השביתה העתיד ואני...תחשבו על זה|זהי

השביתה העתיד ואני...תחשבו על זה|זהי

אני רוצה להעלם לא יכולה יותר לא יכולה לחיות פה כל מה שלמדתי אי פעם קורה עכשיו פה מהפכה ואף אחד לא שם לב כולם מתפלשים בחרא של עצמם, לא רואים ממטר. ככה היה גם בעליית הנאציזם? ככה היה גם בתקופה התרום מהפכה הצרפתית? ולמה זה משפיע עלי כל כך? לפני שבוע בערך הועלת הצעה בכנסת לביטול זכות השביטה... נדהמתי מרמות האבסורד כמה לא הגיוני איפה נהיה בלי הזכות הזאת? בתור נערה בשנות האלפיים הזכות הזאת ניראת כה טריוויאלית. המדינה מנסה להפריד בין הסקטורים לשים את ועדי העובדים באור הכי רע שיש מפצלת מפעלים בכדי למוטט את וועדי העובדים בכדי לשבור הסכמים אלוהים כמה רע יכול להיות? ובעצם זאת בריחה לתוך עולם של פוליטקה מהבעיות שלי אולי בגלל זה אני כל כך לא מרגישה בהן. ובכל מקרה חושבת על לעזוב את הארץ וכמה שזה אבסורד זה לא מתקרב למה שהולך לקרות פה עוד שנה. אנשים מסונוורים מהמדינה מהדמגוגיה של ביבי לא חוטרים לשיווין לא מבינים שהתוספת של האלף שקל שהם מקבלים אחרי המאבק הסקטוריאלי שלהם יורד ממישהו אחר לא מבינים שזה פוגע בהם שזה יחזור אליהם כמו בומרנג שהמאבק פה צריך להיות משותף מהפכה של ממש מאבק של ממש. אז כולם כל כך כועסים על השביתה וגם ההסתדרות כבר נופלת לא מבינה מה קורה פה אז היא כמו דון קישוט נלחמת בתחנות רוח בלי טקטיקה בלי הבנה רק כמה סיסמאות כמה שקרים והרבה הכחשה משתמשים בפנסיה כדי לתרץ את השביתה לא מבינים בכלל לאן הם הולכים ולמה ואיפה אני פה? מנסה להפיץ את הדעה שלי מפחדת מפחדת כל כך כל רגע זה בריא שזה משפיע ככה על החיים הפרטיים שלי? ואולי זה הכי טבעי והכי בריא ואולי אני פה כדי להלחם ואולי לא אני לא יודעת שומעת את ביבי ברקע ולא יודעת איך להתמודד רק רוצה שדבר אחד ילך כמו שצריך שילכו לעזעזל ואתם ואני ואנחנו שותקים ברוכים הבאים דיקטטורה מייד אין איזראל, הייתכן? ביבי חוטר לתוכנית חדשה אותה תכנית שהונהגה בארצות הברית בדיוק לפני המשבר הכלכלי הגדול שפקד אותה. כששאלתי ביסודי למה לומדים היסטוריה אמרו לי שבכדי שנלמדת מהעבר ונשתפר בעתיד, למה אף אחד לא רואה את זה? למה אף אחד לא מבין לא רוצה לשמוע מה קורה פה? אני מבקשת מכם לחשוב להבין את השביתה להבין שהיא לא פוגעת בכם להבין שצריך לשתף פעולה כי אם לא נפול ואז... אז נוכל להתחיל לדבר...

למעלה