השבת אני יהיה בודד.....

סרגוס

New member
השבת אני יהיה בודד.....

טוב חברים לפני כשבוע כתבתי שלא הלכתי לדוג מכיוון שלאבא שלי יש כאבי שן מכאבי שן זה הלך לאוזן ובקיצור כל כל הצד הימני של אבא שלי נפוח מעוד והיום המליצו לנו לקחת אותו לבית- חולים אז היום אישפזו אותו בבלינסון (רבין) ויעשו לו שם טיפולים בשביל להוריד את הנפיחות ואחרי זה יעשו לו ניתוח אז זה לא שמיח אותי כל כך ואני מעוד עצובבבבבב
הוא יבריא זה בטוח ואני מקווה שמעוד בקרוב אבא שלי יחזור! אז זה לגבי העניין המשפחתי שלי עכשיו בקשר לדייג, לשבת בבית בשבת זה לא הכי כיף... ולנסוע למרינת הרצליה או לאשדוד באופניים זה עוד יותר לא כיף (ולשבת עם צד ימין נפוח בבית חולים זה בכלל לא כיף) אז בקיצר החלתתי לתפוש מונית שירות בשבת ולנסוע לת"א לדוג אז אני כנראה ילך לדולפינריום אני מדגיש שכנראה שאני יבוא.... אז אני יקח לי רולר ובוס וגמברי עם בצק וילך לי קצת להירגע.... אז מי שרוצה לבוא איתי או ליפגש לדוג בדולפי או בגן(לי לא אכפת גם ככה אין דגים) אז שיגיד... אני מקווה שניר לייזר ואוהד אתם תבוא עם כל המאפיות שלכם... אז שבוע טוב לכלם ובעיקר בריאות!!! ובהצלחה לאילן רמון!!!

seafox

New member
החלמה מהירה לאביך!

אם הייתי איפשהו שם בצפון,הייתי בא.אבל....

סרגוס

New member
תודה....

אחי, עם אתה מסדר לי איזה חדר בהרודס אז אני יכול לבוא לביקור

seafox

New member
האמת שהרודס לא כ"כ יפה.

אבל אם תסדר לי דייג עם סקיפר,אני בא לביקור

לייזר

New member
סרגוס ילד נחמד שלי

קודם כל שאבא יהייה בריא לגבי הים על דאגה אני לא הולך מחר כי אני עסוק וגם לא בטוח שהים טוב והיות שאבא שלך הולך איתך לדוג ועכשיו הוא חולה אז לא קרה כלום הים יחכה והדגים יחכו או לא . הכי חשוב לעזור לאבא להבריא האהבה להורים בזמן כזה עוזרת מאוד. שבת שלום לך ולמשפחתך והחלמה מהירה לאבא. להתראות

ohad היחיד

New member
סרגוס

אני גם לא הולך ולא כדי לך ללכת לבד עזוב אותך שבת הבאה בעזרת השם אבא שלך יחלים תבוא איתו ונדוג כמו שלייזר אמר הדגים והים יחכו. החלמה מהירה לאביך וסבלנות..

סרגוס

New member
תודה לכלם באמת תודה!

אבא שלי יבריא מאה אחוז!!! היום הייתי בבית חולים איזה שלוש שעות וגם מחר אני הולך בערב... אז לייזר לא לדאוג הוא לא לבד! ומחר אין לי מה לעשות בדיוק אז אני יסע לדוג קצת להנות מהים לא חייבים לתפוש משהו אלה להנות מהים אני יסע מחר עם חבר.... ושוב תודה רבה להם זה מחזק אותי מעוד!!! ושועל- זה כבר לא תלוי בי.... אבל עם יהיה חדר קטן בהרודס אז אני מבטיח לסדר לך עם סקיפר!!! אל תשכח גם לו לסדר חדר

סרגוס

New member
דו"ח שטח

7 בבוקר צילצול בטלפון החבר שלי אומר לי שהוא לא יכול לבוא אני הולך לחלון ומבין למה.... יש גשם... והוא ירד כל הלילה חשבתי גם על הים בטח יהיה איזה 2 מטר אז החלטתי לחזור לישון הינה עוד יום חופש נגמר...

seafox

New member
יש מלונות עדיפים יותר..

וחוץ מזה,עדיף קרובים ואז לא צריך להוציא יותר מדי כסף...

למעלה