השבוע

sariti32a

New member
השבוע

השבוע ביקרה אותנו קצינת ביקור סדירב כדי לאשר לנו המשך חינוך ביתי. הפגישה איתה היתה מאוד נעימה ונינוחא. הראנו לה קצת קלסרים עם חומר שעשינו במהלך השנה שחלפה. היא לא ניסתה ,חתחקר" את הילדים אלא הם זרמו בכיוונים שלהם. הפגישה הבאה כנראה תהיה איתה ועם המפקחת. אנחנו כל כך לא עושים מזה ענין באות שואלות משוחחחים בניחותא יאשרו יופי לא יאשרו גם יופי. אנחנו בחופשה ועושים חיים משוגעים
הילדים כותבים יומן מסע שרית

../images/Emo45.gif

אגב, האם יומן המסע נכתב ברשת בתור בלוג? מעניין אותי לקרוא בלוגים תפוזיים על חינוך ביתי.

Ella Bella

New member
אהלן שרית ../images/Emo24.gif

באמת תהיתי מה אתך ... אתכם ... ספרי קצת על יומן המסע, אם את רוצה. נשמע מענין.

אנחנו מארחים אותה מחר אחה"צ

בדיוק בזמן שיהונתן מתעופף מהקן אל חבריו. הקב"סית שלנו היא גם מנהלת אגף החינוך של המועצה. הביקורים הללו נעימים ונחמדים אבל... בגלל שלפני שבועיים היה לנו ביקור של המפקחת הכוללת ושל מנהלת ביה"ס, ובגלל שכשנפרדנו עלתה הסוגייה של ביקור/ים נוסף/ים, ובגלל שאני יודעת מה קורה מאחורי הקלעים וזה רעעעעעעעע דיי נמאס לי מהפרוצדורות הללו. כולי תקווה שהועדה תסדיר את הסוף של הסיוט. כולי תקווה שזה יהיה הליך פורמלי נטול תוכן. כי אני על סף ניתוק מגע. וזה לא קשור לביקורים שאני באמת נהנית מהם כאדם, אבל שונאת אותם כהורה בחינוך ביתי. מישהו מבין על מה אני מדברת? אגב, אני מאמינה שצריך להיות לפחות ביקור בית אחד בשנה. אבל כזכור, הביקור הקודם היה אמור לבדוק תכנים אקדמיים. ובשנה הבאה מדברים על מבחנים |אייקון של 'חפשו את החברים שלכם'|

הבוקר קיבלתי הודעה שהגברת קב"סית

שהיא גם מנהלת מחלקת החינוך במועצה , מגיעה עם מנהלת השרות הפסיכולוגי קצת הגזימו!! דיווחים אחרי...

כמה כפיות סוכר לשים להן בקפה?

משעמם להן שהן מחפשות לאן לטייל? מה בכלל הרקע שלהן בחינוך ביתי שהן יכולות לשפוט אותנו? זה בסדר גמור לשאול שאלות ולהתעניין אם אין לך רקע אבל להציג עצמך כמפקח אתה צריך להכיר את הנושא.

../images/Emo3.gif אני אחרי...

כעסתי מאוד מהתוספת הלא צפויה מלבד יהונתן שאמר "שלום" והלך לשחק, ביקשתי הסבר לתוספת, ביקשתי לדעת למה לא ביקשה את רשותי היא אמרה שלא ידעה שצריך... קיבלתי הסבר, פשוט ובנאלי שמיד ריכך את הכעס. הפגישה הייתה ארוכה, השיחה זרמה במעברים חדים מנושא לנושא. יעבור דו"ח - הבטיחה לשלוח לי עותק לפני שהיא מעבירה הלאה. התייחסתי למבחנים שצפויים בשנה הבאה (כולל החינוך הביתי נכתב בהודעה) היא הציעה שלא נעיר דובים ישנים ולאחר המבחן נסביר למה החלטנו שלא מתאים לבחון אותו
. חוץ מזה היתה פגישה נעימה וטובה, הסכמתי לבדוק כל מיני אפשרויות כמו: חונך (מחפשת מגיל שנתיים - של הילד, לא שלי) גיליתי שהשתיים קוראות סמויות כאן בפורום אתן מוזמנות לתרום את חלקכן לכולנו!! - אפילו שאתן חלק מהמערכת
סה"כ, החלק הכי טוב בעניין זה שזה מאחורי
עכשיו נשארו עוד איזה עניין אחד או שניים מנהלתיים ו... אתם חושבים שהם יצליחו לקבוע שיא ולתת לי אישור לפני סוף יוני?

למעלה