השבת אני יהיה בודד.....
טוב חברים לפני כשבוע כתבתי שלא הלכתי לדוג מכיוון שלאבא שלי יש כאבי שן מכאבי שן זה הלך לאוזן ובקיצור כל כל הצד הימני של אבא שלי נפוח מעוד והיום המליצו לנו לקחת אותו לבית- חולים אז היום אישפזו אותו בבלינסון (רבין) ויעשו לו שם טיפולים בשביל להוריד את הנפיחות ואחרי זה יעשו לו ניתוח אז זה לא שמיח אותי כל כך ואני מעוד עצובבבבבב
הוא יבריא זה בטוח ואני מקווה שמעוד בקרוב אבא שלי יחזור! אז זה לגבי העניין המשפחתי שלי עכשיו בקשר לדייג, לשבת בבית בשבת זה לא הכי כיף... ולנסוע למרינת הרצליה או לאשדוד באופניים זה עוד יותר לא כיף (ולשבת עם צד ימין נפוח בבית חולים זה בכלל לא כיף) אז בקיצר החלתתי לתפוש מונית שירות בשבת ולנסוע לת"א לדוג אז אני כנראה ילך לדולפינריום אני מדגיש שכנראה שאני יבוא.... אז אני יקח לי רולר ובוס וגמברי עם בצק וילך לי קצת להירגע.... אז מי שרוצה לבוא איתי או ליפגש לדוג בדולפי או בגן(לי לא אכפת גם ככה אין דגים) אז שיגיד... אני מקווה שניר לייזר ואוהד אתם תבוא עם כל המאפיות שלכם... אז שבוע טוב לכלם ובעיקר בריאות!!! ובהצלחה לאילן רמון!!!
טוב חברים לפני כשבוע כתבתי שלא הלכתי לדוג מכיוון שלאבא שלי יש כאבי שן מכאבי שן זה הלך לאוזן ובקיצור כל כל הצד הימני של אבא שלי נפוח מעוד והיום המליצו לנו לקחת אותו לבית- חולים אז היום אישפזו אותו בבלינסון (רבין) ויעשו לו שם טיפולים בשביל להוריד את הנפיחות ואחרי זה יעשו לו ניתוח אז זה לא שמיח אותי כל כך ואני מעוד עצובבבבבב
![](https://timg.co.il/f/Emo7.gif)