השבט במקלט (16.2.05) הייתי שם

The Rattlesnake

New member
השבט במקלט (16.2.05) הייתי שם ../images/Emo13.gif

אז ככה לקחתי במיוחד אפטר אחרי סיום עבודתי ביום חמישי. בשעה 19:00 יצאתי מהבסיס מחכה לטרמפ מהש.ג בסוף לא היה לקחתי עד לצומת תל נוף (אני משרת בתל נוף למי שלא יודע).נסעתי עד ראשל"צ ושם נפגשתי עם זהר (בת דודה של מתן שהוא וגיא מנחים את המקלט) קיצר הלכנו לנו עד שהגענו לבית של מתן (שם נמצא האולפן) קיצר הגענו לאולפן ולראות את מתן וגיא משדרים זה אחד הדברים המצחיקים הם גמורים על כל הראש אבל עזבו אנחנו בעניין השבט לא ?! קיצר השבט איחרו להם אבל שטויות אני זהר ונתנאל (המוקדנית
) קיצר הלכנו להביא ת'שבט (אדם,מתוקה וטונא..אוז לא בא) עשינו הכרנו בין כולם והזכרתי לאיתי מי אני והוא זכר (
מתוקה לא זכרה היא אמרה שהיא לא זוכרת ממש הרבה מההופעה והזכרון שלה לא משהו ואדם גם אחרי דקה שהזכרתי לי מי אני זכר . הלכנו לנו ברחובות ראשון עד שהגענו אליהם וליווינו אותם לאולפן קיצר הגענו והשידור התחיל מתוקה טונא ואדם באולפן מדברים כמו שהרבה הבינו היה הרבה בעיות בסאונד ובמיקרופונים אבל באולפן עצמו היתה אוירה כזאת שמחה ומצחיקה והיה פשוט מהנה בטירוף אדם ואיתי כאלה גמורים ומצחיקים ומיטל נו מה אני יגיד הקטע לייב שהיה שם הפיל אותי מהרגליים (אחח איזה קול מדהים יש לה זה לא יאמן) שאלתי את מיטל אם היא עברה שיעורי פיתוח קול והיא אמרה שממש לא אבל היא צריכה לעבור בשביל לעבוד על הנשימות. קיצר אחרי שעה וחצי שהיו באולפן (אני אומר לך הרגשתי כמו מראיין בזמן שהתנגו שירים
אחרי השידור ועוד חצי שעה שנשארו שם אני הלכתי לדרכי (רמת גן) והם נסעו לת"א הכי אבסורד הם מסתובבים בראשון ואף אחד לא זיהה אותם (
) נפרדתי מהם. לסיכום תודה לזהר שבזכותה (אירגנה לי את כל העייסק הזה) ולמתן שהסכים לארח אותי באולפן היה ממש כיף מצחיק ומהנה ושווה כל רגע. אהה ועוד משהו מתוקה ממש ביישנית היתה יחסית שקטה לאורך כל השידור נ.ב עידו אדם אמר שאתה מלך! (אם לא יצא לך לשמוע עם כל הסאונד שהיה שם)

MorningStar2

New member
ליאור מותק אני שמחה שנהנית=)

ואין על מה להגיד לי תודה ! אכן היה שידור אולם בעייתי בצד הטכני אבל כלכךךךךךךךך כיפי באמת הם נשארו עד סוף התוכנית מה שדי הפתיע אותי ! טונה יכול לתת במשפט קצרצר פאנצ'ים מטורפים והוא באמת מצחיק אדם עשה רושם הכי נחמד ומתוקה הייתה מקסימה !באמת קצת ביישנית , אבל עדיף ככה מאשר ההפך נכון ? קיצר היה מגניב תשמעו את הקטע ותגיבו גם =)

The Rattlesnake

New member
זהר זה טונא (ב- א ../images/Emo3.gif)

וראבק שאני רושם מהר יש לי שגיאות כתיב.. מקווה שתבינו מה רשמתי (חבל שאין בתפוז אפשרות לערוך הודעות!)

The Rattlesnake

New member
שמעי זהר בחוברת זה טונה

בקליפ של נווה מדבר זה עם A ככה שנראה לי הכי טוב נקרא לו איתי

A dirr

New member
אני ה-ט-ו-נ-הייי...

זה בכל מקרה מה שהוא שר לא? או שזה ה-ט-ו-נ-A? ואיי וזה נשמע חוויה באולפן.

היי.. גם אני!

בסנדוויץ'..לעזאזל, אנחנו חייבים למצוא נושאי שיחה לפורום המוזנח הזה

DCZ 95

New member
תמיד חשבתי שקולה וטונה לא הולך..

חחחח קרועה-מסכים איתך אגב-כל עוד ראיתם ת'תמונה היפה שלי דיברתם..עד ששלחתי לך ת'תמונה המעאפנה-לכי גם כן..

DCZ 95

New member
יש לך טעם-צריך לבדוק את זה..

אני בעיר כרגע-עוד נתכתב פעם במקום שלא כולם רואים ומגיבים..(^8 (ואחד לכל מי שרואה את זה..8^)

לא נכון, כן זיהו אותם../images/Emo3.gif

הם היו בקניון הזהב לפני התכנית ועברתי עם חבר שלי, ופתאום קלטתי אותם וכולי כזה "ויי הנה השבט!"

למעלה