כמובן שיישרתי אותו עם הסכין וטייחתי עם גנאש עד כמה שניתן, אבל מישהו יודע למה לעזאזל זה קורה ואיך אפשר למנוע את הסדקים האלו? אגב, השתמשתי בקמח תופח. המון תודה מראש!
2 כוסות קמח תופח
1 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
2 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים פושרים
1 כוס מים רותחים
מערבבים יחד את כל החומרים, יוצקים לתבנית ואופים ב-160 מעלות עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
על פניו פשוט ונראה שאי אפשר לטעות. ולא עשיתי שום שינויים במתכון. אולי בפועל הטמפרטורה הייתה קצת יותר גבוהה?
או שערבבתי יותר מדי? יכול להיות בגלל זה? תודה רבה!
ואולי הטמפ' היתה גבוהה יותר בפועל. כשהטמפ' גבוהה נוצר קרום על גבי העוגה מהר, ואז התערובת דוחפת למעלה ונוצרות גבעות או בקעים.
הערבוב לא כל כך נראה לי קשור.