השביתה ברשויות המקומיות

Yuval Y

New member
השביתה ברשויות המקומיות ../images/Emo88.gif

השביתה ברשויות המקומיות נמשכת, ואתמול בערב כיבו הרשויות את האור בכבישים העירוניים. בעכו נפגע חי, בן ה-6 כאשר חצה מעבר חצייה. הנהג טען שלא ראה אותו בעקבות העלטה. זמן קצר לאחר התאונה נדלקו האורות בעכו. מה תרצו לומר בנידון?

HairyTowel

New member
אמ...

שזה היה אך ורק עיניין של זמן. אבל מעורבים פה יותר מדי גורמים, ואי-אפשר להאשים מישהו ספציפי. כמו: הנהג, ם היה מתחשב בתנאי הדרך ונוסע לאט יותר, אולי היה נגרם פחות, או בכלל לא נזק. העיריות, שהתעלמו מההיגיון הבריא וחתכו לתושבים את החשמל ברחוב. ההורים של הילד, שלא היו מספיק אחראיים לא לשחרר ילד בן שש בחושך החוצה. כמו שאמרתי, אני חושב שזה היה צפוי. עצוב, אך צפוי. צריך להודות שלא קרה נזק בלתי הפיך.

Dark Muse

New member
לא נראהלי...

שיש לזה בסיס הרי גם שיש אור אז יש תאונות דרכים גם שיש אור נהגים אומרים לא ראיתי לא שמעתי או הולכי רגל עוברים באמצע הכביש בלי שום טקט לך תדע אם ככה....

בלקר

New member
לפי דעתי זה פשע

או לפחות סיוע לו. בערב שהילד נידרס הייתי בסיור של המשמר האזרחי, קודם קל היינו צרכים לפטרל רק ברחובת בלי אור(אצלינו הערייה החליטה להשאיר את האור, אבל מערכת החשמל של התאורה הציבורית קרסה לבד ברוב העיר בגלל עמוד חשמל שהתמוטט), והרחבות האלה הם לא סימפטיים עד כדי כך גם באור, וגם כשיש אור היו באותם רחבות הרבה מקרי אונס ושוד, אז תארו לכם את המצב בלי אור. חוץ מזה בעמת לא ראינו הרבה על הכביש, אנחנו נסענו לעט בניידת, אבל גם נסיע במהירות מותרת היא מסוכנת. לעובדי הרשיון אין זכות להוריד את האור, חוץ מזה, גם המדינה אשמה כאן. הממשלה הייתה צריכה להגביל את מספר בעלי המשרות הבכירות בכל רשות מקומית. אצלינו בקרית-ים יש כ50,000 תושבים ושמונה סגנים, שמונה... אני בטוח שבמזכרות שלהם והטנעים שלהם היה אפשר לשלם לעובדי הערייה. אבל כל עוד השיטה של המנויים הפולטיים כל-כך בצמרת, בלי קשר למי בשלטון, אז למה אפשר לצפות מרשיות מקמיות?

למעלה