השברולט - אתמול!

Mrs Hetfield

New member
השברולט - אתמול!

אומנם לא בארבע וחצי בבוקר, אבל גם משהו... אז קודם כל, בוקר טוב! עכשיו.. השברולט.. בתכנון היה בכלל שאני אלך לאזימוט, אבל מטעמים מסוימים הלכתי לשברולט. היה לי מצב רוח הכי טוב שבעולם תאמינו לי... קצת נדחפתי לאלה שבתור כי רציתי להיות בלד זפלין (עימכן הסליחה). לא היה אנשים בגרוש!!! נראה לי לא יותר מ50-60 איש.. אבל וואו.. כל כך נהנתי!!! המוזיקה הייתה טובה מאוד!!! (מלבד שלב מסוים של ניו-בריד כזה) היה בון ג´ובי! היה מטאליקה! היה גדול! האמת שנהנתי גם בהיפ הופ (מה שמציק זה שחשבתי שזה "רק" רוק?) אבל בתכ´לס היה גדול!!! באתי עם מצב רוח לא נורמלי, השתגעתי קצת ברחבה.. היה מעולה! חבל רק שיותר אנשים לא באים... לא חבל על השברולט?

Mrs Hetfield

New member
אוי נו באמת

יא חתיכת תינוק... אם אין לך מה להגיב אתה לא חייב להגיב!!!!! מה הקטע.. תמיד לכתוב משהו? גם אם הוא מפגר ודבילי ולא קשור.? בבקשה אפילו לא להגיב על ההודעה. רק לבלוע את זה בשקט

רק כי ני מתה על מורן..

kingshimmy

New member
למה?

למה באלימות, למה? למה לשים פרצוף כזה מעאפן? זה הורס. מעכשיו תשימי לפחות
!

עידו מורן לא צריך רשות להגיב לשני.

וה
שלך לא היה במקום. ממ..נו מילא.. קח
אה והשבוע תקבל ממני 20 שקלים חדשים

kingshimmy

New member
כן.

אני לא שואל אותך אם להגיב או לא, אם בא לי להגיב על משהו, אני אגיב. בדרך כלל אני לא מגיב על דברים שאין לי מה להגיב עליהם. כאן שאלת אם לא חבל על השברולט, היה לי צורך לומר שזה לא נורא. אני לא תמיד כותב משהו, אז די להשמיץ. את לא חייבת להתקיף תמיד.

הכבוי

New member
מורן נתן הודעה רצינית! הצילו!!!

מורן, תגיד, באמת שתית את ה"מים" שהכנתי לך?

הכבוי

New member
מוזר...

לא שמתי הרבה מלט לחצים... אולי זה בגלל השמן מכונות והאפוקסי שהוספתי....

למעלה