השברים של המטוס בסוף בכתוביות

tamarhp

New member
השברים של המטוס בסוף בכתוביות

אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לקטע של השברים, בגירסה שלי אין אותם. יש למישהו קישור לצפיה ישירה שרואים שם את השברים? או אם מישהו יכול לחתוך לי את הקטע ולשלוח לי במייל? אני סקרנית לראות...

JohnLocke

New member
ג'ף ג'נסן בEW

כתב בטוויטר: The plane wreckage over Lost credits: not part of the story, say reliable sources. Meant to evoke mood. No Ajira crash, no time loops. כלומר, לא צריך לפתח תיאוריות ממה שראינו, זה רק היה בשביל האווירה (בקרדיטים בדר"כ יש פרומואים לתכנית/פרק הבא, הם כנראה לא רצו להרוס את הרגע ולשים משהו שקט ברקע).

BuzzLightyear

New member
עבורי זה סימל יותר מהכל את העצב הגדול שבגילוי

יש אי...יש עליו שברים של מטוס...אותו מטוס שהתרסק בפתיחת הסדרה, אבל אין שם אף נפש חיה, המטוס נשאר באותו המצב בדיוק כפי שהתרסק על האי, הם מתו מיד. עצוב.

JohnLocke

New member
זה לא חלק מהפרק

ABC הכניסו את זה. במקום לעשות פרומו ל"רוקדים עם כוכבים" שלא היה במקום אחרי האווירה הרוחנית של הסוף, אז הם שמו במקום שוטים של ההתרסקות מעונה 1. כמו שכתבתי, לא צריך להסיק מהדבר הזה כלום.

CallMeCavanaugh

New member
הם לא מתו מייד ../images/Emo58.gif

אני לא יודע מתי בפעם האחרונה ניסית להזיז מטוס בלי גרר/מנוף, והאמת היא שגם אני לא ניסיתי, אבל יש לי הרגשה שאני לא אצליח. המטוס התרסק על האי וההריסות שלו עדיין שם. אין שם אף נפש חיה כי מכל מי שהיה במטוס שהתרסק, רק שלושה אנשים עדיין נמצאים על האי, ורק לאחד מהם עלולה להיות סיבה (למרות שכרגע אין) להסתובב בהריסות המטוס.

A m o s 2 9

New member
שברי המטוס נשטפו בים בפרק 1.12

אחרי פרק זה לא נותר דבר מהמטוס על החוף, פרט למה שהניצולים לקחו איתם כשהם עברו לחוף אחר.

CallMeCavanaugh

New member
נשמע לי קצת מוזר

לפי לוסטפדיה, הם עזבו את המקום כי הגאות כיסתה את השברים, אבל אחרי הגאות מגיע גם שפל. קשה לי להאמין שהשברים נסחפו לים, והם עזבו את המקום, אז לא ראו את השברים יותר, אבל הגיוני להניח שכמו שהגאות הרצינית מכסה את השברים, השפל הרציני חושף אותם מחדש. שברים בכזה גודל לא נסחפים לים כל כך בקלות. אגב, מסתבר שזה לא משהו שתוכנן במקור, אבל הגאות והשפל באתר הצילום באמת מאוד משמעותיים, ולכן הוחלט להכניס את העניין לסדרה כדי למנוע אסון אקולוגי בגלל היסחפות הסט לתוך הים. זה אומר שהסט פורק בשלב יחסית מוקדם של ההפקה - מה שאומר שיתכן ששוט הסיום צולם עוד במהלך הפקת העונה הראשונה.

The anomaly

New member
נצל"ש, עוד שאלה בקשר לג'ייקוב

איך ג'ייקוב יכל לצאת מהאי מתי שהוא רוצה? בשביל לדבר עם המועמדים? מאיפה היכולת הזאת? וגם האם זה אומר שעכשיו גם הרלי ובן יכולים? תודה

tamarhp

New member
כל אחד יכול לצאת מהאי מתי שהוא רוצה, לא רק

ג'ייקוב. וכן, גם בן והארלי יכולים, כמו שהשתמע מהשיחה האחרונה שלהם באי.

A m o s 2 9

New member
הם דיברו בלשון עבר../images/Emo58.gif

מהשיחה ביניהם נראה כאילו הייתה תקופה מסוימת שהם היו ביחד והמשיכו להגן על האי. כשהם "התעוררו" במציאות השנייה, הם נזכרו גם בתקופה הזאת.

tamarhp

New member
דיברתי על השיחה שלהם *באי*.

כפי שכתבו בהודעה מתחתי....

CallMeCavanaugh

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

ג'ייקוב הוא זה שקבע שאי אפשר לעזוב את האי, ולכן הוא יכל לעזוב מתי שרצה. אנחנו יודעים את זה כי בסוף כשמציעים שהרלי יעזור לדזמונד לחזור הביתה, לפני ולבן שלו, הרלי אומר "אבל אי אפשר לעזוב את האי", ובן אומר לו "לא, ככה ג'ייקוב ניהל את העניינים. אתה יכול לנהל אותם בצורה שונה".

JohnLocke

New member
לא מדובר בחוק-חוק

אלא שג'ייקוב ניהל עניינים בחשאיות, הוא לא איפשר לאנשים לצאת מהאי בחופשיות ולנהל תעבורה חופשית עם העולם החיצון, מחשש שבעקבות כך יגיעו אנשים שירצו להזיק לאי ולאנרגיה. הארלי רומז שהוא ינהל את העניינים אחרת, אולי ייזום תהליך שבו העולם כן יהיה מודע לאי וילמד לא להזיק לו. אני חושב שזו ההתקדמות שג'ייקוב דיבר עליה בקשר לאנושות. אני מקווה שזה התחיל עם הארלי.

למעלה