השבת בעל חיים

טאקט1

New member
השבת בעל חיים

שלום לכולם, לפני כחצי שנה מסרנו את הכלב שלנו ועד היום עצוב לנו ובמיוחד לי- לא התגברתי.זו היתה טעות. מישהו מכיר כישוף שאפשר לבצע על מנת להחזיר אותו אלינו?? האם זה אפשרי בכלל?

Bastat

New member
החזרת בעלי חיים

לא פעם מצאתי עצמי עושה טקס להשבה של חיה אבודה. אחד מהטקסים (המשמעותי עבורי )היה להשיב את החתול האובד (והסורר) שלי. יש הבדל מהותי בין חיה שהלכה לאיבוד ועושים הכל בכדי להחזיר אותה לביתה, לבין חיה שנמסרה לבית אחר. זה מה אומרים תתמודד עם ההשלכות של ההחלטות שלך ושל משפחתך - החלטתם למסור ועשיתם זאת אז.....תתמודדו...כי זה ממש לא נראה לי פייר כלפי המשפחה שאימצה מכם. בהצלחה ובאם תרצה לאמץ כלב אשמח מאוד לעזור לך :)

טאקט1

New member
השבת בעח- תגובה

שלום BASTAT נכון, אולי זה לא הוגן כלפי המשפחה החדשה שלה, אבל אנחנו שבורים לגמרי. זו היתה טעות למסור אותה. היה לה טוב פה ויהיה לה טוב, אם אפשר היה להחזיר אותה. זו מעין אבידה רגשית, ובכלל, נראה לי כי מאז שנמסרה, המזל לא מאיר לנו ככ פנים.. אגב, הטקס שעשית להחזרת החתול הצליח? יש דרך להחזיר את הכלבה??

Bastat

New member
שלום לך מר טאקט (או חוסר..../images/Emo8.gif)

נכון זה לא הוגן כלפי המשפחה - נקודה. אתם שבורים - שוב הייתם צריכים לחשוב על זה מראש לפעמים בחיים אין חרטות. הטקס להחזרת החתול בהחלט הצליח
(נעזרתי מרחוק באישתו היקרה והנפלאה של אלון) אבל שוב החתול שלי הלך לאיבוד וזה אחרת... תמיד יש דרך להחזיר את הכלבה... סלח לי אם לא אשתף פעולה בגלל שאני לא חושבת שזה נכון ושוב בהצלחה ואם תחליט שאתה רוצה לאמץ כלב אחר אשמח לעזור

ידידה שלי עשתה כישוף להחזיר כלב

שאבד לה. אני אשאל אותה מה היא עשתה, אם היא תהיה מוכנה לחלוק את זה (הרבה מכשפים לא ששים לדבר על הכישופים שהם עשו, גם אחרי ההצלחה. יש בזה משהו שגורע).

טאקט1

New member
לכוכב השחר בנוגע לכישוף להחזרת כלב

היי, קודם כל תודה רבה על הכוונה לעזור. האם ידידתך מוכנה לחלוק את הכישוף שעשתה?

למעלה