השבת אבידה !

השבת אבידה !

בערב יום חמישי בסיום מופע הנעילה קמנו מהדשא והתחלנו לצאת במעלה הדרך בכיוון שערי היציאה. בדרכי הבחנתי במשהו נוצץ על הדשא, הרמתי אותו ושמתי בתיקי. רק בשבת הבחנתי כי מדובר בשרשרת זהב משובצת באבני חן עם שם של נערה/אשה שכנראה נתלש מצווארה בזמן המופע. אני מניחה שמלבד הערך הכספי של התכשיט יש גם ערך סנטימנטלי (ריגשי) לאותה עלמה שאיבדה, וכנראה זה מכאיב לה מאד. מי שתתקשר איתי דרך הפורום או במסר האישי ותציין את שמה הרשום באותיות הזהב, תקבל ממני ומייד בדואר רשום את התכשיט לביתה. מירי.

למירי לוי 1

לדעתי מתאים לך השם מירי לוי 1, את הגדולה מכולם, מספר 1 בשבילינו, אני מחכה לחידתך השבועית, הפעם אנסה להיות הראשון שפותר את חידתך, פשוט השבוע יהיה לי זמן, (לא מכרתי רכב ואיני מתכוון לקנות רכב השבוע, גם לא עברתי דירה, סתם הייתי עסוק בפסטיבל כרמיאל) אני מקווה שאכן יגיעו לאבידה דרך הפורום.

לאצבעוני היקר !

תודה רבה על המחמאות לגבי השם שלדעתך מתאים לי, תודה מקרב לב. אמנם שמתי לב כי נעלמת בתקופה האחרונה, והבנתי חיש מהר כי היית עסוק בפסטיבל כרמיאל ולכן לא היה לך זמן לפורום ולחידה. חידת השבת הקרובה תיקרא "חדש מול ישן", וכמובן תוכל להפגין את הידע הרב הנצבר אצלך משנות עיסוקך הרבות בתחום ושאתה מפגין כאן יפה בפורום. לא ראיתי אותך בכרמיאל, כי איך אפשר לראות בין עשרות אלפי חוגגים ורוקדים דמות מיניאטורית כמו "אצבעוני" ? כבר כתבתי לך בעבר - שמך צריך להיות "כלי כלי". בהערכה רבה אליך ! מירי.

למירי

תודה על התייחסותך, לאור ריבויי חידותייך אני מציע לך לרכז את כולם בספר עם כריכה מהודרת, "החידות של מירי" ממיטב חידות ריקודי העם, או "במעגל נחודה", אני משוכנע שיהיו רבים שירצו את הספר, תחשיבי על זה. בנוסף את יכולה לבקש מחברי הפורום להציע שם לספר, בהצלחה. אני הראשון שארכוש את הספר. איך לא ראית אותי בכרמיאל? עד כרמיאל הבא אני אשתדל לגדול, אהיה אצבעון, שנה אחרי זה אגדל עוד קצת ואהיה אצבע וכן הלאה וכן הלאה..

תודה על הרעיון !

אצבעוני קטן ויקר ! תודה על הרעיונות המצויינים שהעלת כאן בנוגע ל"ספר החידות" ובמיוחד על הרעיון של ה"כריכה המהודרת". גם לגבי שם הספר "החידות של מירי" או "במעגל נחוגה", נשמע רעיון לא רע בכלל השווה עיון בדיקה וליטוש. כדי שהספר יהיה ראוי ל"הוצאה לאור", צריך להיות בו תוכן כמותי ואיכותי ברמה מספקת, ולדעתי עדיין אני רחוקה מיעד זה. מחר ב-12.00 תתפרסם כאן החידה התשיעית בלבד, ועד החידה החמישים הדרך עוד ארוכה מאד. אני מקווה שב"שבוע הספר" ברחבת "בית אריאלה" בשנה הבאה, אערוך טקס הוצאה לאור ל"ספר החידות", ולטקס אני אזמין כמובן את כל חכמי הפורום כמו יום-טוב, חברשל, אצבעוני, הרקדנית הירושלמית, עזרא היקר, דב אורבך, אייל לוי, האורח אלי שפט, וכמובן את ירון מישר שייתן "חסות". כל המוזמנים כולל אתה עצבעוני (בתקווה שתגיע עד אז לגודל הראוי) יקבלו חינם ממני עותק עם הקדשה אישית וחתימה. מה דעתך ? עותק אחד אשאיר כמובן ל"ספריה הלאומית למחול" בהנהלתה של אביבה אורי, למשמרת ולנחלת הדורות הבאים. עד אז נסתפק בחידה השבועית !!! מירי.

למעלה