השבכ : נתניהו הוא האשם העיקרי לטבח נתניהו ב7 לאוקטובר

lemner40

Well-known member
השבכ אומר שהתריע לראש הממשלה לקראת מלחמה
נתניהו משתיק אותם
השבכ מתנגד להעברת מיליארדים לחמאס
נתניהו משלם לחבריו בחמאס
השבכ מבקש כמה פעמים לחסל את ראשי החמאס
נתניהו מונע כל פעולה ומגן על החמאס
השבכ מתריע על פעולות פירוק ישראל מבפנים על ידי הממשלה
נתניהו מתעלם
השבכ אומר שהחמאס הוא אויב מסוכן ועדיף הרשות הפלסטינאית
נתניהו והממשלה אומרים שהחמאס הוא נכס, ונלחמים נגד הפלסטינאים המתונים
נתניהו הוא האויב הכי גדול של מדינת ישראל והעם היהודי

Cranio

Well-known member
השבכ אומר שהתריע לראש הממשלה לקראת מלחמה
נתניהו משתיק אותם
השבכ מתנגד להעברת מיליארדים לחמאס
נתניהו משלם לחבריו בחמאס
השבכ מבקש כמה פעמים לחסל את ראשי החמאס
נתניהו מונע כל פעולה ומגן על החמאס
השבכ מתריע על פעולות פירוק ישראל מבפנים על ידי הממשלה
נתניהו מתעלם
השבכ אומר שהחמאס הוא אויב מסוכן ועדיף הרשות הפלסטינאית
נתניהו והממשלה אומרים שהחמאס הוא נכס, ונלחמים נגד הפלסטינאים המתונים
נתניהו הוא האויב הכי גדול של מדינת ישראל והעם היהודי

זו הסיבה שנתניהו מפחד מחקירה ממלכתית.

Harrington

Well-known member
מנהל

השבכ : נתניהו הוא האשם העיקרי לטבח נתניהו ב7 לאוקטובר​

נו באמת. אפילו בתור בדיחה זה רק חצי מצחיק :). גורם נחקר כלשהו שיש לו אחריות ברמה כזאת או אחרת על האירועים, שמפנה אצבע לגורם אחר במעמד דומה, זה פשוט לא רציני פר הגדרה :). אז אמנם לא נכנסתי לליינט לראות במה באמת מדובר ורמת האמינות של האתר (או של השב"כ בימינו, למרבה הצער וכנ"ל של כותב הכותרת כאן למעלה) היא בעיני לא כזאת שאפשר להסתמך על הכותרת כדי לדעת מה באמת נקבע שם. אבל בהנחה שהדברים נכונים, זה סתם לא רציני.

זו הסיבה שנתניהו מפחד מחקירה ממלכתית.
בעיה קטנה והיא שנתניהו כלל לא "מפחד מ(וועדת)חקירה ממלכתית" :). הוא, בדיוק כמו רבים אחרים וטובים בציבור הישראלי, מתנגד לוועדה שלא תהנה מאמון ציבורי נרחב ו/או לא תחקור את כל מה שנדרש וצריך לחקור כדי להגיע להפקת לקחים נאותה שתמנע אירועים דומים בעתיד. זה כל הסיפור ואין בו "פחדים" משום סוג שהוא וגם לא התנגדות לוועדה ממלכתית.

Zadig

Well-known member
נו באמת. אפילו בתור בדיחה זה רק חצי מצחיק :). גורם נחקר כלשהו שיש לו אחריות ברמה כזאת או אחרת על האירועים, שמפנה אצבע לגורם אחר במעמד דומה, זה פשוט לא רציני פר הגדרה :). אז אמנם לא נכנסתי לליינט לראות במה באמת מדובר ורמת האמינות של האתר (או של השב"כ בימינו, למרבה הצער וכנ"ל של כותב הכותרת כאן למעלה) היא בעיני לא כזאת שאפשר להסתמך על הכותרת כדי לדעת מה באמת נקבע שם. אבל בהנחה שהדברים נכונים, זה סתם לא רציני.

בעיה קטנה והיא שנתניהו כלל לא "מפחד מ(וועדת)חקירה ממלכתית" :). הוא, בדיוק כמו רבים אחרים וטובים בציבור הישראלי, מתנגד לוועדה שלא תהנה מאמון ציבורי נרחב ו/או לא תחקור את כל מה שנדרש וצריך לחקור כדי להגיע להפקת לקחים נאותה שתמנע אירועים דומים בעתיד. זה כל הסיפור ואין בו "פחדים" משום סוג שהוא וגם לא התנגדות לוועדה ממלכתית.
תעשה ריסט - ביבי מרוח על כל העיתונים/רדיו/טלויזיה - לא צריך גם אותך

Harrington

Well-known member
מנהל
תעשה ריסט - ביבי מרוח על כל העיתונים/רדיו/טלויזיה - לא צריך גם אותך
מצוין. אם כך גם אין צורך בתגובתך (ככל שזה התואר הראוי לדבריך) על דברי, אז... מה רצית בדיוק?
ד"ש לביבי אגב. לא צרכתי היום אף אחד מדרכי התקשורת הנ"ל, כך שלא ידעתי על היות ראש הממשלה הנבחר מרוח בכל המקומות הללו. מדהים שיש לו פנאי לכך.

Zadig

Well-known member
מצוין. אם כך גם אין צורך בתגובתך (ככל שזה התואר הראוי לדבריך) על דברי, אז... מה רצית בדיוק?
ד"ש לביבי אגב. לא צרכתי היום אף אחד מדרכי התקשורת הנ"ל, כך שלא ידעתי על היות ראש הממשלה הנבחר מרוח בכל המקומות הללו. מדהים שיש לו פנאי לכך.
שמעתי שהוא שוכר פלצנים שימרחו אותו (וגם כל מיני סינים עם גוגל טרנסלייט וכאלה)

Harrington

Well-known member
מנהל
שמעתי שהוא שוכר פלצנים שימרחו אותו (וגם כל מיני סינים עם גוגל טרנסלייט וכאלה)
אשריך על כושר השמיעה שלך. אישית כאמור לא נתקלתי בנ"ל, אינני מתעניין או עוסק בשמועות, ועם כל הכבוד למר ביבי, מאומה מהנ"ל לא מעניין אותי במיוחד. ככל שתחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי אשמח לשמוע על כך. עד אז, זה אתה עם הבדיחות של עצמך, צר לי.

Zadig

Well-known member
אשריך על כושר השמיעה שלך. אישית כאמור לא נתקלתי בנ"ל, אינני מתעניין או עוסק בשמועות, ועם כל הכבוד למר ביבי, מאומה מהנ"ל לא מעניין אותי במיוחד. ככל שתחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי אשמח לשמוע על כך. עד אז, זה אתה עם הבדיחות של עצמך, צר לי.
בקיצור אתה אומר שביבי על הזין שלך

Harrington

Well-known member
מנהל
בקיצור אתה אומר שביבי על הזין שלך
אהה לא, דווקא לא אמרתי את זה. הX שלי כבודו במקומו מונח. גם ראש הממשלה הנבחר כבודו במקומו מונח. אולם אין קשר ביניהם וגם לא צפוי קשר כזה בעתיד. אז.. כל אחד כמובן יכתוב על הדברים שמעסיקים אותו ואם האיבר הזה (שלי או שלך) הוא מה שמעניין אותך, או לחלופין ראש הממשלה הנבחר כשהוא ישוב על איבר כזה זה מה שעושה לך את זה, אין לי אלא כמו מקודם לאחל לך הנאה מרובה מהפנטזיות שלך האלו.

אני כאמור, פחות בעניין.

הרבה בריאות, מיצינו.

evglev1

Well-known member
מנהל

דווקא הוא אמר בפה מלא שהוא מתנגד לוועדה כזאת כי ידוע מראש מה מסקנותיה, אז בין אם הוא צודק בטענה או לא, הוא בהחלט מפחד כי מבחינתו עצם היותה ממלכתית קובעת שהוא אשם לפני החקירה.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא הוא אמר בפה מלא שהוא מתנגד לוועדה כזאת כי ידוע מראש מה מסקנותיה, אז בין אם הוא צודק בטענה או לא, הוא בהחלט מפחד כי מבחינתו עצם היותה ממלכתית קובעת שהוא אשם לפני החקירה.
"כזאת" לענייננו: ועדת חקירה ממלכתית על-פי כללי החוק הקיים.

אכן לכך ראש הממשלה וכאמור, רבים בקרב הציבור איתו מתנגד. לא כתבתי בשום מקום אחרת. לעומת זאת לוועדת חקירה "ממלכתית" כשלעצמה אין לו (וגם לא לאלה שלא מתנגדים סתם מתוך בורות והתלהמות -בדומה לרל"בניקים שתומכים-) שום התנגדות. נדמה לי שאפילו במסגרת הצעת הקואליציה לוועדה שהוצעה נכללה האפשרות להגדירה כממלכתית.

לא הבנתי את סיפא דבריך. ועדת חקירה ממלכתית לא קובעת מאומה "לפני חקירה". שוב, הבעיה היא לא בממלכתיות הוועדה (שבינינו, זה סתם ביטוי סרק שהפך להיות חזות הכל. תכל'ס זה חסר משמעות לחלוטין) אלא בהרכב הוועדה ובגורם המוסמך לקבוע את המנדט שלה ולתת לה הוראות. קרי בין השאר בשאלה מה ייחקר בכלל. אמנם לכתחילה הממשלה קובעת זאת, אבל במיצוב העצמי של בית המשפט וזה שהעמיד עצמו בראשה כיום, לא ניתן כמובן לסמוך על זה.

כך או אחרת, אתה כרל"בניק בכיר כמובן תיישר קו עם ההמצאה לפיה ראש הממשלה מפחד ושאר מרעין בישין. אישית לא מעניינת אותי כל כך עמדת ראש הממשלה. יש לי את עמדתי שלי ועל אף שהיא תואמת בעניין הזה את עמדת נתניהו, הא בהא לא תליא. אז אמנם אני מקווה שראש הממשלה (והממשלה כולה) תמשיך לעמוד על שלה ולא תיכנע ללחצים בעניין (אם כי טוב יעשה אם ישפר בדחיפות את ההסברה שלו בעניין ולו לטובת משפחות הנפגעים האומללות שלא באמת זוכות להבין מפי התקשורת מה העניין בכלל וממה נובעת ההתנגדות הנרחבת לוועדה כזאת דווקא), אבל בזה מסתכמת התעניינותי בעמדת ראש הממשלה בעניין.

הפרבולה1

Well-known member
השב"כ לא התריע , לכל היותר היו התרעות כלליות שהחמאס מתעצם צבאית ואת זה ראינו כולנו . גם השב"כ חשב שהחמאס מורתע

למעלה