.imageshack.us/img296/1820/cissqp1.jpg איך עבר השבוע: עבר אחלה! ביום שלישי היה הכי כיף! אירוע חשופימי שעשה לכם את השבוע: הנשיקה של ברק ואריאל!! כאילו דהה

אושRתי

New member
../images/Emo13.gif

שם:אושרת גיל: עולה לכיתה: שאחרי צבא ++++
משהו טוב שקרה השבוע:בת דודה שלי ילדה בן
משהו רע שקרה השבוע:
איש השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע:מהר, חם וכיף!
אירוע חשופימי שעשה לכם את השבוע:מירב חוזרת ! סוף שבוע נעים=)

Paz Love Gal

New member
יאיי,מזל טוב לה ../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif

עונהD:

שם: מאור. גיל: 15 וחצי. עולה לכיתה: י'. משהו טוב שקרה השבוע: לא עבדתי היום? משהו רע שקרה השבוע: -- איש השבוע: -- ציטוט השבוע: ? אומר/ת: אמא תמיד אהבה אותך יותר.. ? אומר/ת: היא אמרה.. ? אומר/ת: שאת נולדת עם מזל ? אומר/ת: לי יש מזל שנולדתי... תמונת השבוע:=> איך עבר השבוע: פסדר D: אירוע חשופימי שעשה לכם את השבוע: אממ, אין D:

למעלה