השבט לקחו את הראל סקעת בראש בראש בערוץ 24! ביג אפ
O OceaND New member 26/3/06 #2 רציני?? פשש יפה אגב שמעתי את נווה מדבר אתמול במקום שלא הייתי מצפה לשמוע אותו.. ככה שבהחלט למרות אי ההצלחה בגלגלצ השיר כן חדר לתודעה... במידה מסויימת לפחות
רציני?? פשש יפה אגב שמעתי את נווה מדבר אתמול במקום שלא הייתי מצפה לשמוע אותו.. ככה שבהחלט למרות אי ההצלחה בגלגלצ השיר כן חדר לתודעה... במידה מסויימת לפחות
נ נשמה סקעתית New member 30/3/06 #8 אתה הומו בעצמךךךך וכן יש לנו חיישנים יש לך בעיה???? אנחנו לא אוהבים שמלכלכים ככה על סקעת אז שבו בשקט!!
אתה הומו בעצמךךךך וכן יש לנו חיישנים יש לך בעיה???? אנחנו לא אוהבים שמלכלכים ככה על סקעת אז שבו בשקט!!
B Butza New member 31/3/06 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא מאמינה שרק עכשיו שמתי לב! XD
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא מאמינה שרק עכשיו שמתי לב! XD
D Dream Of Reality New member 31/3/06 #12 צודקת במאה אחוז. צריך להזיז לך שמלכלכים על בן אדם שאת לא מכירה ולא שם עליך זין. צודקת, כן