השבט

ibozter

New member
השבט

מועדון השבט בוואלה חוזר לפעולה אז בוא בהמוניכם הנה קצת מדע על תיכון אטלנטיס בו משחקים קצת משחקני השבט כידוע גם חלק לא קטן משחקני השבט שיקחו בזינה כמו בת´ אלן וכיילב רוס בדיוק עכשיו חזרתי מהעבודה והחלטתי לכתוב לכם שורותו אלו על השחקנים שמופיעים/הופיעו בשבט ושיחקו היום התיכון אטלנטיס. מכיוון שמיהרתי לעבודה הספקתי לראות רק חצי תוכנית ולא קלטתי בדיוק מה הולך שם ומה קורה ומי נגד מי למה. אלו הדמויות שקלטתי: שם בשבט שם בחיים תפקיד באטלנטיס הערות ג´יק מייקל וסלי סמית´ ג´ילס גורדון מאי לורה וילסון ג´ט מריגולד מוז מרים סמית´ ויטה שיחקה שבט תפקיד קטן את הטוב השארתי לסוף בין היתר גם סלין (ויקטוריה ספנס) משחקת באטלנטיס אך פה יש טוייסט היא משחקתי שתי דמויות אחת של הן והשנייה של בת וישהם דלוקים זה על זה יתרה ממה שראיתי באתר הסדרה או יותא מה שלא ראיתי זה שנד (בוין לינקהורן) הופיע בפרק היום אם אני לא יודע לכמה זמן.

סמייילי

New member
שכחת מישהו..../images/Emo26.gif

אנדי- הילד מעונה 3, השחקן ג´יימס אורדיש משחק את "הילד הפנימי של ג´יילס" אגב, אני מעריצת שבט גדולה, וכבר הכנתי פה פתילים על כל השחקנים מהשבט שהתארחו בזינה, אתה מוזמן לראות! ואם אתה צריך מידע או תמונות יש לי מלא, רק תבקש, נחמד לפגוש עוד מעריצי "השבט"

למעלה