השביעייה שלי (!!) והפעם: קורינוש אלאלוש!!
A A m 0 s New member 29/7/08 #3 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif - - - את רצינית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif - זה אפשרי?!
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif - - - את רצינית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif - זה אפשרי?!
A amitshilo New member 29/7/08 #4 "כשזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים"../images/Emo41.gif 1. כשזה עמוק. 2. אנטרטיקה. 3. תן לי קצת ממך. 4. שיר לשירה. 5. זן נדיר. 6. שיר בכיף. 7. ו.. ממ.. לא יודעת. קצת קשה להחליט
"כשזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים"../images/Emo41.gif 1. כשזה עמוק. 2. אנטרטיקה. 3. תן לי קצת ממך. 4. שיר לשירה. 5. זן נדיר. 6. שיר בכיף. 7. ו.. ממ.. לא יודעת. קצת קשה להחליט
א אשה שמחלקת ממתקים New member 29/7/08 #5 שלי..../images/Emo3.gif כשזה עמוק!! עם ענבל ז"ל או עם אביתר..לא משנה.. השיר מעולה! שיר לשירה שיר בכיף [שיר בכיף ומה הפרח זה אותו אחד?] זן נדיר אנטרטיקה!!
שלי..../images/Emo3.gif כשזה עמוק!! עם ענבל ז"ל או עם אביתר..לא משנה.. השיר מעולה! שיר לשירה שיר בכיף [שיר בכיף ומה הפרח זה אותו אחד?] זן נדיר אנטרטיקה!!