"השבת אבדה" איפה נאאאאנוש???

sayv

New member
ננננננננננננננננננננאאאאאאאאאאןןןןן

אני לא יודעת...

daud

New member
שוחחתי איתה אתמול.........

היא כרגיל שאקלה

sayv

New member
שאקלית...

אני יודעת שהיא בסדר.. רק מתגעגעים אליה פה...

נאן

New member
../images/Emo98.gifמה הצעקות?

אההההההההההה מה הצעקות עד עפולה סיטי שמעתי אותכן! אתן יודעות כמה קשה לרוץ בגילי המופלג והתשוש.... טוב שלא קראתם למשטרה רק שלא היו מוצאים את נאן היו מוצאים לובסטר זז במהירות..... ברחתי מהבית קצת לסידורים אחרונים של תחפושות לבנות. השנה אני מתחפשת ללובסטר מקולף... בנתיים הצמד חמד קילף לי אייך שהוא את הארנק בסגנון חופשי חודשי. והאחינים שלי שאותם פגשתי. ושרק קבלו חרבות לפורים. ניצלו את החרבות לחתוך עוברים ושהים דודה גזר היתה עסוקה עד אוזניה בלהגן על המסכנים שניקלעו לאותו רחוב. ילדים זה דבר ניפלא בכל גיל הם משתבחים יותר... והפה שלהם יורה צרורות... והאמת שאני מתעיפת בסגנון ישן ולא כמו סגנון השק תפוחי האדמה של הקרנות כל תזוזה בבית לאירגון מתישה אותי. וזה סוד ההעלמות שלי... נאנוש.

tiaa1

New member
../images/Emo151.gifבואינעשה לכל הילדים ../images/Emo68.gif

"סדנת שתיקה" במנזר השתקנים.... אני מתחפשת לפיליפינית בחופשה... יש לך דואר למעלה...

daud

New member
אם מדברים על תחפושות אז....

אני בדיוק משוחח עם ידידה באי.סי.קיו. והיא אמרה לי שלפורים היא שמה את הבגדים הכי מחמיאים ומינימאליסטיים שלה ומתחפשת ככה ל"פצצה לא קונבנציאונאלית)

sayv

New member
תסביר לידידה שלך ש-

פצצה זה מונח שוביניסטי מגעילללל.... שנובע מראיה סקסיסטית שמשווה נשים - ובמיוחד נשים שהם נמשכים אליהן - למשהו מסוכן.. הרסני.. אלו ביטויים מודרניים.. פעם חשבו שהאשה היא פיתוי שטני.. אני מניחה שיש כאלו שעדיין חושבים כך, ונשים שנותנות להם להמשיך להאמין בזה.

daud

New member
|סייו הסברתי לה ו.....

היא אמנם
אבל לא
ית אז היא אומרת שהמונח פצצה מבחינתה אומר שכאשר היא נכנסת לחדר כאילו הטילו בו פצצה, כולם מסתכלים לכיוון שלה.

sayv

New member
יעני- פצצה מתוחכמת?

אבל.. להשתמש במונחים כאלה.. לגבי נשים.. עדיין מנציח את הבעייתיות.... טוב נו.. תשלח לי תמונה שלה מחופשת..

daud

New member
אם זה בסדר מצידה למה לא ../images/Emo13.gif

היא הבטיחה לי שהיא תשלח לי תמונות

mira ker

New member
בגילי המתקדם היה נחמד אם היו

חושבים אותי לפצצה.חחחחחח פורנוגרפיה זה עניין של גיאוגרפיה.

sayv

New member
זה עניין של טעם..

יש בחורים שאוהבים נשים בשלות..

sayv

New member
אם לא הייתי צועקת לא היית באה מהר..

טוב שה"עייפות בסגנון שק תפוחי אדמה" התחלפה בעייפות "נורמלית"... למה הבנות מתחפשות?...

נאן

New member
התחפושות?

אחת לכוס מיץ פטל...... עלה לי בים של גזירות ובחנות לאומנות השניה תיכף אני מנסה לזכור... אייך היא קראה לזה. מעודדת שעברה לילה פרוע...... רק לתחקיר הבטחוני שהעברתי עליה אחרי שהתעלפתי מהשם והאמבולנס לא היה כדי להציל אותי.... הסבירה לי שאמא זה לא מה שאת חושבת..... ותרגעי ומה מה פתאום את"מתנפקת"(נכנסת לפניקה בסלנג של הנוער.)? למה היה חשוב לי לדעת מאיפה המידע הזה על נערות מעודדות.... אז השווי יותר גדול מתחפושת קנויה כי זה חצאית וחולצה וצבע לראש ופונפונים. ואיפור וגרביים והכל בשם התחפושת כמובן... בקיצור פשטה את ארנקי מעלי...... וזה רק ההתחלה למה פורים שווה 3 ימים של חופשה זוכרים? אני חושבת שאני אחפש את הארנק ואת הויזה לבלתי נראים.... מה שבטוח בטוח.. נאנוש

sayv

New member
כוס מיץ פטל- אחלה רעיון!!!

מעודדת אחרי לילה פרוע.. - אני מבינה את ההתעלפות! לא הייתי מרשה לה.. שתתחפש לכוס מיץ תפוזים או משהו כמו אחותה.. מה זה מעודדת.. לילה פרוע.. בחיי.. תסבירי גם לה שהיא מנציחה מיתוסים סטראוטיפיים נשיים- ושזה לא מקובל על אמא שלה- שהיא לוחמת צדק לא קטנה עם תפיסה משובחת של המציאות. לי יש גם חופש יום אחד!! שנה שעברה לא היה והשנה נותנים.. אולי נמאס להם מאיתנו, אבל- וויההוו!!!

../images/Emo152.gif ככה להוסיף לאווירה: ../images/Emo151.gif

הבת שלי מתחפשת למולאן (הנסיכה הסינית) - תלבושת מקסימה שהסבתא תפרה- היא ממש מומחית בתפירה: בול כמו בסרט, והבן לאריה
אם הוא ירצה מחר ללבוש את התחפושת... טוב מה אתם רוצים לא מצאתי איקון של אריה
אצלנו מחר זה פורים בגנים... אז פורים שמח לנו!

למעלה