The Rattlesnake
New member
השבט במקלט (16.2.05) הייתי שם ../images/Emo13.gif
אז ככה לקחתי במיוחד אפטר אחרי סיום עבודתי ביום חמישי. בשעה 19:00 יצאתי מהבסיס מחכה לטרמפ מהש.ג בסוף לא היה לקחתי עד לצומת תל נוף (אני משרת בתל נוף למי שלא יודע).נסעתי עד ראשל"צ ושם נפגשתי עם זהר (בת דודה של מתן שהוא וגיא מנחים את המקלט) קיצר הלכנו לנו עד שהגענו לבית של מתן (שם נמצא האולפן) קיצר הגענו לאולפן ולראות את מתן וגיא משדרים זה אחד הדברים המצחיקים הם גמורים על כל הראש אבל עזבו אנחנו בעניין השבט לא ?! קיצר השבט איחרו להם אבל שטויות אני זהר ונתנאל (המוקדנית
) קיצר הלכנו להביא ת'שבט (אדם,מתוקה וטונא..אוז לא בא) עשינו הכרנו בין כולם והזכרתי לאיתי מי אני והוא זכר (
מתוקה לא זכרה היא אמרה שהיא לא זוכרת ממש הרבה מההופעה והזכרון שלה לא משהו ואדם גם אחרי דקה שהזכרתי לי מי אני זכר . הלכנו לנו ברחובות ראשון עד שהגענו אליהם וליווינו אותם לאולפן קיצר הגענו והשידור התחיל מתוקה טונא ואדם באולפן מדברים כמו שהרבה הבינו היה הרבה בעיות בסאונד ובמיקרופונים אבל באולפן עצמו היתה אוירה כזאת שמחה ומצחיקה והיה פשוט מהנה בטירוף אדם ואיתי כאלה גמורים ומצחיקים ומיטל נו מה אני יגיד הקטע לייב שהיה שם הפיל אותי מהרגליים (אחח איזה קול מדהים יש לה זה לא יאמן) שאלתי את מיטל אם היא עברה שיעורי פיתוח קול והיא אמרה שממש לא אבל היא צריכה לעבור בשביל לעבוד על הנשימות. קיצר אחרי שעה וחצי שהיו באולפן (אני אומר לך הרגשתי כמו מראיין בזמן שהתנגו שירים
אחרי השידור ועוד חצי שעה שנשארו שם אני הלכתי לדרכי (רמת גן) והם נסעו לת"א הכי אבסורד הם מסתובבים בראשון ואף אחד לא זיהה אותם (
) נפרדתי מהם. לסיכום תודה לזהר שבזכותה (אירגנה לי את כל העייסק הזה) ולמתן שהסכים לארח אותי באולפן היה ממש כיף מצחיק ומהנה ושווה כל רגע. אהה ועוד משהו מתוקה ממש ביישנית היתה יחסית שקטה לאורך כל השידור נ.ב עידו אדם אמר שאתה מלך! (אם לא יצא לך לשמוע עם כל הסאונד שהיה שם)
אז ככה לקחתי במיוחד אפטר אחרי סיום עבודתי ביום חמישי. בשעה 19:00 יצאתי מהבסיס מחכה לטרמפ מהש.ג בסוף לא היה לקחתי עד לצומת תל נוף (אני משרת בתל נוף למי שלא יודע).נסעתי עד ראשל"צ ושם נפגשתי עם זהר (בת דודה של מתן שהוא וגיא מנחים את המקלט) קיצר הלכנו לנו עד שהגענו לבית של מתן (שם נמצא האולפן) קיצר הגענו לאולפן ולראות את מתן וגיא משדרים זה אחד הדברים המצחיקים הם גמורים על כל הראש אבל עזבו אנחנו בעניין השבט לא ?! קיצר השבט איחרו להם אבל שטויות אני זהר ונתנאל (המוקדנית