השבת חוב

../images/Emo45.gifיפה כתבת

אם מישהו חש בהלה, טוב שישוב לשרשור ההוא ויכנס לפרופורציות. תודה! מעניין לי מה יצא בפרובינג של הצב הארצישראלי.

הצב מדבר על מושג הבית והמבנה

בפרובינג יצא שאצל רבים מן המשתתפים הופיעו כל מיני סימפטומים הקשורים למבנה כמו עצמות, שיניים שיער ועור. חלומות הקשורים לבתים, מבנים, חדרי מדרגות, תחושה שדברים נעשים לאט, בעיות של אוריינטציה ותנועה וכו'. התמונה עדין לא ממש ברורה ועדין הבנות שאירגנו את הפרובינג עובדות על עריכתו. זו עבודה מפרכת שכן צריך לאסוף את כל פרוטוקול החומר ולארגן אותו בצורה כזו שיוכל להיות שימושי. אז אנחנו עוד ממתינים. כשנודע לי ( הרבה אחרי ההתחלה ) על מקור הרמדי, הייתה לי הכרה פנימית שנושא "הבית" עומד לעלות על הפרק. זמן קצר אחר כך שרון עלה על הר הבית ואז התחילו המהומות שאת סופן עוד לא רואים. עראפת נכלא בתוך המוקטעה, אנחנו בתוך עצמנו, קמה גדר ההפרדה ומאז מתעצם הקרב על הבית והוא הולך ולובש פנים עם ההתקרבות אל רגעי האמת. אם זכרוני אינו מטעה אותי, חלק מהפרוברים שמו לב לכך שהצבע הכתום הופיע להם בכל מיני וורסיות ( התנתקות? ). צירוף מקרים אנרגטי מענין. קבוצה קטנה של אנשים חוותה את מה שכולם חוו אחר כך. ואיש לא יודע ודבר לא פורסם. וגם על זה לספקנים יהיה מה להגיד. נכון שהמאבק היה קיים עוד מלפני אבל בואי נגיד שההתפרצות האקוטית של המהומות על כל ביטוייה לא הפתיעו אותי בכלל, להיפך דיברתי על זה עם תלמידי וחברים שעומדות לפרוץ מהומות. כולם הסתכלו עלי כאילו צנחתי מהירח. באותם ימים הכל היה נראה יפה ומבטיח, ברק דיבר על יציאה מלבנון, לא היה מיתון הכל היה סבבה. המורסה יצאה ותפסה אותי במגידו בפסטיבל בראשית, עם כל המשפחה. זמן קצר לפני כן מכרנו את הבית, קנינו אוטו מרווח ויצאנו לסיבוב סביב גבולות הארץ כשבתוכי מנקרת התחושה שהנה הגבולות עומדים לבעור. זה מה שקרה והשאר כתוב בעיתונים וכל השאר. איך ידעתי ? כי אני נותן להומיאופתיה יותר קרדיט מאשר היא מקבלת באמת, הן ממטופלים והן ממטפלים. הדברים מדברים בעד עצמם צריך רק לרצות לראות ללא כחל וסרק.

מאז הפרובינג עברו כמה שנים

ולכאורה היה אמור להיות ערוך ומוכן, אבל אם אני חושב על זה עכשיו, אז כנראה שזה עדין לא קרה בגלל הקצב של הרמדי הזו.

clipsa

New member
מעניין שבזמנו החלטתי לא להשתתף

בפרובינג... ושנה אח'כ ב sharing שהיה בסמינר של ג'רמי גיליתי לתדהמתי שכן השתתפתי ללא ידיעתי. בשבוע שבו נלקחה הרמדי עברתי בית,גרתי אז בקיבוץ ועברתי מחדר אחד לחדר הסמוך ונתפסה לי שיכמה שמאל.. פעם ראשונה ואחרונה אני מקווה.. ואחרי כשבוע שלא יכולתי לזוז- לא לקום ולא לשבת ...לא להניע את היד..וגם בקושי את השניה. פניתי אז למישהי שטיפלה בי דרך ההתחברות לרגש לפי הכאב בגוף... והגענו לאיזו תקופה בילדותי בכתה ג' שהכיתי את אחיותי....... אז הנה המוטיבים:בית,שכמה(שכם),שמאל,אלימות... אחכ גם קיבלתי את הרמדי.. אבל היא לא עשתה כמעט כלום. בתקופה ההיא חלמתי כמה פעמים על נחשים.. ולא הייתי מסוגלת לנסות אפילו להבין מה הנחש בא לומר לי בחלום..היתה לי כזו רתיעה וגועל. עד שיום אחד מצאתי נחש באסלה בשירותים......... ההלם פטר אותי מהרתיעה,אבל המסר עד היום לא ממש הובן לי.

מרתק.

וזר לא יבין זאת. אני זוכר שכשנפגשנו כולנו באותו הערב שבו עמד להתחיל הכל, הייתה תופעה מיוחדת שקרתה כמעט לכולם, איחור. הרבה איחרו, איבדו את הדרך למקום, התבלבלו במעלית ועוד כאלה. לי היה ברור שהפרובינג כבר יצא לדרך עוד לפני שקיבלו את התרופה עצמה. DREAM TIME. לא יודע למה נחשים, אולי כי הצב שייך לממלכת הזוחלים. למה נחש ושירותים אולי בגלל שהרמדי הוכנה מצואת הצב
( איזה דמיון היה לבנות היקרות שהגו את הרעיון ושנקראות רונית אוהד וסיגל רבינוביץ ). איך נכנס לך נחש לשירותים O GOODNESS ?

למה נחש ?

אולי כי נחש משיל את עורו, אמרת שלגבי צב עולות סוגיות של בית אבל גם של עור יש משהו בקלות של הנחש להיפטר מעורו שזה כאילו הקונטרה של הכבדות של הצב להשאר עם המטען כל חייו, המטען שלמעשה מגן על עורו וגופו אולי.... אולי.... אולי.... הקטע של הנחש בשירותים היה לי גם בחלום באותו שיתוף שנתת לי את הרמדי של הצב..... זוכר ? הנחש שפצפצתי אחר כך בדלת של חדר השינה....

כן זוכר

מרתק מה ? כמה רובדים מתחת לאפינו ואיש אינו מעלה בדעתו. מה שווה כל הידע הזה אם אין אפשרות להעביר אותו הלאה, להופכו לנכס של כולנו. לראות שהדברים אינם סתמיים, שהחיים אינם צלוחית דייסה חסרת צורה. הפוטנציאל אדיר, צריך רק שיתוף פעולה ותמיכה מצד גורמים בעלי ענין ופתיחות. הלוואי וישקיעו בזה עשירית הפרומיל ממה שמשקיעים ברפואה הקונבנציונאלית.

clipsa

New member
דיייייי...אני לא מאמינה

ככ הרבה שעות ביליתי בנסיון שווא להבין מה באו הנחשים בחלומות לומר לי.. וכשהופיע ההוא באסלה צחקתי ואמרתי שבגלל שלא הבנתי אז הוא בא בעצמו. ולהבין עכשיו שהכל היה קשור איכשהו.. ואיך הגיע הנחש לאסלה? פשוט..הוא שחה במעלה צינור הביוב.. היציאה של מכונת הכביסה חוברה ליציאה של השירותים. אותו בוקר הפעלתי את המכונה.. וכנראה שהנחש ישן בבטחה בצינור היציאה של המכונה וכשהיא ניקזה מים הוא נשטף לאסלה....... ויחד עם זאת כולנו יודעים שהיתה לו בודאי סיבה קוסמו אקולוגית גורלית להופעתו.. כי מיד אחכ אימצתי גור חתול שישמור עלי..ושכחתי ששנאתי חתולים......

ואללה אני זוכר

שקיבלתי מסר מידידה משותפת ששמעה ממך שהתקופה הקרובה עולכת להיות בלגן של אש ודם.....

לא יאשימו בכלום... יש לך עורך דין

בפורום שכחת ??
אפרופו נחש... ראה שרשור למטה שנתי מראה פסל שעשתה מ----נחושת... נחש הנחושת, נחושת קלל, המראות הצובאות שמהן עשו את הכיור במשכן ועוד ועוד ועוד הרבדים הנסתרים קיימים מי שיש לו עין טובה אוזן בריאה וחוש שהוא יכול לסמוך עליו יכול להלך בנתיבים שלאחרים יראו תמוהים SO WHAT ??? אשרינו מה טוב חלקינו ומה נעים גורלינו ומה יפה ירושתינו )ואיפה דנה פה לאיזה שיר משהו...)

אתה מכיר את הסיפור על נחש הנחושת

למעשה זה היה טיפול הומיאופתי. הנחשים ששלח האל על העם ושהפילו חללים רבים בקרבו. כשמשה פנה אליו הוא קיבל הנחיה לצרוף נחש מנחושת ולהעמידו כנס על ראש הגבעה וכל מי המוכש יביט בו וחי. למה הומיאופתיה בגלל שזה דומה לסיבה, לא זהה כמו חיסון. כן נתי מוכשרת מאוד.

למעלה