השברולט-עידכונים!!!!!!!!!!!!!!!!!
השברולט-עידכונים!!! אז ככה... בחודש הקרוב יש המווווון הפתעות! בכלליות: ב14.2 - יום האהבה - מסיבת היפ הופ -dj scrach & dj's offside 30 ש"ח כניסה! ב21.2 - ערב להקות "השברולט נותן ברוק" בהשתתפות הלהקות התותחיות: מורפיום cramp squeezophobia פיצול אישיות בליץ' וליתיום ועם תיקלוט מיוחד של dj gerber אני אעלה לפה יותר מאוחר את ההזמנה עם עוד פרטים
ב28.2-שזה גם היומולדת שלי
- אוללה.... מה שאנחנו מתכננים... הפקה ענקית של צוות ה"ספסל האחרי" יחד עם צוות "אל תאיים" - 3 תקליטנים ברחבה מרכזית + רחבה שניה+ המון הפתעות כמו: שתייה חינם תצוגת אופנה צמר גפן מתוק זולה מזרחית עם צ'אי וחומוס ועוד.. פרטים על הערב הזה יבואו בהמשך... ורק עוד משהו קטן: מי שמעוניין להיות יחצ"ן - מוזמן להגיע למועדון ב18.2 (יום שלישי) בשעה 17:00 או פשוט ליצור קשר עם נאור 058748995 או עם מורן 054505289 מועדון ה"שברולט"-רח' המנור 9,א.ת חולון לפרטים: 054505289 מורן
השברולט-עידכונים!!! אז ככה... בחודש הקרוב יש המווווון הפתעות! בכלליות: ב14.2 - יום האהבה - מסיבת היפ הופ -dj scrach & dj's offside 30 ש"ח כניסה! ב21.2 - ערב להקות "השברולט נותן ברוק" בהשתתפות הלהקות התותחיות: מורפיום cramp squeezophobia פיצול אישיות בליץ' וליתיום ועם תיקלוט מיוחד של dj gerber אני אעלה לפה יותר מאוחר את ההזמנה עם עוד פרטים
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)