השבת בבית כנסת ישורון

שם וכאן

New member
השבת בבית כנסת ישורון

בשבת בבוקר החזן היה בנימין הלפגוט והיתה תפילה ממש תענוג. אולי מי שיודע על עוד בתי כנסת בהם מופיעים חזנים יודעים אשמח לשמוע אגב בחוץ היתה שיחה מעניינת עם ראש הממשלה בא גד שבחן את ידיעותיהם של בחורי ישיבה...

שלום25

New member
דווקא סיפרו לי...

שהמקהלה הרסה את התפילה. וקצת ניוז על "בא דג", שמועות עקשניות טוענות שהוא נושל לחלוטין מכל תפקידיו בנחלים.

מאוד מאוד קשה לי להאמין...

שהאיש נושל מתפקידו. אבל יכול להיות שבגלל חרדיות היתר שלו (לא סימן טוב אצל הדל"ים) הוא נושל.

שלום25

New member
אי אפשר להסביר למה...

אולי קרנה של הישיבה ירדה עם השנים, ואגב המוסד כולל הנכסים שייכים למרכז ישיבות בנ"ע. וכן יש לו 6 ילדים 4 בנים נשואים לחרדיות והם עצמם גם, רק בנותיו נשואות לחרדלי"ם. ונשאלת השאלה למה? הוא לא מינה את חתנו הרב יגאל-לרר, כמחליפו וממשיך דרכו, לאלוקים הפתרונים.

אתה בעצמך ענית את התשובה.

מכיוון שהם משתייכים לזרם החרדי ולא לדתי לאומי.

שלום25

New member
אפרופו לרר...

החזן יהושוע לרר זקוק לרחמי שמיים מרובים, עקב חוליו במחלה הנוראה ר"ל, השם ישמור הבן אדם נראה כלי שבור. רפואה שלמה.

מתנדב

New member
אני רוצה לאחל לו רפואה שלימה...

אתה יכול להביא לתועלת את שמו שנתפלל עליו?

יהשוע לרר...

יש חזן לרר שהוא אביו של הצלם החרדי שוקי לרר החזן הם קשורים?

אח איזה תענוג...

סוף סוף פתחו את הנתיב השלישי בגשר מסובים. וגם יש בקטע שם של כביש גהה כארבעה נתיבים, אח מנהטן בחיריה.

שלום25

New member
אח לו אורנג` היו...

היו פותחים עוד ערוץ באפיקי השידור הסלולארי לנתונים, לא היינו מרגישים בגלישה כמו בחיריה.

לו אורנג` היו מחקים קצת...

סלכלום והיו מביאים את טכנולוגיית EDEG או כי אז היינו יכולים לגלוש בגלישה מהירה פי כמה.

למעלה